UGROZENOST

Ja mislim da je najveci uzrok ugrozenosti (usamljenosti) u danasnje vreme nemogucnost komunikacije , sto je uz ovoliko razvijenu tehniku zapravo jako cudno ali ako pogledas da danas svako vozi auto (sto odmah znaci odvojenost jer svako ide kuci svojim kolima), djevojke izlaze u stadima, muskarci u coporima i pri tom svako grli svoju igracku (djevojke mobilni telefon a muskarci flasu) i niko nikome ne prilazi a kad pridje prva pomisao je "garant manijak" onda nije ni cudo sto je sve kako jeste! Neko se okrene internetu ali tu uglavnom nalece na ljude koji su ok ali predaleko ili su blizu ali ne odgovaraju zadatim mjerilima pa ako uspijes da ostvaris vezu osjecas se ko pravi srecnik!
Kako im pomoci? Tu se slazem sa ? jer svako moze da pronadje partnera ako stvarno zeli vezu a ako ne zeli onda se bolje ne mjesati!

Dali me ugrozavaju? Ugrozavaju samo oni koji ne zelim da mi pridju a prilaze ali to je jasno pa ne bih razlagala!!

Sinnke, nemoj da mi vadis recenice iz konteksta to je jako ruzno! Ti mene i ne poznajes tako da ne mozes da sumnjas ni u jedan zarez koji sam ovdje postavila! Veceras sam dobre volje pa predlazem da zakopamo ratne sekire, ne volim prepucavanja!

mAximA:
Sinnke, nemoj da mi vadis recenice iz konteksta to je jako ruzno! Ti mene i ne poznajes tako da ne mozes da sumnjas ni u jedan zarez koji sam ovdje postavila! Veceras sam dobre volje pa predlazem da zakopamo ratne sekire, ne volim prepucavanja!

Ja svoju nisam ni otkopao. Uopste me ne zanima lik ko ti da bi se s njim prepucavao. Nego me malo iznerviralo sto se hvalis.

heheheheeee

ISPRAVKA !!!!!!!

tema je , koliko vidim...TVOJA ugrozenost :P....ebote

---------------------------------

Psihologue
Registrovan korisnik

Učlanjen:: 11.11.2005.

--------------------------------------------------------------------------------

Ugrozenost !

Tema se odnosi na teshko pronalazenje partnera u danashnje
vreme....
Kako pomotji osobama koje nisu sposobne pronatji partnera?
Tema je na filozofiji,jer je ugrozenost teshka osobina koja moze
dovesti do drugih psihickih i fizickih problema..

PITANJE GLASI: UGOZAVAJU LI VAS SVOJOM
NAVALENTNOSHTJU MUSHKARCI ILI ZENE ?

Vidi, bajo.......

Nije u redu da se lazno predstavljas kao doktor psihologije..

A potom, prozivas devojcice na forumu da ti kazu kako se skidaju, dokle su isle sa fotama....

Ti si, bre, nocna mora svakog briznog roditelja...
Zbog takvih se ljudi plase da puste decu da srfuju netom.......

Mislim da si zreo za medicinsku, a . bogami i policijsku obradu...ebote...

Psiholog......ccccccc.........

Ma ugrozeni su samo paranoici, te osobe uvek umisle da su u zizi interesovanja i da se sve vrti oko njih...kao mi smo lepi duhoviti nas svi vole ...pa nas zato smaraju...ma kakva ugrozenost.

Psihologue:
Ugrozenost !

Tema se odnosi na teshko pronalazenje partnera u danashnje
vreme....
Kako pomotji osobama koje nisu sposobne pronatji partnera?
Tema je na filozofiji,jer je ugrozenost teshka osobina koja moze
dovesti do drugih psihickih i fizickih problema..

PITANJE GLASI:
UGOZAVAJU LI VAS SVOJOM
NAVALENTNOSHTJU MUSHKARCI ILI ZENE ?

...yok imam dobar odbrambeni mehanizam...

Back