crni djordje
Primećen član
- Poruka
- 846
Au ljudi,pa je li to moguce?Pa ovo je ludnica!Ne znam tacno koji datum bese EU dade zeleno svetlo za integraciju Srbije u EU.I pazi sad,odmah sutradan,Madjari kukaju kako su im ugrozena prava.1+1=2,pa im se pridruzise i Hrvati iz Vojvodine...Drago mi je sto se neprijatelji konacno otkrivaju,pravi neprijatelji.Cinjenica je da nije bilo zranja u SFRJ da bi mi Srbi i dalje isli na soping u Madjarsku,kupovali jeftin kackavalj,prodavali im zacin C i ostale gluposti.Standard nam je bre bio 10 puta veci od njihovog!I onda ratovi,gluposti,odjednom Madjarska postade najbogatija(posle Slovenije na ovim prostorima).Pa jos nam i vize uvedose.Ukakise se ljudi koji im kroje politiku da opet ne krenemo na safari po Madjarskoj kad udjemo u EU.A sto se mene tice,faka mi se za EU,bas!!!
I oni bednici Hrvati izVojvodine.Kakva je to politika podrivanja,prljavstina,ljiga...Nemam reci!
Sta su se usrali sto ce na kraju sve doci na svoje mesto.A i Milo odmah pravi novu strategiju i trazi novo dupe da se u njega uvuce.Toliko od mene,eremita,king,nexus i zaboravih ime onom liku iz Vrbasa puno pozdrava,a i svima ostalima koje ne mogu da se setim posto sam iz trece pravo dosao u internet kafe.A ostali neistomisljenici,recite vreme i mesto da se obracunamo kako god hocete,verbalno,fizicki,yamb,sah,pikado,basket jedan na jedan...
Aj pa uzdravlje idem da spavam
I oni bednici Hrvati izVojvodine.Kakva je to politika podrivanja,prljavstina,ljiga...Nemam reci!
Sta su se usrali sto ce na kraju sve doci na svoje mesto.A i Milo odmah pravi novu strategiju i trazi novo dupe da se u njega uvuce.Toliko od mene,eremita,king,nexus i zaboravih ime onom liku iz Vrbasa puno pozdrava,a i svima ostalima koje ne mogu da se setim posto sam iz trece pravo dosao u internet kafe.A ostali neistomisljenici,recite vreme i mesto da se obracunamo kako god hocete,verbalno,fizicki,yamb,sah,pikado,basket jedan na jedan...
Aj pa uzdravlje idem da spavam