mario80
Stara legenda
- Poruka
- 75.393
da li dobijete u jednom trenutku strasnu zelju da grizete i ujedate partnerku ili partnera recimo za guzu? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Snezna_kraljica:Nikad. Mada da stipam... obozavam, kao i on mene (sto mi i smeta, al' 'ajde...)
Uzgred, mario, da li si ti to USTAO u sest, ili si se tek tad vratio iz nocnog zivota? Ako je ovo drugo.... E... kako ima raznih ljudi! A ja ustadoh u pola osam.
Ima raznoraznih noćnih života i raznoraznih džabalebaroša...kosmopolit:utoraksreda = nocni zivot
![]()
![]()
![]()
![]()
mario80:da li dobijete u jednom trenutku strasnu zelju da grizete i ujedate partnerku ili partnera recimo za guzu?![]()
Snezna_kraljica:Nikad. Mada da stipam... obozavam, kao i on mene (sto mi i smeta, al' 'ajde...)
Uzgred, mario, da li si ti to USTAO u sest, ili si se tek tad vratio iz nocnog zivota? Ako je ovo drugo.... E... kako ima raznih ljudi! A ja ustadoh u pola osam.
/me to voli...mario80:da li dobijete u jednom trenutku strasnu zelju da grizete i ujedate partnerku ili partnera recimo za guzu?![]()
....pa to se podrazumeva...valjda..?Gazdarica:Grickanje naravno, a i anilingus...
No, ne uvijek, i ne svakome i od svakog...
forestgump2004:grickanje za guzu je nesto bez cega se ne moze... a lizanje cmara?
mario80:da li dobijete u jednom trenutku strasnu zelju da grizete i ujedate partnerku ili partnera recimo za guzu?![]()
iggymag:mario80:da li dobijete u jednom trenutku strasnu zelju da grizete i ujedate partnerku ili partnera recimo za guzu?![]()
Nishta bez grickanja i bez lizanjaal` bez preterivanja
bol je bol pa nekom moze da se omakne shaka
![]()
hollyd:Sve u granicama normale, ali ako je vec griz on treba da bude iznenadan i spontan jer onda doprinosi povecanju uzitka :wink: