Ugradnja plina 280 evra 10 godina garancije

Pa lepo čukneš se sa biciklistom i pogineš. To su vozila više za vikend vožnje na kafu.

Izbegao bih bilo kakve aranžmane sa majstorima. Svo moje društvo koje je vozilo na plin pre 10 godina danas kažu nikad više, nedaj bože nikome. Ovaj jedan vozi kajena na benzin kaže ni u ludilu više plin :think:

Pa slušam vas dvojcu kako štelujete, budžite, krpite. Meni je ok jednom u 4-5 godina da se nešto servisira/ promeni. Ali seks sa majstorima non stop ne dolazi u obzir.

Pa lepo čukneš se sa biciklistom i pogineš. To su vozila više za vikend vožnje na kafu.

Izbegao bih bilo kakve aranžmane sa majstorima. Svo moje društvo koje je vozilo na plin pre 10 godina danas kažu nikad više, nedaj bože nikome. Ovaj jedan vozi kajena na benzin kaže ni u ludilu više plin :think:

Pa slušam vas dvojcu kako štelujete, budžite, krpite. Meni je ok jednom u 4-5 godina da se nešto servisira/ promeni. Ali seks sa majstorima non stop ne dolazi u obzir.
Zasto onda otvaras temu o plinu, neka vozi kako ko hoce.

Vozio sam mesec dana Bravo 1,4 2009 sa fabricki ugradjenim plinom i to je milina. Ne razmisljas o nicemu i samo okrenes kljuc i vozis a potrosnja mi je bila 8,6 u cistoj gradskoj voznji.
Sad se razmisljam da registeujem sebi jedan Touran 2.0 na fabricki metan pa da se tek onda vozim jeftino mada digli su smradovi metan na 130 din. A bila je cena 91 din svojevremeno.

Nema tu puno razmisljanja obicna kalkulacija sta je isplatljivije po potrosnji,ipak metana nema svuda jedino ako bas izadje jeftinije na nekom godisnjem nivou ko prelazi puno km,nikako lovato slabo ko ga radi,stag se ciste dizne i 4 su 65€,nije mi stucnuo od kad su ugradili,ne oseti se prebacivanje ako ga forsiram po hladnom,nijednom se nije ugasio,isparivac isto stag su stavili,ostao je komp i map senzor da se zameni i ceo sistem nov stag

Back