Уговор за А1 постпејд тарифу

Atomic™

Srebrna tastatura
Poruka
271.272
Пре неколико дана ми је агент из А1 понудио ваучер за А1 постпејд тарифу упола цене на уговор од две године.

Одбио сам. Да сам потписао уговор да ли би се А1 држао обећања да ће цена остатиннепромењена наредне две године?

Пре неколико дана ми је агент из А1 понудио ваучер за А1 постпејд тарифу упола цене на уговор од две године.

Одбио сам. Да сам потписао уговор да ли би се А1 држао обећања да ће цена остатиннепромењена наредне две године?
У таквим ситуацијама оператири се не држе обећања, већ уговора. Шта пише у уговору?

У таквим ситуацијама оператири се не држе обећања, већ уговора.
Дакле, обећање лудом радовање. Обећају једно а добије се друго.

Шта пише у уговору?
Не знам. Нисам потписао.

A1 prema prepaid korisnicima bude kao:
make cant refuse GIF

I ponude mi da, umesto da plaćam 500 dinara mesečno za sve što mi treba kao do sada, plaćam, sa "popustom", jedno tri puta više za postpaid paket. I naravno da se obavežem na dve godine. Kako odbiti takvu ponudu? :roll:

Da odgovorim na temu: da, trebalo bi, ali... tri tačke. Nikad nije 100% sigurno, mada, što reče korisnik iznad, uglavnom su korektni što se toga tiče.

Ja sam sa Yetelom potpisao ugovor,ali je naglaseno u ugovoru da se cena nece menjati za 24 meseca.I tako i jeste.Moras traziti uslove koji tebi odgovaraju,a ne sta ti oni nude.Oni nude uvek skuplje i nesigurne ugovore.Mora to da se resi unapred.
Pa kako ja da trazim ono sto zamislim? Oni mi nudili u radnjama, namerno sam bio na više mesta, pakete od 4 do 6 000. Do tada sam plaćao 3. I to sve bilo bez telefona samo da produžim. Ovaj još radi i ponuda mi se ne svidja.

Pa kako ja da trazim ono sto zamislim? Oni mi nudili u radnjama, namerno sam bio na više mesta, pakete od 4 do 6 000. Do tada sam plaćao 3. I to sve bilo bez telefona samo da produžim. Ovaj još radi i ponuda mi se ne svidja.
Ja sam telefonom prvo ragovarao s promoterom,pa su mi poslali ugovor kuci da potpisem.Pregledao ga i potpisao.Mora se malo i drznuti na njih.Ti u poslovnicama samo rade kako im je naredjeno.Mora se razgovarati sa glavnim promoterom.Kada sam zatrazio promenu provajdera,sami zovu i nude sve sto hoces,po dogovoru.

Samo zatrazi promenu provajdera i posle dan,dva te zovu da ti daju sve uslove koji tebi odgovaraju.

Zatražio sam. Bio sam na korak od promene. Medjutim zvala ponudila duplo više neta, 6 mes po 1 dinar i ostatak upola cene.
Tako si mogao da zatrazis jos nesto sto ti odgovara.Ja sam naglasio da necu potpisati ugovor,ako se cena bude manjala u toku ugovora.Rekla mi je cak i da mogu da se tuze,ako promene cenu.Meni je uspelo to sto sam zatrazio.Trazio sam i da mi blokiraju dolazne SMS-ove sa cetvorocifrenih brojeva i da necu nikakve poruke o promocijama i to su ispostovali.

Back