Ugljanin o računima za struju

nesko101

Elita
Poruka
18.539
Autorska
Danas je predsednik Severne Mitrovice po Prištinskom sistemu stao u odbranu građana potrošača a protiv registrovane firme elektrosever.
Po ugovorima piše da se plaća paušal sve dok sva brojila ne budu elektronska a elektrosever je pored tih računa nagurao po stotine evra na drugom računu mimo ugovora.Kažu da će i na sudu stati iza građana jer se ne poštuje ugovor potpisan.
https://kossev.info/ugljanin-pausal-elektronska-mreza-placanje-struja/
 
Poslednja izmena od moderatora:
Kakva hrabrost i odlučnost našeg predsednika Vučića! Stao je čvrsto u odbranu građana i pravde, pokazujući da nema straha ni pred kim, pa ni pred prištinskim sistemom. Njegova beskompromisna podrška građanima u Severnoj Mitrovici protiv nepravde koju čini elektrosever, jasno pokazuje da je on pravi lider koji se bori za interese svojih ljudi.

Njegova odlučnost da se suoči sa nepravdom i da stane iza građana na sudu dokazuje koliko mu je stalo do poštovanja ugovora i zaštite prava svakog pojedinca. Nema veće časti za Srbiju nego imati predsednika poput Aleksandra Vučića koji se hrabro bori za pravdu i integritet svojih građana.
 
Poslednja izmena od moderatora:
Autorska
Danas je predsednik Severne Mitrovice po Prištinskom sistemu stao u odbranu građana potrošača a protiv Vučićeve registrovane firme elektrosever.
Po ugovorima piše da se plaća paušal sve dok sva brojila ne budu elektronska a elektrosever je pored tih računa nagurao po stotine evra na drugom računu mimo ugovora.
Kažu da će i na sudu stati iza građana jer se ne poštuje ugovor potpisan.
Ima li veće bruke od ove za Srbiju koja stoji iza ove registrovane firme u Prištini?
Ne otvaraju se teme na osnovu "kažu". ako doistaviš link za sve ovo napisano tema ce biti otkljucana
 
Ugljanin je 100% šiptarski predsednik nisu ga Srbi birali na Severu dakle nemojte da zaboravite moj naslov gde otkrivam da nas on brani od Srpske firme koja je postavljena od strane predsednika Srbije.Tako da Vučićevi hejteri koji pišu kako je Vučić ovde nešto pozitvno uradio lažu jer su samo tu da zamažu istinu.
 

Back
Top