Tenkre 2
Aktivan član
- Poruka
- 1.609
Neko je otkidao glavu Vučiću?otkidanje glave Vučiću
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko je otkidao glavu Vučiću?otkidanje glave Vučiću
Ne, to su vlažni snovi vaših gazdi.Neko je otkidao glavu Vučiću?
Informer citaju ljudi sa IQ ispod 60, oni koji su bili Titoisti i sad su u penziji. Rezim forsira takve grozote, jer retardirani se time odusevljavaju...
Vidiš, zato se takvi kao ti ne pitaju nizašta.Da se ja pitam svako ko je dao glas SnS u kad padne ovo zlo godinu dana zatvora.. ko je glasao 2 puta za njih 2 godine.. itd
Ukoliko se već bilo šta zabranjuje treba iskoristiti priliku pa zbog govora mržnje zabraniti i Danas, Vreme i NIN - govor mržnje prema većinskoj zajednici je isto samo govor mržnje, a iz istih razloga i televizijama N1, Nova S i kao i RTS nametnuti višestranacko uredništvo i javu kontrolu rada. Ili katanac i njima, kako više vole.Ugasiti Informer pod hitno! - Na sutrasnjoj naslovnici objavili su sliku bebe od ubijene Nizame, u lokvi krvi...
https://xdn.tf.rs/2023/08/20/1692552827388-naslovna-informer-21-08-460x0.jpg
Sram ih bilo !!!
Medijski satanisti !!!
Treba kazniti i njih i žvalju im urednika za ovo !!!
...
Dobro, za SNSovce po godinu dana zatvora po glasanju kako ne treba, a po koliko godina apsa po glasanju za glasače drugih partija? Možda neke i po dve, tri pa i po pet po svakom glasanju, npr za Čankove i tvrde čediste?Da se ja pitam svako ko je dao glas SnS u kad padne ovo zlo godinu dana zatvora.. ko je glasao 2 puta za njih 2 godine.. itd
A Felingerov prijatelj Čeda Stojković & Co?Ne znam ko mi je odvratniji
Zubati Vučičević
Masnokosi narkoman Mitrović
Ili bolesni psihopata Vučić!!!
Argument protiv demokratije kao društvenog uređenja, Dimitrija Mite Ljotića lično.Pa, istu jacinu na izborima ima glas citaoca informera i akademika
Како утврдити ко је за кога гласао?Da se ja pitam svako ko je dao glas SnS u kad padne ovo zlo godinu dana zatvora.. ko je glasao 2 puta za njih 2 godine.. itd
onda članove stranke na robijuКако утврдити ко је за кога гласао?
onda članove stranke na robiju
Ја видим да су Зорана, Шормаз и још пар СНС-одметника постали звезде опозиционих НАТО-медија.Сваки дан Шормаз реко ово, Зорана рекла оно, итд.Ко ће их нахватати кад падне СНС?
То промени и партију, и лични опис, и статусе на друштвеним мрежама, и ЈМБГ у делићу секунде, кад загусти...
Ја видим да су Зорана, Шормаз и још пар СНС-одметника постали звезде опозиционих НАТО-медија.Сваки дан Шормаз реко ово, Зорана рекла оно, итд.
То је квака 22.Па о томе ти и причам...СНС промени дрес док кажеш кекс...
Само добра мотивација...
Одузети свима имовину коју су непоштено стекли.Oduzeti im svu imovinu zaradjenu na lazima
То је квака 22.
Да би угасио Информер и друге таблоиде, мораш бити на власти.Нећеш бити на власти док их не угасиш.
Ugasiti Informer pod hitno! - Na sutrasnjoj naslovnici objavili su sliku bebe od ubijene Nizame, u lokvi krvi...
https://xdn.tf.rs/2023/08/20/1692552827388-naslovna-informer-21-08-460x0.jpg
Sram ih bilo !!!
Medijski satanisti !!!
Treba kazniti i njih i žvalju im urednika za ovo !!!
...
Време промене власти је још далеко.Вучићев режим је тесно повезан са страним и домаћим крупним капиталом, има прећутну подршку и западних сила и Русије и Кине(подршка значи да неће ништа предузимати да га оборе) .С друге стране, његови противници су врло непопуларни, нехаризматични и одбојни ликови, који носе терет ДОС-овске транзиције, и који заступају идеје које су врло непопуларне у српском народу.Да, то се ономад причало и за РТС.
Кад дође време промене власти, без бриге, дресови се мењају баш онако како сви знамо да ће бити.