Ugasiti Informer pod hitno! - Na sutrasnjoj naslovnici objavili su sliku bebe od ubijene Nizame, u lokvi krvi...

Cuj, sve dok primaju penzije, nije. Cenim da je to bar trecina Vucicevih glasova, koji nisu pod prinudom. No to su ljudi u drugoj polovini
70ih i 80ima, tako da za 10 godina, glasacko telo ima znatno da se promeni...

Нисам баш сигуран у то. Док је објашњење да су Слобу деведесетих држали на власти пензионери испраног мозга у Титовом времену и пило воде, то за Вучића не важи. Данашњи 70-годишњак је имао мање од 40 када је распад претходног система почео. И, сумњам чак да су пензионери већина његових гласача.

Већина су оних 700.000 чланова СНС у продуктивном добу, који су уз власт искључиво из личног интереса. На које треба додати и остале, из других странака, или разне "нестраначке" који од државе и власти зависе.

А то се неће променити ни за 10 година, ни никад, ако се не промени овај накарадни националсоцијалистички систем.

Што се осталог тиче, Информер треба укинути.

Нисам баш сигуран у то. Док је објашњење да су Слобу деведесетих држали на власти пензионери испраног мозга у Титовом времену и пило воде, то за Вучића не важи. Данашњи 70-годишњак је имао мање од 40 када је распад претходног система почео. И, сумњам чак да су пензионери већина његових гласача.

Већина су оних 700.000 чланова СНС у продуктивном добу, који су уз власт искључиво из личног интереса. На које треба додати и остале, из других странака, или разне "нестраначке" који од државе и власти зависе.

А то се неће променити ни за 10 година, ни никад, ако се не промени овај накарадни националсоцијалистички систем.

Што се осталог тиче, Информер треба укинути.
Aktivisti SNS, u mojoj blizoj familiji su otac, 84, majka 75, tast 87, surak, 58, dok smo brat i ja sa porodicom protiv SNS. Naravno, tast i otac, citaju informer...

Aktivisti SNS, u mojoj blizoj familiji su otac, 84, majka 75, tast 87, surak, 58, dok smo brat i ja sa porodicom protiv SNS. Naravno, tast i otac, citaju informer...

Све те разумем, али погледај ствари мало шире. Од пензионера "активиста" у 90-тим годинама живота, далеко већи проблем су 30-годишњаци са купљеним дипломама, који ће за упад у систем продати и маму и тату (а они се неће љутити, јер су их тако научили).

Иначе, дуговечна ти фамилија, честитам.

Све те разумем, али погледај ствари мало шире. Од пензионера "активиста" у 90-тим годинама живота, далеко већи проблем су 30-годишњаци са купљеним дипломама, који ће за упад у систем продати и маму и тату (а они се неће љутити, јер су их тако научили).

Иначе, дуговечна ти фамилија, честитам.
Stoji, mladi nose majice sa potpisom AV, da bi se okoristili, ali to je onih druga trecina koja glasa za SNS, dok je ostala trecima kupljeni glasovi,
pretnje i prinuda...

Већина су оних 700.000 чланова СНС у продуктивном добу, који су уз власт искључиво из личног интереса.

Pa to je glavna stvar u demokratiji.
Svi glasaju za svoj interes, i kad prebrojimo glasove
vidimo šta je interes većine naroda.

Ti si zaostao u socijalističkom načinu razmišljanja,
(mada toga nisi svestan),
i maštaš o svesnom građaninu
koji vodi računa o opštem interesu.

Demokratski građanin zna da nema opšte sreće ako pojedinac nije zadovoljan.
Kapiraš ..?

Pa to je glavna stvar u demokratiji.
Svi glasaju za svoj interes, i kad prebrojimo glasove
vidimo šta je interes većine naroda.

Ti si zaostao u socijalističkom načinu razmišljanja,
(mada toga nisi svestan),
i maštaš o svesnom građaninu
koji vodi računa o opštem interesu.

Demokratski građanin zna da nema opšte sreće ako pojedinac nije zadovoljan.
Kapiraš ..?

Ваистину, у праву си.

Само, има још ових назови "демократских" држава, па се ствара неки утисак да су тамо и појединци задовољнији, а и општи интереси задовољенији.

Додуше, утисак је варљива ствар.

Dok recimo @Jugoslav Čvarak koji je "polovnjak" 40+ (kao i ja...:tajna:) je fan i bot SNSekte i AVtihrista..., dok mu je baba bila za HDZ verovatno ili HČSP, a otac AfD i majka SDP mozda :think:

Srecom jos nije dobio SRB drzavljanstvo pa da glasa u konzlatu u Rijeci :tongue2:

...

Dok recimo @Jugoslav Čvarak koji je "polovnjak" 40+ (kao i ja...:tajna:) je fan i bot SNSekte i AVtihrista..., dok mu je baba bila za HDZ verovatno ili HČSP, a otac AfD i majka SDP mozda :think:

Srecom jos nije dobio SRB drzavljanstvo pa da glasa u konzlatu u Rijeci :tongue2:

...
Stari je isto SDP-njara, a baba i dida čisti HČSP-ovci.

:rotf:

Dokopati ću se ja tog državljanstva, ima da ti uslikam listić, ako se sjećaš kao kada sam glasao za Kolindu pa umjesto krug oko broja nacrtao srce oko njega.

:heart2:

Dokopati ću se ja tog državljanstva, ima da ti uslikam listić, ako se sjećaš kao kada sam glasao za Kolindu pa umjesto krug oko broja nacrtao srce oko njega.

Kolinda je moja vrsnjakinnja :worth:

Kolinda je moja vrsnjakinnja :worth:
To je jedna prava gospođa.

🥰

Sjećaš se kada joj je Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, poslao poruku dok je ležala u bolnici?

Želim Vam brz oporavak i dobro zdravlje.

Bože dragi, kakav je to gospodin.

Vidi se lagana progresija i evolucija svesti u familiji iz generacije u generaciju, sve do tebe...retrogradnog...da ne kazem "naprednog" :guza:

...

Кад су почињали, делили су бесплатно новине у градском превозу по Београду. Стресем се кад се сетим да сам држала то у рукама.
Ni domestos ti više ne može pomoći :lol:

Back