LUDICA
Domaćin
- Poruka
- 4.885
Uganula sam zglob prije otprilike 10 dana. Nije mi prvi put, ali prije je bilo davno pa se i ne sjecam sta sam sve radila povodom toga. Nisam isla kod ljekara ali mi je preporuceno da sto vise mirujem, stavljam obloge, mazem zglob hepalpanom i pijem neke drazee protiv otoka. Otok je nestao, ja sam posle 7 dana prvi put izasla iz stana, mada sam se prije toga povremeno kretala po kuci. E sad, jos uvijek, naravno, ne hodam skroz normalno, pomalo sepam, i teze silazim niz stepenice. Povremeno me malo boli, nista alarmantno. Mogu normalno da se krecem. Mozda ce moje pitanje zazvucati debilno ali da li sam prerano pocela da hodam posle povrede i da li postoji mogucnost da nisam samo istegla ligamente, tj. da se jave neke komplikacije, a da ja toga nisam svjesna jer mogu da hodam bez bolova? Kada se radi ono namjestanje zgloba?
Treba mi samo savjet, jer malo sam zabrinuta posto ne znam kakva su pravila niti postupak oko uganuca.
Pa ako je neko prosao slicnu situaciju ili se razumije u to...
Treba mi samo savjet, jer malo sam zabrinuta posto ne znam kakva su pravila niti postupak oko uganuca.
Pa ako je neko prosao slicnu situaciju ili se razumije u to...