Zana.
Početnik
- Poruka
- 44
Dobar dan, uganula sam skocni zglob 12 aprila, ortoped je dao da se snimi i na snimku je bilo bez preloma, dijagnoza disorzija skocnog zgloba,dao tablete serapept i midol i stavili su mi gip do koleno,sedam dana sam bila u gipsu isla na stakama bez oslonca na nogu, sedmi dan skinut gips stavljen zavoj receno mi je da jos dva dana hodam sa stakama bez stajanja na nogu a posle postepeno da stajem koliko mogu, od kako je skinu gips primetila sam da cim krenem da hodam noga pocrveni do koleno kad sednem podignem nogu boja se vrati u normali, krenula sam na fizikalne terapije, do danas je proslo 19 dana kako je gips skinut meni i dalje isto, odradila sam pet fizikalnih terapija imam jos dve, pa kontrola, hodam polako bez stake imam po malo bol u nozi ali nije strasno, ali me brine ovo sto mi se desava, nemam vene, nemam bol niti neki otok u nozi mislim na deo od zgloba do kolena damo mi je noga hladna, rekla sa dr.za to kaze sredice se terapijama, molim vas dali mi neko moze reci sta moze da bude dali je neko imao ovakav problem,sta da radim.