UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Barsa mi je medju najomrzenijim klubovima, ali mi je drago. Prvo zbog ovih Arapa sto se rasipaju sa stotinama miliona evra, a drugo sto su dosli tamo prepotentni da se zezaju i privedu dvomec kraju bez kapi znoja. Isto kao i Milan pre 4-5 sezona protiv Arsenala (4-0 / 0-3), samo sto su se oni provukli.

yeswecan.jpg

Poslednja izmena:
Psz je ocajno odigrao..Barsa nijedan gol iz akcije,prva 2 im psz poklonio.Ali ja mislim da bi sve evropske ekipe trebalo da posalju apel igranja u L.S. jer ovo veze sa sportom nema. Nadam se da ce neko ovom Suarezu noge da polomi,jer on ne zasluzuje da sutne loptu nikad vise u zivot.

Sta uradi,sudija ih je castio sa dva penala,plus jedan su dali sami...

- - - - - - - - - -

Kakva ciganija Suareza i Nejmara....
Da sam kojim slucajem akter ove utakmice,sudija bi na kraju fasovao pesnicu u glavu na kraju utakmice,katastrofalno sudjenje od prvog minuta...
Mislim da bi i Vujovic bolje odsudio od ovog...

Gospoda iz Francuske su imali 4:0. Jedino što su trebali uraditi je da je sačuvaju. Ali ne oni dopuste ovo. Uz gol imaju još 2 ili 3 zicera. Ne mogu se vaditi na sudije.

Skoro uvijek sam navijao za Barselonu u LS.Od danas dok budu igrali Suarez i Neimar navijat cu protiv Barse uvijek.A i onaj glumac trener PSZ je zasluzio da ispadne.Zao mi samo Kavanija.Zasto Real i Barselona imaju sudjenje u LS kao Zvezda i Partizan u domacoj ligi?

Gospoda iz Francuske su imali 4:0. Jedino što su trebali uraditi je da je sačuvaju. Ali ne oni dopuste ovo. Uz gol imaju još 2 ili 3 zicera. Ne mogu se vaditi na sudije.

Sudija je svirao dva nepostojeca penala za barselonu,znaci ne bi bilo 6-1 nego 4-1,direktno je uticao na rezultat.Treba uvesti pravilo kao u kosaci da se pregleda snimak...Sudije navlace i sviraju svakave penale za najace ekipe u Evropi i ne radi se samo o barsi,vec i o juventusu,realu,bajernu...

Ovo je cak i dobro rezirana predstava, bar je zanimljiva.

Nas fudbal zbog lose rezije ne gledam odavno, a medjunarodni vrlo brzo posle toga.

- - - - - - - - - -

Sudija je svirao dva nepostojeca penala za barselonu,znaci ne bi bilo 6-1 nego 4-1,direktno je uticao na rezultat.Treba uvesti pravilo kao u kosaci da se pregleda snimak...Sudije navlace i sviraju svakave penale za najace ekipe u Evropi i ne radi se samo o barsi,vec i o juventusu,realu,bajernu...

I ti nisi video nesudjeni cist penal, a dovodis u sumnju sudjene?

Skoro uvijek sam navijao za Barselonu u LS.Od danas dok budu igrali Suarez i Neimar navijat cu protiv Barse uvijek.A i onaj glumac trener PSZ je zasluzio da ispadne.Zao mi samo Kavanija.Zasto Real i Barselona imaju sudjenje u LS kao Zvezda i Partizan u domacoj ligi?

Od kada je Rivaldo otisao od tada vise ne navijam za barselonu,mada i on je simulirao kao ovi danas....Samo sto si tada imao 2-3 igraca koji su pokusavali da prevare sudiju a danas svaka ekipa ih ima po 7-8...
Danasnja barselona sem Mesija i Inijeste ostali su svi skloni simuliranju i padanju,i to toliko ocigledno da je to smejurija. U realu je jos gora situacija..Kakav kreten treba da budes i da to radis kada te snima 100 kamera....

Ja vise LS ni ne gledam , nisam ni veceras gledao tekmu osim onako povremeno bacio pogled, mislim LS je postala skroz dosadno i deplasirano takmicenje , vec 10ak godina uvek isti timovi u zavrsnici, mislim vec unapred se zna da Barsa, Real i Bajern moraju bar do polufinala i kao cetvrti tu uspe da se umuva Atletiko, Juventus ili Borusija i to je to , kraj price, znaci neizvesnost nula, cak je i Liga Evrope neuporedivo interesantnije takmicenje od LS.

Zato veceras ko ima Arenu Sport 1, Flamengo : San Lorenco, brazilsko argentinski okrsaj u okviru Copa Libertadores, to je fudbal i tu nema teorije ni da naslutis ko bi mogao da osvoji.

Prosli su bas ciganski....zasenili su cak i evropCkog sampiJona iz 91-e, a sudija svaba je objasnio Vujovicu kako se to radi na manje ocigledan nacin.
Ni jedan gol iz akcije nisu dali sve neka muljanja i bauljanja.....prvi penal videlo penala nije, a o drugom moze da se diskutuje....
A PSZ je realno zasluzio da ispadne jer su dosli i branili se ko ppicke celu utakmicu iako su imali cak 4 gola prednosti i tim pristupom omogucili Barseloni da mnogo vise napada.
A atmosfera.....smehotres, standardno :D
Onaj ko se pali na danasnji fudbal je ili glup ili klinac od 15-16 god....fudbal se igrao negde do 2005, 2006....posle toga nema fudbala.
Vrhunac fudbala je bio u periodu oko 2000-e (par god pre i posle)...kakve su to uakmice bile, kakvi golovi, akcije, igraci, potezi....danas je sve jedna jednolicna smaracina kao da ih je sve isti kkrac pravio....

Poslednja izmena:
Nijedan penal nije bio...Ali jesam li ja jedini koji ima utisak da stvarno sudije nisu pogurale Barsu sa namerom nego eto tako se zalomilo kolko got to smesno zvucalo ajd pogledajte opet tekmu ili snimak pa razmislite...Penal nad Suarezom na usporenom se lepo vidi da nema govora o penalu ali NA USPORENOM...ali prvi utisak u direktnom prenosu je da je penal cist kao suza neznam koji ***** Markinjos dize ruku ide laktom negleda loptu Suarez pada kao pokosen i ja sam na prvi pogled pre usporenog bio ubedjen da je penal...I ovo nad Nejmarom je mlako al kao ima neke elemente penala opet na prvu mi je izgledalo kad se sapleo ovaj igrac PSGa da je uletio u Nejmara sto bi bio penal...kasnije vidim na usporenom da ja ispred njega pao i da sudija nije trebo svirati...Neznam ljudi ali stvarno imam utisak da nije ovde rec o "UEFAloni" nego eto desava se...Sa druge strane PSG zbunjen pogubljen do koske Emeriju nikad vise u zivotu da ne padne napamet da vodi utakmicu kao Baradjora ovo mu je velika skola...Iako sam uvek bio izricito protiv menjanja pravila u fudbalu...mozda je krajnje vreme da se uvede usporeni snimak kod penala da sudija pogleda...a mozda cak i "gol na strani" da nestane tu nisam na cisto...ali za usporeni sigurno vreme je...

http://www.totalsportek.com/highlights/barcelona-vs-paris-saint-germain-match/

Evo pa pogledajte hladne glave...jos jednom....

Poslednja izmena:
Фудбал је престао да постоји након 2008...Од тада постоје само два педера из два најпедерскија клуба Европе који узимају скоро све индивидуалне награде, и прича се готово стално врти око њих и око тога који ће од два педерска клуба да се више иживљава са новцем...

Сетим се дана пре 10-15 година, изађе нас 20 на фудбал и ниједан од нас нема истог омиљеног играча и исти омиљени страни клуб...А данас, клинци знају само за ова два педера и њихова два педерска клуба...Господе колико их мрзим, и њих двојицу и њихове клубове...

Nijedan penal nije bio...Ali jesam li ja jedini koji ima utisak da stvarno sudije nisu pogurale Barsu sa namerom nego eto tako se zalomilo kolko got to smesno zvucalo ajd pogledajte opet tekmu ili snimak pa razmislite...Penal nad Suarezom na usporenom se lepo vidi da nema govora o penalu ali NA USPORENOM...ali prvi utisak u direktnom prenosu je da je penal cist kao suza neznam koji ***** Markinjos dize ruku ide laktom negleda loptu Suarez pada kao pokosen i ja sam na prvi pogled pre usporenog bio ubedjen da je penal...I ovo nad Nejmarom je mlako al kao ima neke elemente penala opet na prvu mi je izgledalo kad se sapleo ovaj igrac PSGa da je uletio u Nejmara sto bi bio penal...kasnije vidim na usporenom da ja ispred njega pao i da sudija nije trebo svirati...Neznam ljudi ali stvarno imam utisak da nije ovde rec o "UEFAloni" nego eto desava se...Sa druge strane PSG zbunjen pogubljen do koske Emeriju nikad vise u zivotu da ne padne napamet da vodi utakmicu kao Baradjora ovo mu je velika skola...Iako sam uvek bio izricito protiv menjanja pravila u fudbalu...mozda je krajnje vreme da se uvede usporeni snimak kod penala da sudija pogleda...a mozda cak i "gol na strani" da nestane tu nisam na cisto...ali za usporeni sigurno vreme je...

http://www.totalsportek.com/highlights/barcelona-vs-paris-saint-germain-match/

Evo pa pogledajte hladne glave...jos jednom....

Drugi penal po mom misljenju sigurno nije bio, ajd sto ga je rukom po ramenu, ali Suarez se hvata za glavu, vrat, kao da je upucan. Za prvi se moze diskutovati, igrac Pariza se sapleo i pao izmedju Nejmara i lopte, sta sad, treba da ga zaobilazi i gubi vreme? Cinjenica je i da je Nejmar trazio kontakt, ali ne mozes se baciti i ocekivati da te neko zaobilazi, to je opstrukcija igre. I ne zaboravite situaciju gde je po mom misljenju trebao biti sudjen penal nad Suarezom, kad je gurnut sa ledja u sesnaestercu. A takodje u prvom poluvremenu kad je PSG trebao dobiti penal za igranje rukom u sesnaestercu.

Sve u svemu, umereno na vodenicu Barse, ali ne mislim da je bilo namesteno vec jednostavno lose sudjenje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back