UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni nije jasno kako Hajduk ne uspjeva prodati Sušića. Inače ja se isto nadam da će Hajduk uć u grupe. Zbog cijele priče oko kluba su to zaslužili. A koliki su Hajduk i njegova publika trn u oku HNS-u pokazuje i ovaj zakon što su donjeli da se na stadion može samo sa osobnom. Jasno je za koga je zakon donesen, jer na drugim stadionima nema psa. Dobro, ima na Rujevici na Dinamu i Hajduku. Maksimir je Gazda očistio bez posebnih zakona, na Maksimiru je vladao zakon Sjeverne Koreje.

A Susic je tip igraca koji u modernom fudbalu bas i ne prolazi, nesto kao Babovic u Partizanu sta je bio, odlican pas igra, odlican udarac, ali previse carini loptu, cesto je opasan po svoj vlastiti gol kad tako izgubi loptu. Ipak verujem da ce se on prodati ako Hajduk ne udje u grupe a ako udje valjalo bi ga zadrzati bar do polusezone.

- - - - - - - - - -

Makabi ne zvuci tako jako, nisu toliko nadmocniji. Bice ravnopravna borba.

Najbolji igrac, stroj za golove Zahavi im je otisao, dosao je negi Argentnac Scarlione, ne los igrac, tu su dosta oslabili ipak iskusnija su ekipa, negde iim dajem 60-40 naspram Hajduka

A Susic je tip igraca koji u modernom fudbalu bas i ne prolazi, nesto kao Babovic u Partizanu sta je bio, odlican pas igra, odlican udarac, ali previse carini loptu, cesto je opasan po svoj vlastiti gol kad tako izgubi loptu. Ipak verujem da ce se on prodati ako Hajduk ne udje u grupe a ako udje valjalo bi ga zadrzati bar do polusezone.

Ma dobro, nije savršen. Da je uz taj pas i udarac još i defanzivno odličan te da ne carini loptu, igrao bi u nekakvoj Sevilli, Valenciji, Liverpoolu, Leverkusenu, Napoliju, a ne u Hajduku. Ali ipak je to igrač koji je proglašen za najboljeg igrača HNL-a ( žuta majica Sportskih novosti) za prošlu sezonu. Zato mi je čudno što ne uspjeva napravit transfer.

Sretno Vam bilo, od srca Vam zelim prolaz dalje. Bit ce tesko..najveci problem je taj sto Makabi ima hebene igrace na krilima a vi skoro da beka da nemate, no cujem da bek stize do ponedeljka...a ovi su jos i iskusniji, prosle sezone igrali LŠ..

Pazi ono u sta se ja uzdam je Pusnik...;) covek nece kao Buric u najvaznijoj utakmici sezone igrati na nulu, vec ce vec u gostima ici po gol...

Maccabi je teoretski prolazan, ali problem Hajdukove obrane je više nego očit. Nižić i Ćosić ne uljevaju povjerenje, Milić je promaja, a zadnji vezni Jefferson igra sve lošije. Nije u stanju predat loptu na 5 metara. Pušnik ima više mooda od Burića, ali taj adrenalin koji prenosi na svoje igrače brzo će se potrošit i onda ćemo vidjeti ima li on trenersku viziju ili je doista samo demagog.

- - - - - - - - - -

Meni nije jasno kako Hajduk ne uspjeva prodati Sušića. Inače ja se isto nadam da će Hajduk uć u grupe. Zbog cijele priče oko kluba su to zaslužili. A koliki su Hajduk i njegova publika trn u oku HNS-u pokazuje i ovaj zakon što su donjeli da se na stadion može samo sa osobnom. Jasno je za koga je zakon donesen, jer na drugim stadionima nema psa. Dobro, ima na Rujevici na Dinamu i Hajduku. Maksimir je Gazda očistio bez posebnih zakona, na Maksimiru je vladao zakon Sjeverne Koreje.

Hajduk je već ostvario minimalne zahtjeve što se tiče Europe. Bilo bi fantastično uđe li u grupnu fazu natjecanja, ali nije presudno za daljnji razvoj kluba, mada par tisuća eura više puno znače kad je blagajna kronično prazna već 20 godina.

- - - - - - - - - -

Makabi ne zvuci tako jako, nisu toliko nadmocniji. Bice ravnopravna borba.

Recimo da se protiv njih koliko-toliko može igrat, dok protiv Šahtara Hajduk ne bi imao nikakve šanse.

- - - - - - - - - -

Točno. Dobar je igrač, ali brate, davi loptu. Takav način igre je stvar prošlosti; danas je najbitniji brz protok lopte i tečne akcije s maksimalno dva dodira lopte.

- - - - - - - - - -

Najbolji igrac, stroj za golove Zahavi im je otisao, dosao je negi Argentnac Scarlione, ne los igrac, tu su dosta oslabili ipak iskusnija su ekipa, negde iim dajem 60-40 naspram Hajduka

Maccabi je s razlogom nositelj, je rje favorit i to je svima jasno, no Hajduk ipak može iznenadit. Barem se nadam da može.

- - - - - - - - - -

Ma dobro, nije savršen. Da je uz taj pas i udarac još i defanzivno odličan te da ne carini loptu, igrao bi u nekakvoj Sevilli, Valenciji, Liverpoolu, Leverkusenu, Napoliju, a ne u Hajduku. Ali ipak je to igrač koji je proglašen za najboljeg igrača HNL-a ( žuta majica Sportskih novosti) za prošlu sezonu. Zato mi je čudno što ne uspjeva napravit transfer.

Prodat će ga nakon Maccabija.

Kome trebaju takvi polovni igrači . Pa takvih igrača ima po HNL-u koliko hoćeš. Hajdukova transfer politika je stvarno senzacionalna. Ne bi ni znao da u Hajduku igra neki Radčenko da nisam pročitao vijest kako je skrivio prometnu nesreću. Valjda se nažderao rakijetine. Hajduku pokraj ovog rukovodstva neprijatelj ne treba. To se događa kada se klub vodi sa ulice.

Kome trebaju takvi polovni igrači . Pa takvih igrača ima po HNL-u koliko hoćeš. Hajdukova transfer politika je stvarno senzacionalna. Ne bi ni znao da u Hajduku igra neki Radčenko da nisam pročitao vijest kako je skrivio prometnu nesreću. Valjda se nažderao rakijetine. Hajduku pokraj ovog rukovodstva neprijatelj ne treba. To se događa kada se klub vodi sa ulice.

Sta znaci polovni igraci? Ne mislis valda da je ovaj sa 25. polovan...ajde navedii mi beka iz Hrvatske koji je u ovome trenutku dostupan Hajduku da ga dovedu?

Inace ovde se u pitanju posudba sa pravom prvootkupa, covek je relativno iskusan, igrao je sa AEK om protiv Hajduka u LE kad su bili, ima nesto iskustva iz prve lige Italije, dosta dobro igrao u Bariju u ligi koja je svakako jaca od Hrvatske. Ovo je odlicno pojacanje za uvete u kojima se Hajduk nalazi.

Floskula da se klub vodi sa ulice je..nemam komentara:D Aj prouci kako funkcionise recimo Borusija Dortmund..:)

A inace pogledaj koliko je stranaca u Dinamo dok je Jedvaj prodan kao dete, dok je Brekalo prodan sa ni 10 utakmica u Dinamu itd..

Sta znaci polovni igraci? Ne mislis valda da je ovaj sa 25. polovan...ajde navedii mi beka iz Hrvatske koji je u ovome trenutku dostupan Hajduku da ga dovedu?

Inace ovde se u pitanju posudba sa pravom prvootkupa, covek je relativno iskusan, igrao je sa AEK om protiv Hajduka u LE kad su bili, ima nesto iskustva iz prve lige Italije, dosta dobro igrao u Bariju u ligi koja je svakako jaca od Hrvatske. Ovo je odlicno pojacanje za uvete u kojima se Hajduk nalazi.

Floskula da se klub vodi sa ulice je..nemam komentara:D Aj prouci kako funkcionise recimo Borusija Dortmund..:)

A inace pogledaj koliko je stranaca u Dinamo dok je Jedvaj prodan kao dete, dok je Brekalo prodan sa ni 10 utakmica u Dinamu itd..

Vjerujem da po manjim klubovima ima igrača koji su sigurno bolji od tog lika. Samo mi nemoj kazat da u Hrvatskoj nema boljih igrača od onog Radčenka. Ali dobro hajdukovi skauti su poznati po svojim briljantnim potezima. Pa oni su Luku Modrića potjerali iz Hajduka jer je bio "premalen", a dosta godina prije Boban je također potjeran jer je imao "pretanke noge". I da Hajduk se vodi sa ulice. Da nije tako klub bi već odavno bio privatiziran na pravi način.

Lovac na talente koliko sansi po tebi imaju Zvezda i Vojvodina da prodju plej of ? ? ?

Ne znam ,nisam ocito obektivan kad su nasi klubovi u pitanju.

Ovako kad gledas rekao bi da nema ni jedan sanse ali zato fudbal i je tako lep jer ne pobedjuju uvek favoriti.

- - - - - - - - - -

Vjerujem da po manjim klubovima ima igrača koji su sigurno bolji od tog lika. Samo mi nemoj kazat da u Hrvatskoj nema boljih igrača od onog Radčenka. Ali dobro hajdukovi skauti su poznati po svojim briljantnim potezima. Pa oni su Luku Modrića potjerali iz Hajduka jer je bio "premalen", a dosta godina prije Boban je također potjeran jer je imao "pretanke noge". I da Hajduk se vodi sa ulice. Da nije tako klub bi već odavno bio privatiziran na pravi način.

Nisi coveku ni dao priliku i nisi mi naveo ni jednog drugog igraca. Takodjer ti ne shvatas da ih hebu financije, sumnjam da bi im neki Hrv klub posudio igraca, lakse je naci vano tako nesto. Inace me raduje da se Hajduk okrece BIH trzistu, trbaju im doci neki igraci kao Ordagic, mozda na godinu Grahovac...dobri igraci kao i Kozulj.

Mozda ovo ne znas, znas li ti da je Rivaldo kao nepoznat igrac trebao doci u Dinamo? Nemoj mi o struci samo..

Ponavljam, prvo se informisi kako funkcionise Borusija Dortmund i mnogi drugi klubovi...to ne znaci da ih vodi ulica...nazalost cini mi se da nisi bas upucen u neke stvari...

**** ga ja,ovi Hrvati svi prodjose a mi jedva izbunarismo 2 predstavnika.
Cekaj, da,ispala je Reka.
Objektivno, protivnik je bio mnogo veceg renomea.
I ovo je malo cudo sto ej Lokomotiva eliminsala Vorsklu u sred Ukrajine.
Ma,da.
Ukrajinski klubovi nisu vise tako jaki.
Rat im presusio budzete, skresao.
Vidi se po najbogatijem Sahtjoru.
Morali su da se odreknu BRDA Brazilaca kao i decenijskog trenera,Luceskua.
Kako li je tek sa ostalim klubovima.
Stoga,eliminacija ukrajinskih klubova od strane hrvatskih klubova nije BAS senzacija ali Lokomotiva JESTE iznenadjenje, posebno jer je pobedila u gostima.

Jeste da nije Uefa takmicenje, ali fudbal na OI je mnogo zanimljiviji nego na nedavnom EP-u. Dosta golova pada. Jel da otvorim temu, ako neko prati, ili ne? Sinoc su Nemci i Koreanci odigrali sjajan mec 3-3, u prvom kolu Nigerija i Japan 5-4.

A zašto je Barcelona tako jaka, a vodi se kao "klub sa ulice"?

- - - - - - - - - -

Angažman Radčenka je Vučevićev promašaj u razini Milevskog, Iluridzea i ostalih kojima više nitko ni ime ne zna. Činjenica je da Hajduk ima katastrofalno loše skaute i stručnu službu, ali te tvoje tlapnje o klubu kojeg, tobože, "vodi ulica" je promašen. Mnogi veliki europski klubovi imaju upravo takav način upravljanja i organizacije. Očito jake neke ulice kad vode svake godine u LP, ha? :D

- - - - - - - - - -

Ne znam ,nisam ocito obektivan kad su nasi klubovi u pitanju.

Ovako kad gledas rekao bi da nema ni jedan sanse ali zato fudbal i je tako lep jer ne pobedjuju uvek favoriti.

- - - - - - - - - -

Nisi coveku ni dao priliku i nisi mi naveo ni jednog drugog igraca. Takodjer ti ne shvatas da ih hebu financije, sumnjam da bi im neki Hrv klub posudio igraca, lakse je naci vano tako nesto. Inace me raduje da se Hajduk okrece BIH trzistu, trbaju im doci neki igraci kao Ordagic, mozda na godinu Grahovac...dobri igraci kao i Kozulj.

Mozda ovo ne znas, znas li ti da je Rivaldo kao nepoznat igrac trebao doci u Dinamo? Nemoj mi o struci samo..

Ponavljam, prvo se informisi kako funkcionise Borusija Dortmund i mnogi drugi klubovi...to ne znaci da ih vodi ulica...nazalost cini mi se da nisi bas upucen u neke stvari...

Kožulj se već pokazao kao strašno dobro pojačanje. Daje Hajduku probojnost i čini momčad opasnom po protivnički gol. Odavno Hajduk nije imao jednog takvog igrača koji svaki udarac iz kuta pretvara u opasnost.

**** ga ja,ovi Hrvati svi prodjose a mi jedva izbunarismo 2 predstavnika.
Cekaj, da,ispala je Reka.
Objektivno, protivnik je bio mnogo veceg renomea.
I ovo je malo cudo sto ej Lokomotiva eliminsala Vorsklu u sred Ukrajine.
Ma,da.
Ukrajinski klubovi nisu vise tako jaki.
Rat im presusio budzete, skresao.
Vidi se po najbogatijem Sahtjoru.
Morali su da se odreknu BRDA Brazilaca kao i decenijskog trenera,Luceskua.
Kako li je tek sa ostalim klubovima.
Stoga,eliminacija ukrajinskih klubova od strane hrvatskih klubova nije BAS senzacija ali Lokomotiva JESTE iznenadjenje, posebno jer je pobedila u gostima.

Oleksandrija i Vorlska ionako nisu ni pre imali nesto stranaca, klasicne ukrajinske momcadi, a Vorskla je bas jak sastav koji je nedavno igrao i grupe tako da i mene bas cudi da je Lokomotiva prosla.

Gledaj kod Hrvata je to sta oni prolaze ONO STA MORAJU i onda jos dodaj i POKOJE IZNENADJENJE i dobijes ovo, veoma visoku poziciju i uskoro 2 kluba u LŠ. Recimo ta Lokomotiva bi sigurno prosla Videoton, Cuka to nije uspela, pa pre sezone su imali sva 4 kluba u zadnjoj rundi, ove sezone 3 kluba.

Jako ali bas jako je pomogla Liga 10, a Srbija povecala ligu, nije mi jasno zasto se i tu ne uvede liga 10, vise derbija, vise jacih utakmica, za nase prostore nema bolje lige od lige 10

A zašto je Barcelona tako jaka, a vodi se kao "klub sa ulice"?

On je cini mi se pod utecajem Mamicevh medija, nazalost ne shvata sta to znaci NH i Socio model...ali dobro, zato ima onu polupraznu olupinu od Maksimiira i brdo para da uziva jer se te pare ulazu u snagu Dinama...upss nije bas tako :mrgreen:

Angažman Radčenka je Vučevićev promašaj u razini Milevskog, Iluridzea i ostalih kojima više nitko ni ime ne zna. Činjenica je da Hajduk ima katastrofalno loše skaute i stručnu službu, ali te tvoje tlapnje o klubu kojeg, tobože, "vodi ulica" je promašen. Mnogi veliki europski klubovi imaju upravo takav način upravljanja i organizacije. Očito jake neke ulice kad vode svake godine u LP, ha? :D

EE ovde gresis. Radcenko je imao super reference, pazi mladi reprezentativav Ukrajine, oznacen tamo kao veliki potencijal, problem je glava..a problem Hajduka je sta nema dobre psihologe jer se nema para pa ide na srecu, eto nazalost nije sad pogodjeno jer je decko opaljen u glavu, ali da je bio potencijal je, bolje ti ne mozes na ovim prostorima.

Kožulj se već pokazao kao strašno dobro pojačanje. Daje Hajduku probojnost i čini momčad opasnom po protivnički gol. Odavno Hajduk nije imao jednog takvog igrača koji svaki udarac iz kuta pretvara u opasnost.

Da, primetio sam da svaka njegova lopta ima neki smisao, jako dobar igrac, nadam se da cete iz BIH dovesti jos.

Inace danas u ponoc istice rok za prijavu igraca pa predpostavljam da ce vam neko potpisati, a moze se i 24 h pre utakmice jednog igraca potpisati.

Dobro, i nama je trebalo godina i godina dok nismo došli do lige deset. To bi se došlo do lige 12, razgovaralo se o ligi 10 i onda bi se pojavio Štimac i progurao ligu 16. To su one igre, tebi klub u prvoj ligi, meni tvoj glas za predsjednika HNS-a. Al odradio ga glavati ko mladog majmuna.

Dobro, i nama je trebalo godina i godina dok nismo došli do lige deset. To bi se došlo do lige 12, razgovaralo se o ligi 10 i onda bi se pojavio Štimac i progurao ligu 16. To su one igre, tebi klub u prvoj ligi, meni tvoj glas za predsjednika HNS-a. Al odradio ga glavati ko mladog majmuna.

Nije losa ni liga 12 trokruzno ali lig 10 je jednostavno najbolje resenje

Kad bi mi skratili na 10 klubova, tu bi postojala velika opasnost da vise od pola lige bude iz BG-a.

Zvezda, Partizan, OFK, Rad, Vozdovac, Cukaricki....eventualno i BSK Borca, Bezanija, Zemun kao klubovi koji su povremeno igrali u JSL.

Tek tad bi to bila tramvaj liga.

Kad bi mi skratili na 10 klubova, tu bi postojala velika opasnost da vise od pola lige bude iz BG-a.

Zvezda, Partizan, OFK, Rad, Vozdovac, Cukaricki....eventualno i BSK Borca, Bezanija, Zemun kao klubovi koji su povremeno igrali u JSL.

Tek tad bi to bila tramvaj liga.

Neka se zasluzi ulazak u ligu 10, shvatam ja sta ti pricas ali sta se tice kvalitete fudbala sigurno ne bi bila tramvaj liga, a na klubovima izvan BG je da se izbore za tu ligu koja pokazuje najbolje rezultate

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back