UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mada Dinamo bi sa novcem koji zaradi od Evrope i transfera (sponzore i pomoc grada i drzave ne spominjem, jer ne znam koliko daju) morao da stvori konkurentniji tim naspram jacih evropskih klubova iz jakih liga

zasto to ne cine ja ne znam... verovatno su neki ljudi u klubu odlucili da su i grupne faze dovoljne, pa su veliki deo novca zadrzali za sebe

- - - - - - - - - -

A sta im znace te pare kada nijednom nisu prosli grupu . Eto Partizan prosle godine nije imao pare pa je uzeo 9 bodova u LE . eej 9 bodova . Pre 10 godina je prosao grupu . Hrvati nisu u stanju da prodju grupu a ni da uzmu 9 bodova . Ni jedno ni drugo .

a sta ti realno znaci da prodjes grupu? zar nije novac za klubove sa ovih prostora najvazniji motiv s obzirom kakvo je finansijsko stanje u regionu?

Pa naravno da su imali . I za vreme Jugoslavije a i kasnije .

Sta bi sad ? Jel si se uverio da je Zvezda 92. bila cetvrta u Evropi ?
.
Ne, nisu imali kasnije više uspjeha. Kad je nestalo Jugoslavije i kad se nisu mogli dovodit igrači iz svih republika to je bio kraj europske Zvezde.
Šta bi, kad sam rekao da Zvezda nije bila četvrta 92.? Opet lažeš? Pa jel ima post u kojem ti ne lažeš?

A ovaj pametni sto nije verovao da je Zvezda 92. bila cetvrta u Evropi nema ga sad pametnjakovic da se javi , kad sam mu dao link .

Sad ce verovatno da krene da negira da je Zvezda 91. bila prvak i sampion Evrope i sveta . Sad ce to da proglasi srpskom mitomanijom .

Nego ne znam ajde sto nijedan hrvatski klub nikad nije bio sampion Evrope i sveta nema veze .. nego kako to da nikad nije bio makar cetvrti u Evropi a tolika fudbalska nacija i sila .

Poslednja izmena od moderatora:
mada Dinamo bi sa novcem koji zaradi od Evrope i transfera (sponzore i pomoc grada i drzave ne spominjem, jer ne znam koliko daju) morao da stvori konkurentniji tim naspram jacih evropskih klubova iz jakih liga

zasto to ne cine ja ne znam... verovatno su neki ljudi u klubu odlucili da su i grupne faze dovoljne, pa su veliki deo novca zadrzali za sebe

- - - - - - - - - -

a sta ti realno znaci da prodjes grupu? zar nije novac za klubove sa ovih prostora najvazniji motiv s obzirom kakvo je finansijsko stanje u regionu?

Pogledaj za koju proneveru para je Mamic optuzen i sve ce ti biti jasno..

Sotir racuna zadnjih 16 godina tj od kada se rodio...kiti se Partizanovim perjem a na drugim temama Partizan nije srpski klub vec jugoslovenski i hrvatski...To su mlade generacije intergalaktickog kluba kakva je Zvezda..mada i ovi stariji se late Barija '91.kad nestane argumenata :)

Sotir racuna zadnjih 16 godina tj od kada se rodio...kiti se Partizanovim perjem a na drugim temama Partizan nije srpski klub vec jugoslovenski i hrvatski...To su mlade generacije intergalaktickog kluba kakva je Zvezda..mada i ovi stariji se late Barija '91.kad nestane argumenata :)

Ti si jedan obican lazov . Ja nisam nigde napisao da je partizan hrvatski klub .

- - - - - - - - - -

Pa naravno da cemo da se latimo Barija .

Pa i vi grobari da ste bili sampioni evrope pa vi biste 100 puta vise od nas pricali stalno o tome . Ili hrvati isto . Pa oni bi samo o tome pricali . Da su nekad uradili tako nesto dinamo ili hajduk ili neki drugi njihov klub

Ti si jedan obican lazov . Ja nisam nigde napisao da je partizan hrvatski klub .

- - - - - - - - - -

Pa naravno da cemo da se latimo Barija .

Pa i vi grobari da ste bili sampioni evrope pa vi biste 100 puta vise od nas pricali stalno o tome . Ili hrvati isto . Pa oni bi samo o tome pricali . Da su nekad uradili tako nesto dinamo ili hajduk ili neki drugi njihov klub

Od vas sigurno ne bi 100 puta vise...eno idi na kosarku pa vidi jel tamo Grobari nabijaju vasem mutantu iz Zeleznika Istanbul i '92....

- - - - - - - - - -

Dinamov proračun je oko 35 miliona eura. Od države ne dobiju ništa, od grada mislim oko 20 miliona kuna. I imaju dosta jake sponzore. Inače ovo što se radi u Dinamu je čista smijurija. Samo ove sezone su zaradili od transfera Pjace 25 miliona eura, za Brekala su dobili 10 miliona eura, sad kažu da je odlazak Roga u Napoli gotova stvar i da bi tu trebali dobit oko 17 miliona eura. Do sada su igranjem u LP i prolaskom u plej of zaradili oko 6 miliona eura. Znači zarada je oko 60 miliona eura, a nisu doveli nijedno normalno pojačanje. Da ne govorim o tome da ako prođu u skupinu LP dobivaju još 14 miliona eura. Znači za te pare su mogli napravit ekipu koja bi se trebala borit za prolazak skupine Lige prvaka. Očigledno je da je jedini pravi motiv za sve to novac i da ih zaboli hoće li neko punit sa sedam, osam komada

- - - - - - - - - -

Aberdin prodao utakmicu Mariboru .

Pogledajte na youtube kakav je gol primio aberdin u 93. minutu .

Ono je najprovidnije namestanje ikada

Odskočila mu je lopta, podsjeća me na ovo.

Dinamov proračun je oko 35 miliona eura. Od države ne dobiju ništa, od grada mislim oko 20 miliona kuna. I imaju dosta jake sponzore. Inače ovo što se radi u Dinamu je čista smijurija. Samo ove sezone su zaradili od transfera Pjace 25 miliona eura, za Brekala su dobili 10 miliona eura, sad kažu da je odlazak Roga u Napoli gotova stvar i da bi tu trebali dobit oko 17 miliona eura. Do sada su igranjem u LP i prolaskom u plej of zaradili oko 6 miliona eura. Znači zarada je oko 60 miliona eura, a nisu doveli nijedno normalno pojačanje. Da ne govorim o tome da ako prođu u skupinu LP dobivaju još 14 miliona eura. Znači za te pare su mogli napravit ekipu koja bi se trebala borit za prolazak skupine Lige prvaka. Očigledno je da je jedini pravi motiv za sve to novac i da ih zaboli hoće li neko punit sa sedam, osam komada
I tako već više od 10 godina. Zato je fascinantno koliko ljudi ( recimo, samo na ovom forumu) misli da je Mamić supersposoban i uspješan i kolko ih ima priču da je barem nama Mamić.

I tako već više od 10 godina. Zato je fascinantno koliko ljudi ( recimo, samo na ovom forumu) misli da je Mamić supersposoban i uspješan i kolko ih ima priču da je barem nama Mamić.

Činjenica je da on menadžer tim igračima koje prodaje za basnoslovne sume. Isto kao što je činjenica da su svi ti "Mamićevi" igrači u inozemstvu ostvarili sjajne karijere i to mahom u najvećim svjetskim klubovima. Ljudi pogrešno misle kako je Mamić neki čarobnjak i mađioničar pa počnu lupetat gluposti u stilu "da je nama Mamić mi bi prodali tog i tog igrača za deset miliona eura". To su čiste budalaštine. Mamić prije svega prodaje kvalitetnu i provjerenu robu. Modrić-Real, Kovačić-Real, Halilović Barcelona, Vrsaljko- Atletiko, Pjaca-Juventus. Mandžukić-Juventus, Lovren-Liverpul itd. Svi ti igrači koje sam nabrojao su otišli iz Dinama, ne direktno u te klubove, ali su svi završili igrajući u velikim klubovima. Sve to uspjeva zahvaljujući mutljavini u HNS-u i Dinamu. Cijela ta situacija u HNS-u je krajnje bizarna. Sa jedne strane imaš HNS bandite koje svi mrze, a sa druge strane činjenica je da reprezentacija ne propušta nijedno veliko natjecanje, da igrači igraju u najvećim klubovima, da hrvatsku ligu od 13. mjesta na uefinoj ljestici tek dijeli jedan remi, odnosno da će pola lige igrat u euro kupovima.

pa Mamic i jeste uspesan ako uspeva tako da prodaje igrace i obezbedi jake sponzore

druga je stvar sto je on pohlepan i sto mnogo voli novac

Prodaje igrače koje napravi škola koja je financirana zagrebačkim novcem i koja je među najboljima u Europi. Rezultati su lošiji nego bi trebali bit. Na stadionu nema nikoga. Čeka ga suđenje jer je ukrao novac. Kako je on uspješan? Uspješan je kriminalac, to da.

Dinamo (Hrv) - Salzburg (Aut)
Ludogorec (Bug) - Viktorija Plzen (Češ)
Celtic (Ško) - Hapoel Beer-Sheva (Izr)
FC Kopenhagen (Dan) - APOEL (Cip)
Dundalk (Irs) - Legia Varšava (Polj)

Steaua (Rum) - Manchester City (Eng)
Porto (Por) - Roma (Ita)
Ajax (Niz) - Rostov (Rus)
Young Boys (Švi) - Borussia Moenchengladbach (Njem)
Villarreal (Špa) - Monaco (Fra)

hajdukLokosss.jpg

Poslednja izmena:
Prodaje igrače koje napravi škola koja je financirana zagrebačkim novcem i koja je među najboljima u Europi. Rezultati su lošiji nego bi trebali bit. Na stadionu nema nikoga. Čeka ga suđenje jer je ukrao novac. Kako je on uspješan? Uspješan je kriminalac, to da.

Dinamo (Hrv) - Salzburg (Aut)
Ludogorec (Bug) - Viktorija Plzen (Češ)
Celtic (Ško) - Hapoel Beer-Sheva (Izr)
FC Kopenhagen (Dan) - APOEL (Cip)
Dundalk (Irs) - Legia Varšava (Polj)

Steaua (Rum) - Manchester City (Eng)
Porto (Por) - Roma (Ita)
Ajax (Niz) - Rostov (Rus)
Young Boys (Švi) - Borussia Moenchengladbach (Njem)
Villarreal (Špa) - Monaco (Fra)

hajdukLokosss.jpg

Tacno..evo bez problema se moe navesti 20 klubova sa duplo manjim proracunom a proljecom u Evropi, nekim rezultatima...

- - - - - - - - - -

Dinamo prolazi Salcburg.

Ovo je doslovno ali doslovno borba za dva kluba u LŠ...

Austrijanci su bili nositelji i imaju super zreb u LE, a ovde ako Salzburg udje u LŠ a Dinamo ne, prednost ce se drasticno istopiti posto se za ulazak u LŠ dobija 4 boda...

Činjenica je da on menadžer tim igračima koje prodaje za basnoslovne sume. Isto kao što je činjenica da su svi ti "Mamićevi" igrači u inozemstvu ostvarili sjajne karijere i to mahom u najvećim svjetskim klubovima. Ljudi pogrešno misle kako je Mamić neki čarobnjak i mađioničar pa počnu lupetat gluposti u stilu "da je nama Mamić mi bi prodali tog i tog igrača za deset miliona eura". To su čiste budalaštine. Mamić prije svega prodaje kvalitetnu i provjerenu robu. Modrić-Real, Kovačić-Real, Halilović Barcelona, Vrsaljko- Atletiko, Pjaca-Juventus. Mandžukić-Juventus, Lovren-Liverpul itd. Svi ti igrači koje sam nabrojao su otišli iz Dinama, ne direktno u te klubove, ali su svi završili igrajući u velikim klubovima. Sve to uspjeva zahvaljujući mutljavini u HNS-u i Dinamu. Cijela ta situacija u HNS-u je krajnje bizarna. Sa jedne strane imaš HNS bandite koje svi mrze, a sa druge strane činjenica je da reprezentacija ne propušta nijedno veliko natjecanje, da igrači igraju u najvećim klubovima, da hrvatsku ligu od 13. mjesta na uefinoj ljestici tek dijeli jedan remi, odnosno da će pola lige igrat u euro kupovima.

Da, to se cesto cuje. Kao Mamic prodaje nekakve panjeve od igraca a mi iz "regiona" proizvodimo duplo bolje igrace od njegovih i prodajemo ih za sitnis. Treba biti realan i vidjeti gdje ti igraci koje "proizvodi" Mamic igraju. Da nije njega pitanje je kakva bi bila hr reprezentacija. Sve to sto vrijedi, 80% je doslo iz Dinama. Mada navijam za Hajduk realan sam. Covik je sposoban, ne padaju mu ti talenti i igraci s neba. Dinamo ima kao sto vidimo odlicnu organizaciju, nogometnu skolu i prepoznaju mlade talente. Uz to dobro ih usmjeravaju i prodaju vani za ogroman novac.

Neki se pitaju da gdje je rezultat. Mamicu rezultat nije primaran. Dinamo mu sluzi za proizvodnju i prodaju igraca. Otuda kada udju npr u skupinu LE krene brodolom. Vise nije bitno nista. Novac je zaradjen i idemo iz pocetka.

Po zaradjenom novcu, da ga ulaze u ekipu i da zadrzi najbolje igrace 3-4 sezone. To bi bila sasvim solidna ekipa poput najboljih Grckih i Turskih. Ali koji smisao je potrositi sve pare? Za malo igre i zabave sezonu-dvije? Tu nema racunice i nikakve logike. Navijaci bi to htjeli, ali lako je tudjim k.... po trnju udarati.

Dobro je. Hajduk je pobjedio Oleksandriju na Poljudu rezultatom 3:1. Pokazalo se da je ukrajinska momčad ipak limitirana, ali i da je Hajdukova obrana doista loša. Naravno, bio sam na utakmici i izravno sudjelovao u slavlju. :)

Sada je na redu Maccabi Tel Aviv.

Poslednja izmena:
Dobro je. Hajduk je pobjedio Oleksandriju na Poljudu rezultatom 3:1. Pokazalo se da je ukrajinska momčad ipak limitirana, ali i da je Hajdukova obrana doista loša. Naravno, bio sam na utakmici i izravno sudjelovao u slavlju. :)

Sada je na redu Maccabi Tel Aviv.

Sretno Vam bilo, od srca Vam zelim prolaz dalje. Bit ce tesko..najveci problem je taj sto Makabi ima hebene igrace na krilima a vi skoro da beka da nemate, no cujem da bek stize do ponedeljka...a ovi su jos i iskusniji, prosle sezone igrali LŠ..

Pazi ono u sta se ja uzdam je Pusnik...;) covek nece kao Buric u najvaznijoj utakmici sezone igrati na nulu, vec ce vec u gostima ici po gol...

Meni nije jasno kako Hajduk ne uspjeva prodati Sušića. Inače ja se isto nadam da će Hajduk uć u grupe. Zbog cijele priče oko kluba su to zaslužili. A koliki su Hajduk i njegova publika trn u oku HNS-u pokazuje i ovaj zakon što su donjeli da se na stadion može samo sa osobnom. Jasno je za koga je zakon donesen, jer na drugim stadionima nema psa. Dobro, ima na Rujevici na Dinamu i Hajduku. Maksimir je Gazda očistio bez posebnih zakona, na Maksimiru je vladao zakon Sjeverne Koreje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back