RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.724
mada Dinamo bi sa novcem koji zaradi od Evrope i transfera (sponzore i pomoc grada i drzave ne spominjem, jer ne znam koliko daju) morao da stvori konkurentniji tim naspram jacih evropskih klubova iz jakih liga
zasto to ne cine ja ne znam... verovatno su neki ljudi u klubu odlucili da su i grupne faze dovoljne, pa su veliki deo novca zadrzali za sebe
- - - - - - - - - -
a sta ti realno znaci da prodjes grupu? zar nije novac za klubove sa ovih prostora najvazniji motiv s obzirom kakvo je finansijsko stanje u regionu?
zasto to ne cine ja ne znam... verovatno su neki ljudi u klubu odlucili da su i grupne faze dovoljne, pa su veliki deo novca zadrzali za sebe
- - - - - - - - - -
A sta im znace te pare kada nijednom nisu prosli grupu . Eto Partizan prosle godine nije imao pare pa je uzeo 9 bodova u LE . eej 9 bodova . Pre 10 godina je prosao grupu . Hrvati nisu u stanju da prodju grupu a ni da uzmu 9 bodova . Ni jedno ni drugo .
a sta ti realno znaci da prodjes grupu? zar nije novac za klubove sa ovih prostora najvazniji motiv s obzirom kakvo je finansijsko stanje u regionu?