UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
13892133_10154444960197236_437663304348061744_n.jpg

Bome ljutio se neko ili ne ali istina..

- - - - - - - - - -

non-champions

Nositelji:
City
Porto
Villarreal
Ajax
Borussia Mönchengladbach

Nenositelji:
Roma
Steaua
Monaco
Young Boys
FK Rostov

Jeste, sto onda nisu pobedili 5-0 u Razgradu i 3-0 u BG-u, ako je bilo pitanje vremena kad ce da daju golove, vec su im trebali produzeci?

Ovo je cisto prose*avanje i provvociranje zbog onih povika sa tribina i sto nisu ugosceni u Srbiji kao VIP gosti.

Jeste, sto onda nisu pobedili 5-0 u Razgradu i 3-0 u BG-u, ako je bilo pitanje vremena kad ce da daju golove, vec su im trebali produzeci?

Ovo je cisto prose*avanje i provvociranje zbog onih povika sa tribina i sto nisu ugosceni u Srbiji kao VIP gosti.

Ma daj budi realan, iz aviona se videlo da Zvezda igra kao da su neki amateri, to sta je Donald zabio iz daljine i sreca nas posralha kod penala ne menja na stvari. Ja sam bio siguran da ce Ludogorec proci, dok kad su igrali sa Partizanom nisam bio siguran, puno bolje mi je tad Partizan izgledao nego Zvezda sinoc, nije bas sve ni u rezultatu

Ma daj budi realan, iz aviona se videlo da Zvezda igra kao da su neki amateri, to sta je Donald zabio iz daljine i sreca nas posralha kod penala ne menja na stvari. Ja sam bio siguran da ce Ludogorec proci, dok kad su igrali sa Partizanom nisam bio siguran, puno bolje mi je tad Partizan izgledao nego Zvezda sinoc, nije bas sve ni u rezultatu

Usput te utakmice Partizana s Ludogorecom nisu onako pompezno najavljivane a i mislim da je Ludogorec tad imao skuplji i jaci tim dok je Partizanov sigurno bio jeftiniji od ovog Zvezdinog...Dombrudzijevu je Ludogorec samo usputna stanica za CSKA zato i manje ulaze...ono jeste bio ofsajd Ludogoreca ali mi je isto tako i onaj zvezdanaesterac mnogo sumnjiv

Njima se takodje obilo o glavu predstavljanje utakmice kao da je u najmanju ruki Bregalnica i Kajmakcalan i pozivanje na te nacionalisticke fore. Jos smesnije kad vidis da tamo Bugara prakticno i nema kao ni Srba u njihovim redovima.

Da rezimiramo sta se tice Lige Sampiona pre zadnje runde

Nositelji:
Plzen
Celtic
Salzburg
APOEL
Legia

Nenositelji:
Dinamo Zg
Ludogorets
Kopenhagen
Hapoel BS
Dundalk

Dakle medju nenositeljima su dva kluba koja bi svakako bilo dobro izbeci a to su Kopenhagen i Ludogorec, cak ispada da je bolje biti nenositelj posto nema Grka.

Mislim da Dinamo ispada. Pogotovo ako je istina da je prodan Rog. To bi bio rijetko glup potez. Prvo jer imaš bitne kvalifikacijske utakmice koje ti mogu donjet hrpu para ( iako Dinamu ne bi bilo prvi put da prodaje najbolje igrače prije odlučujućih kvaliikacijskih utakmica), drugo jer je prodan za premalo para ( 13+4.5 M eura)

Pa bodovi se dobijaju za pobjede i nerješene u europskim natjecanjima. Dinamove pobjede uglavnom prestaju nakon što se uđe u skupine. Mislim da u zadnjih 18 utakmica u Ligi prvaka Dinamo ima skor nešto tipa 1-1-16. U EL ima bolje nastupe, ali ne znam u zadnjih koliko godina se gledaju rezultati.

Lokomotiva pobjedila u Ukrajini, izbacila Vorsklu i pridružila se Dinamu u playoffu. Hajduk je blizu prolaska jer ima 1:1 na poluvremenu nakon pobjede u gostima od 3:0. U najtežoj situacji je Rijeka koja također ima 1:1 na poluvremenu ali je igrala 0:0 u Turskoj.

Šteta za Rijeku. Da je bar Dinamova 2. momčad ispala. Jbt, postoji mogućnost da 1. i 2. momčad istog kluba igraju u skupinama istog europskog natjecanja. :mrgreen:
Vjerojatno niti Hajduk niti Lokomotiva neće uć u skupine, ali skupili su se jako važni bodovi. HNL dominira :klap:

Šteta za Rijeku. Da je bar Dinamova 2. momčad ispala. Jbt, postoji mogućnost da 1. i 2. momčad istog kluba igraju u skupinama istog europskog natjecanja. :mrgreen:
Vjerojatno niti Hajduk niti Lokomotiva neće uć u skupine, ali skupili su se jako važni bodovi. HNL dominira :klap:

U al dominirate svi vas hvale kao da ste bundesliga a nikad niste prosli grupu ni u jednom takmicenju , dok sa druge strane Partizan prosle godine zamalo da je prodje , 2 minuta su ga delila od prolaska i jedan gol . Uzeli su 9 bodova u grupi a kad je neki vas klub uzeo 9 bodova ? ? ? a pogledaj koliko imate skupih igraca u vasim klubovima , pogotovo u Dinamu koji je skuplji od Zvezde , Partizana i Vojvodine zajedno .

U al dominirate svi vas hvale kao da ste bundesliga a nikad niste prosli grupu ni u jednom takmicenju , dok sa druge strane Partizan prosle godine zamalo da je prodje , 2 minuta su ga delila od prolaska i jedan gol . Uzeli su 9 bodova u grupi a kad je neki vas klub uzeo 9 bodova ? ? ? a pogledaj koliko imate skupih igraca u vasim klubovima , pogotovo u Dinamu koji je skuplji od Zvezde , Partizana i Vojvodine zajedno .

Opet lupetaš bez veze. Tvoje želje su jedno, stvarnost je nešto drugo. Ne samo da je bold neistina po obiičaju, nego je nastavak još veći vrh. Kao Hr klubovi nisu prošli nikad, a Partizan je prošao al zamalo :hahaha:
Znači, Nijemci koji imaju Bundesligu se komotno mogu smijat HNL-u, i još 12 drugih liga se može smijat HNL-u. A lige koje nisu ni među prvih 25 u Europi se ne mogu smijat azerbejđanskoj, ciparskoj ni bjeloruskoj ligi, a kamoli hrvatskoj.

Poslednja izmena:

Kod bas to imas sa kosarkom gde u domacoj ligi i Abi igraju dva kluba istog gazde, Balkan.

Kod bas to imas sa kosarkom gde u domacoj ligi i Abi igraju dva kluba istog gazde, Balkan.

Koji klubovi?

Evo lista nositelja i nenositelja:

%C5%BEdrijeb.jpg

Fali Rapid koji je nositelj, Quarabag pada u nenositelje.
Moje neke želje: BATE -Lokomotiva, Maribor-Hajduk, Fenerbahce-Zvezda, Midtylland-Vojvodina, Olympiacos-Brondby, Austria-Grasshopper, Rapid-Goeteborg

Poslednja izmena:
Mislim da Dinamo ispada. Pogotovo ako je istina da je prodan Rog. To bi bio rijetko glup potez. Prvo jer imaš bitne kvalifikacijske utakmice koje ti mogu donjet hrpu para ( iako Dinamu ne bi bilo prvi put da prodaje najbolje igrače prije odlučujućih kvaliikacijskih utakmica), drugo jer je prodan za premalo para ( 13+4.5 M eura)

Nadam se da nece biti prodan ipak. Ima Dinamo sanse svakako

- - - - - - - - - -

Ajde nekako Viktorija i Seltik, ali po cemu su jedna Legija. Salcburg i Apoel ispred posebno Dinama i Ludogoreca, misterija?

Imaju nesto vise bodova, mislim da sam ti vec dao link gde mozes pratiti koeficijente klubova.

Da, dominiraju, 3.kluba su im u playoffu, umalo da su bila sva 4 kao pre dve godine. O skupinama cemo kasnije, ali zar tebi nista ne znaci da je Hrv na 14.mestu a Srbija na 27.???? Mislis da je to slucajno? Kad je Srbija imala 2.kluba u grupama??

Dakle u kvalama rasturaju i skupljaju vredne bodove i zasluzeno su gde jesu. Dinamo se sramoti u grupama (doduse prosle sezone se nisu osramotili) ali vec 10 godina zaredom igra neku grupu a i tu se skupljaju bodovi, dakle ne budi ljubomoran nego se pomoli da i nasi klubovi izbacuju timove kao njihovi.

Ajmo sada na grupe, opet pokazujes neznanje, naime u Srbiji je jedan jedini put prodjena grupa od raspada SFRJ i to je uradio Partizan, Hrvati imaju dva prolaska grupe, Hajduk u Ligi Sampiona 1994/1995 i Varteks iz Varazdina par godina kasnije u Kupu kupova. I tu si omasio dakle.

Sta se tice danasnjeg dana, lep uspeh Hrvata medjutim i zajeb Rijeke, Hajduk i Lokomotiva nece biti nositelji a Rijeka bi bila da je prosla tako da je moguce da ce Hrvatska imati samo jednog u grupama (Dinamo je grupu LE vec osigurao a mogu izboriti LS).

Hrvatima ne ide na ruku sta su dva kluba iz Austrije prosli a Salzburg je vec najmanje u grupama LE...uglavnom prednost nad njima se cini velika, no medjutim udje li Salzburg u LŠ a Dinamo ne, prednost ce se gotovo prepoloviti, treba videti koliko ce oni imati klubova u grupama no bome pusu za vrat Hrvatima.

Dva kluba su Rumunima ispala danas, no Steaua je najmanje u grupama LE a Astra ce u plejoff LE gde mislim nece biti nositelji, kasnije cu staviti potpune podatke.

Od ostalih, evo da esam Gabalu koja je izbacila francuski Lil:worth: Videoton usao u plajof preko Danaca, AEK Larnaka izbacili Spartak Moskvu, Skendija prosla protiv Mlade Bolesav, i Brondby koji je prosao Hertu:worth::worth:

- - - - - - - - - -

Realno tesko da ce iko iz bivse Juge proci, mozda Maribor ima sansu.

Hahaha joooj koja nesreca Hajduka, vec dve sezone zaredom su jedno mesto ispod crte nositeljstlja :worth:

Ma ima tu klubova sa kojima se da igrati svakako

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back