- Poruka
- 11.563
Bome ljutio se neko ili ne ali istina..
- - - - - - - - - -
non-champions
Nositelji:
City
Porto
Villarreal
Ajax
Borussia Mönchengladbach
Nenositelji:
Roma
Steaua
Monaco
Young Boys
FK Rostov
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, sto onda nisu pobedili 5-0 u Razgradu i 3-0 u BG-u, ako je bilo pitanje vremena kad ce da daju golove, vec su im trebali produzeci?
Ovo je cisto prose*avanje i provvociranje zbog onih povika sa tribina i sto nisu ugosceni u Srbiji kao VIP gosti.
Ma daj budi realan, iz aviona se videlo da Zvezda igra kao da su neki amateri, to sta je Donald zabio iz daljine i sreca nas posralha kod penala ne menja na stvari. Ja sam bio siguran da ce Ludogorec proci, dok kad su igrali sa Partizanom nisam bio siguran, puno bolje mi je tad Partizan izgledao nego Zvezda sinoc, nije bas sve ni u rezultatu
Da rezimiramo sta se tice Lige Sampiona pre zadnje runde
Nositelji:
Plzen
Celtic
Salzburg
APOEL
Legia
Nenositelji:
Dinamo Zg
Ludogorets
Kopenhagen
Hapoel BS
Dundalk
Dakle medju nenositeljima su dva kluba koja bi svakako bilo dobro izbeci a to su Kopenhagen i Ludogorec, cak ispada da je bolje biti nenositelj posto nema Grka.

Šteta za Rijeku. Da je bar Dinamova 2. momčad ispala. Jbt, postoji mogućnost da 1. i 2. momčad istog kluba igraju u skupinama istog europskog natjecanja.
Vjerojatno niti Hajduk niti Lokomotiva neće uć u skupine, ali skupili su se jako važni bodovi. HNL dominira![]()
U al dominirate svi vas hvale kao da ste bundesliga a nikad niste prosli grupu ni u jednom takmicenju , dok sa druge strane Partizan prosle godine zamalo da je prodje , 2 minuta su ga delila od prolaska i jedan gol . Uzeli su 9 bodova u grupi a kad je neki vas klub uzeo 9 bodova ? ? ? a pogledaj koliko imate skupih igraca u vasim klubovima , pogotovo u Dinamu koji je skuplji od Zvezde , Partizana i Vojvodine zajedno .

Šteta za Rijeku. Da je bar Dinamova 2. momčad ispala. Jbt, postoji mogućnost da 1. i 2. momčad istog kluba igraju u skupinama istog europskog natjecanja.
Vjerojatno niti Hajduk niti Lokomotiva neće uć u skupine, ali skupili su se jako važni bodovi. HNL dominira![]()
Kod bas to imas sa kosarkom gde u domacoj ligi i Abi igraju dva kluba istog gazde, Balkan.
Mislim da Dinamo ispada. Pogotovo ako je istina da je prodan Rog. To bi bio rijetko glup potez. Prvo jer imaš bitne kvalifikacijske utakmice koje ti mogu donjet hrpu para ( iako Dinamu ne bi bilo prvi put da prodaje najbolje igrače prije odlučujućih kvaliikacijskih utakmica), drugo jer je prodan za premalo para ( 13+4.5 M eura)
Ajde nekako Viktorija i Seltik, ali po cemu su jedna Legija. Salcburg i Apoel ispred posebno Dinama i Ludogoreca, misterija?
Koji klubovi?
Evo lista nositelja i nenositelja:
![]()
Fali Rapid koji je nositelj, Quarabag pada u nenositelje.
Moje neke želje: BATE -Lokomotiva, Maribor-Hajduk, Fenerbahce-Zvezda, Midtylland-Vojvodina, Olympiacos-Brondby, Austria-Grasshopper, Rapid-Goeteborg
Fmp i Czt.

U al dominirate svi vas hvale kao da ste bundesliga a nikad niste prosli grupu ni u jednom takmicenju , dok sa druge strane Partizan prosle godine zamalo da je prodje , 2 minuta su ga delila od prolaska i jedan gol . Uzeli su 9 bodova u grupi a kad je neki vas klub uzeo 9 bodova ? ? ? a pogledaj koliko imate skupih igraca u vasim klubovima , pogotovo u Dinamu koji je skuplji od Zvezde , Partizana i Vojvodine zajedno .
Videoton usao u plajof preko Danaca, AEK Larnaka izbacili Spartak Moskvu, Skendija prosla protiv Mlade Bolesav, i Brondby koji je prosao Hertu

Realno tesko da ce iko iz bivse Juge proci, mozda Maribor ima sansu.