UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dinamo je od svih tzv. nositelja bolji. Sa Olimpijakosom su u pet deka. Kakav Apoel, Plzen i Salzburg. Pa Dinamo ima vredniju ekipu od svih njih. Nesretni Hajduk koji je očajan više vrijedi na transfermarktu od Plzena ili Apoela. Smijurija živa

Plzen je opasan,prosle godine su igrali odlicno....uigraniji su od bilo koje ekipe sa Balkana...

............................................
Red Star Belgrade ** Srb 7.175: :hahaha:

Poslednja izmena:
Hajduk ima zasad 40.000 članova, najviše od ijednog sportskog kolektiva u Hrvatskoj, a taj broj članova bio bi pozamašan i za nogometne klubove u Ligama petice (Velika Britanija, Italija, Njemačka, Španjolska, Francuska).

Da o tome govorim. Tu privrzenost i jos veci prkos otkad je srozan na niske grane Dinamo sa svim titulama i ucescima u LS prosto nema.

Nema šanse. Kadar je tanak, momčad neuigrana, love za pojačanja ni za lijek. Zadnji put je Hajduk bio u skupinama prije 5-6 godina.

Jako teško je, ali uz povoljan ždrijeb, ispadanje nekih nositelja i dolazak nekih povoljnijih momčadi iz kvala za CL mogli bi nekako proć Ako će imati sreće, u play offu bi mogli izvuć momčad protiv koje bi imali neke šanse, npr. FC Midtjylland, Quarabag, Maccabi Tel-Aviv, Astana, Rio Ave, Maribor, Slovan Liberec isl. Naravno, ako se desi neki Monaco, Fener, Šahtjor, Ajax, PAOK, Lille, Krasnodar, Anderlecht i slični, šanse su u gotovo nepostojeće. Ali opet, dešavala su se svakakva čuda u nogometu. Nešto razmišljam, ako već mora bit neki jači protivnik, da ne bi bilo loše izvući West Ham. Njima se ionako EL ne igra, a atraktivan su protivnik, super bi bilo gostovanje za Torcidu i napunio bi se Poljud (dobro, napunit će se ovako ili onako). Najgori bi po običaju bili neki jaki Rusi ili Ukrajinci.

@ORST,kakva je danas navijačka organizacija riječke armade? (mada je ovo pitanje više za navijačku temu)

Ne razumijem baš pitanje. Što te točno zanima?

- - - - - - - - - -

Jako teško je, ali uz povoljan ždrijeb, ispadanje nekih nositelja i dolazak nekih povoljnijih momčadi iz kvala za CL mogli bi nekako proć Ako će imati sreće, u play offu bi mogli izvuć momčad protiv koje bi imali neke šanse, npr. FC Midtjylland, Quarabag, Maccabi Tel-Aviv, Astana, Rio Ave, Maribor, Slovan Liberec isl. Naravno, ako se desi neki Monaco, Fener, Šahtjor, Ajax, PAOK, Lille, Krasnodar, Anderlecht i slični, šanse su u gotovo nepostojeće. Ali opet, dešavala su se svakakva čuda u nogometu. Nešto razmišljam, ako već mora bit neki jači protivnik, da ne bi bilo loše izvući West Ham. Njima se ionako EL ne igra, a atraktivan su protivnik, super bi bilo gostovanje za Torcidu i napunio bi se Poljud (dobro, napunit će se ovako ili onako). Najgori bi po običaju bili neki jaki Rusi ili Ukrajinci.

Šanse za prolazak u skupine su stvarno minimalne. Da je momčad barem uigrana kad je već igrački limitirana, kad ni to.

- - - - - - - - - -

Prosle godine ste bili u plej ofu, ove se mozda napravi korak napred..

Bilo bi svakako lijepo. Žalosno je kako se srozao nekoć, čak i europskim razmjerima, slavan klub.

Bili su 80-ih dobro organizovani,veoma bučna navijačka tribina.Kakvo je danas stanje kod njih?

Sada su još 16x organiziraniji i uvijek bučni i veseli. Danas je Torcida daleko kvalitetnija od samog Hajduka, ali i na tome se radi. Sada je klub u vlasništvu grada Splita i navijača Hajduka, politika je izbaćena iz kluba, o svemu odlučuje Nadzorni odbor kojeg biraju navijači. Torcida je osnovala udrugu "Naš Hajduk" koja vodi klub, a sam klub ima već preko 40.000 članova za ovu sezonu, što je mnogo s obzirom da prvi sljedeći u Hrvatskoj, Dinamo, ima svega 11.000 članova.

Proslava 100 godina Hajduka!

Poslednja izmena:
Dinamo je od svih tzv. nositelja bolji. Sa Olimpijakosom su u pet deka. Kakav Apoel, Plzen i Salzburg. Pa Dinamo ima vredniju ekipu od svih njih. Nesretni Hajduk koji je očajan više vrijedi na transfermarktu od Plzena ili Apoela. Smijurija živa

Da bas pet deka..videlo se to u Ligi Sampiona..ovi puste kontrolu Dinamu, prividnu, pa ih onda dokrajce, Olimpiijakos je itekako bolji od Dinama i to je pokazao na terenu.

Tranfermarket nije nikakvo merilo, cesto bude gluposti kod njih

- - - - - - - - - -

Sila Zaglebje izgubi od Sonderjiskea kod kuce 1-2.

Danci su u izuzetnoj formi, najvise bodova ove sezone su uzeli, jednostavno rasturaju

- - - - - - - - - -

Sta mislim mozete li u LE?

Itekako mogu, naravno treba ih malo i sreca posluziti ali za razliku od proslih godina, imaju trenera koji doslovno trazi gol vise, zasad radi cuda ako pogledas da ni bekove normalne nemaju, ali mogu da se plasiraju, sad im stizu i neka pojacanja, jos da se neki oporave, pogotovo Madjar Futas...

- - - - - - - - - -

@ORST,kakva je danas navijačka organizacija riječke armade? (mada je ovo pitanje više za navijačku temu)

Razmazeni su jako, slabo ih je na gostovanjima, doduse u Stutgartu pre par godina ih je bilo 10 hiljada ali sve ostalo je dosta lose, nisu dakle ni sena Torcidi

- - - - - - - - - -

Prosle godine ste bili u plej ofu, ove se mozda napravi korak napred..

I pretprosle isto gde su ispali od kasnijeg finalista Dnepra a i gde su u Ukrajini ruku na srce brutalno pokradeni

- - - - - - - - - -

Posto niko nije stavio, evo golova iz Ukrajine

Pa pobedili ste predstavnika lige koja je po koeficijentu tik iznad vase.
U dvomecu.
Ko je STVARNO, fudbalski bio bolji.
Tesko je reci, oni u prvoj vi u drugoj.
U prvoj niste igrali nista ali za razliku od srpskih klubova vasi bar kod kuce pobede sve ove klubove iz ovih osrednje slabijih euro liga tipa Bugari, Rumuni i slicni.
Sto se Krasnodara tice, za njih navijam u RPL ali objektivno oni nisu bauk.
Nista veci od Astane recimo ili sta znam,Makabija itd.
Vest Hem bi bio atraktivan protivnik ali mora prvo da izbaci Slovence a nije s eproslavio u Ljubljani protiv Domzala.

Najopasniji su Sahtjor i PAOK.
Ostali nisu tako snazni da bi bili neki bauk.

Pa pobedili ste predstavnika lige koja je po koeficijentu tik iznad vase.
U dvomecu.
Ko je STVARNO, fudbalski bio bolji.
Tesko je reci, oni u prvoj vi u drugoj.
U prvoj niste igrali nista ali za razliku od srpskih klubova vasi bar kod kuce pobede sve ove klubove iz ovih osrednje slabijih euro liga tipa Bugari, Rumuni i slicni.
Sto se Krasnodara tice, za njih navijam u RPL ali objektivno oni nisu bauk.
Nista veci od Astane recimo ili sta znam,Makabija itd.
Vest Hem bi bio atraktivan protivnik ali mora prvo da izbaci Slovence a nije s eproslavio u Ljubljani protiv Domzala.

Najopasniji su Sahtjor i PAOK.
Ostali nisu tako snazni da bi bili neki bauk.

Misliš na Rumunje? Imao je Hajduk sreće u 1. utakmici, mora se priznat. Ali ukupno je zasluženo prošao dalje. A ti Rumunji se, koliko sam shvatio, nisu ni kvalificirali za Europu nego su ušli zbog diskvalifikacije nekih drugih rumunjskih klubova. Uglavnom, nije nemoguće da Hajduk uđe u skupine, ali biti će jako teško. Ovako sad, od oka, dao bi im nekih 25-30% šansi. Naravno, nakon ždrijeba će biti puno jasnije kolike su im zapravo šanse.
Btw, ne navijam ja za Hajduk. Mislim, navijam da odu u Europi što dalje, navijam da budu u HNL-u što bolje plasirani, jer navijanje za uspjeh Hajduka je navijanje za zdraviji Hr nogomet. Ali inače nisam navijač Hajduka.

Misliš na Rumunje? Imao je Hajduk sreće u 1. utakmici, mora se priznat. Ali ukupno je zasluženo prošao dalje. A ti Rumunji se, koliko sam shvatio, nisu ni kvalificirali za Europu nego su ušli zbog diskvalifikacije nekih drugih rumunjskih klubova. Uglavnom, nije nemoguće da Hajduk uđe u skupine, ali biti će jako teško. Ovako sad, od oka, dao bi im nekih 25-30% šansi. Naravno, nakon ždrijeba će biti puno jasnije kolike su im zapravo šanse.
Btw, ne navijam ja za Hajduk. Mislim, navijam da odu u Europi što dalje, navijam da budu u HNL-u što bolje plasirani, jer navijanje za uspjeh Hajduka je navijanje za zdraviji Hr nogomet. Ali inače nisam navijač Hajduka.

Ne navijam ni ja ali su mi JAKO simpaticni ti klubovi koji su u finansijskim problemima, koji skrpe neku ekipu od omladinaca i evropskog otpada i STIGNU do samog kraja ili bar pred kraj nekog veceg evro takmicenja.
Zasto ne bi i Hajduk.

- - - - - - - - - -

Nema šanse. Kadar je tanak, momčad neuigrana, love za pojačanja ni za lijek. Zadnji put je Hajduk bio u skupinama prije 5-6 godina.
Pa prosloh godina imali su nekoliko VEOMA kvalitetnih omladinaca.
Do skora bar sam primetio par njih, mislim da su svi vec ove godine otisli u gasterbajtung po Evropi.

Pogledajte koga izbacuje neki Dundalk. A Partizan se mucio kao sa Realom protiv njih tj nije se ni ozonjio da uradi nesto. Plzen se provukao, a nasu Vosu proslo leto odvalio lagano. Dokaz koliko nam je fudbal unisten da unisteniji ne moze biti. I Norvezani nemaju bolje ekipe. Ocekivao sam prolaz Rozenborga posle pobede kuci, a na Kipru X uz GG na primer. Apoel je dokaz da igra mec do kraja i da je bitan svkai gol. Svaka cast za Apoel, svake kvalifikacije odigraju sigurno i hrabro. Tako vec godinama, od onog izbacivanja Partizana i Zvezde u kval. za LS.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back