Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kao sto sam naslov kaze treba mi preporuka neke udobne gaming/kancelarijske stolice za dugo vreme sedenja u iznosu od 200eur. Jedino mi je bitno jeste da je materijal od eko koze.
Eko koža se raspada posle godinu dana ja bih tu obratio pažnju na sam dizajn stolice. Do sada sam kupio 2 i obe su pukle odmah posle isteka garancije. Nisu nimalo bile jeftine a obe kožne sa visokim naslonom. Spoj naslona i podnice ne sme da bude od plastike jer obavezno puca.
Eko koža se raspada posle godinu dana ja bih tu obratio pažnju na sam dizajn stolice. Do sada sam kupio 2 i obe su pukle odmah posle isteka garancije. Nisu nimalo bile jeftine a obe kožne sa visokim naslonom. Spoj naslona i podnice ne sme da bude od plastike jer obavezno puca.
Znas kako, problem kod stofa je sto upija sve zivo a tesko se opere (pogtovo one gejmerske sto imaju kao trkacka sedista) i meni to mnogo vonja posle 3 god upotrebe kolko god ja bio cist i cistio stolicu, jednostavo upija sve mirise i dimove, te zato zelim iskljucivo od eko koze. Ova mi je zapala za oko
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.