Udeo studentske zajednice u Srbiji koja učestvuje u blokadama i protestima i sami plenumi

To vide samo oni koji gledaju na sve kroz prizmu mržnje, a narod, oni nirmalni ljudi, vide i dive se onome šta je Vučić učinio za Srbe i Srbiju ...
to tvoje sve sto pises je klasicno zagovaranje idolopoklonstva, sarovic je penicilin za sve vas indijance,

Није смешно, за плакање је: Снимак „СНС индијанског племена“ на скупу у Кикинди

a mene ne mozes da prevaris sa svojim akademskim, menadzerskim, umetnickim, i svim ostalim dostignucima, jer sam utemeljen u religiji, vas idolopoklonike eliminisem na prvu loptu
Zna se - 97% studenata želi da studira i daje ispite na vreme ...
u normalnim vremenima, ali ne i kada im neki uzurpator preti da ce da ih razbaca sa kobrama jer su zedni pravde i odgovorosti za smrt nevinih

1. predsednik se umesao na samom pragu istrage protovzakonito, tvrdnjom da NIJE RADJENA
  2. nudjenjem dijaloga, gde bi se oslabadjali ljudi kao vesic NJEGOV DRUG, on nastavlja kriminalne aktivnosti

Отац Дарко Ђого: Какав дијалог о спровођењу закона?

Poslednja izmena:
Ne može ni da hoće; ne živi ovde već oko 17 godina.
ja ne zivim toliko, a za njega sumnjam, cak je moguce da se javlja sa andricevog venca;
prosto mi je neverovatno da su zuti, a zna da su svi preleteli, ostavili toliku traumu na njemu

mozda je on nas mister bin, vidimo razume se u ambasadorovanje :mrgreen: ?
@Casual Observer marko, ti li si crni sine?

Niko od nas sad to ne zna kolika je stvarna podrška blokadi po fakultetima. Ima ih puno i retko ko ima uvid u sve, a forumaši ga nemaju
Ne može ni da se zna kad pametnajkovići brišu mišljenja

Odgovaralo ili ne studentski plenum nije zakonodavno telo države ali je neka vrsta organizacionog samoupravljačkog tela na nivou fakulteta za potrebe fakulteta.
Profesori su podržavali finansijsku pomoć države dok nisu shvatili da će to biti studentske subvencije a ne njihove plate.
Uostalom ko je tražio taj je dobio a nije čekao "da mu drugi završi"

Sad što ne odgovara da su se mnogi opametili šta da radimo.

Poslednja izmena:
pa sve mi je jasno,
tu je tvoj problem,
pokusavas da nas ubedis kako smo mi neobavesteni,
pa cete eto vi da nas obavestite,
kako ste vi neka vecina,kako ste bitni, nacitani, bla, bla,
vi ste mala manjina, koja je glasna,
koja je toliko mala, da joj je potrebna pomoc iz ustaske hrvatske,
treba vam pojacanje od najvecih srpskih neprijatelja,
cela hrvatska vas podrzava,
eto toliko ste mocni i bitni
Pa vidi ti možeš da negiraš realnost, cancel kultura je bitna odlika srpskog nacionalnog postojanja. Ali to ne menja činjenicu da su protiv Aleksandra Vučića bili protesti čak i tamo gde nikad u istoriji nije održan nijedan protest, digla su se mesta koja ni protiv Turaka nisu nikad ustala.

Čisto od demokratije "Svi studenti fakulteta mogu prisustvovati plenumu..." samo što ne mogu na fakultet, kao ni profesori, a i ako ih puste onda im se pročita šta mogu, a šta ne mogu, šta su dužni da rade, a šta nisu....i direktnom demokratijom mogu da slušaju šta im se kaže ili....mogu da budu etiketirani metom na čelu....

Pa vidi ti možeš da negiraš realnost, cancel kultura je bitna odlika srpskog nacionalnog postojanja. Ali to ne menja činjenicu da su protiv Aleksandra Vučića bili protesti čak i tamo gde nikad u istoriji nije održan nijedan protest, digla su se mesta koja ni protiv Turaka nisu nikad ustala.
za vreme turaka nije bio USAID

a sama činjenica da su otomani imali organizovano socijalno je mnoge Srbe odvraćalo da se sklone sa spiska

za vreme turaka nije bio USAID

a sama činjenica da su otomani imali organizovano socijalno je mnoge Srbe odvraćalo da se sklone sa spiska
Gde je taj USAID da se prijavim i ja da primim neke pare? Čujem evo da milion ljudi u Srbiji primaju 100€ dnevno za jednu šetnju. Sva sreća pa u raspalim državama poput Srbije su svi zadovoljni pa nije moguće da građani protestuju protiv vlasti već su to sve strani plaćenici.

Gde je taj USAID da se prijavim i ja da primim neke pare? Čujem evo da milion ljudi u Srbiji primaju 100€ dnevno za jednu šetnju. Sva sreća pa u raspalim državama poput Srbije su svi zadovoljni pa nije moguće da građani protestuju protiv vlasti već su to sve strani plaćenici.
E ne može.
To smo raspravljali.
Sve "nečija deca" dolaze u obzir ko da smo mi ostali šugavi?
I onda mi pričaju priče kako "stigla demokracija"

ja ne zivim toliko, a za njega sumnjam, cak je moguce da se javlja sa andricevog venca;
prosto mi je neverovatno da su zuti, a zna da su svi preleteli, ostavili toliku traumu na njemu

mozda je on nas mister bin, vidimo razume se u ambasadorovanje :mrgreen: ?
@Casual Observer marko, ti li si crni sine?

Rekao je da je emigrirao negde početkom 2008. godine; pre svega treba zauzeti pozitivan stav bez promišljanja da neko laže tek tako.

Nisu žuti ostavili traumu toliku, već Koštunica tj. DSS i Nova Srbija.

Ja verujem da govori istinu, zato što je vrlo neinformisan o zbivanjima ovde. Tako da je dijaspora sasvim logičan odgovor; jako slabo ti ljudi znaju šta se događa u Srbiji, a ovde ne una čak ni maltene pola same Srbije.

Ja verujem da govori istinu, zato što je vrlo neinformisan o zbivanjima ovde. Tako da je dijaspora sasvim logičan odgovor; jako slabo ti ljudi znaju šta se događa u Srbiji, a ovde ne una čak ni maltene pola same Srbije.
pa i ja sam isti broj godina u usa kao i on; onda sam i ja neinformisan? onda su svi, ta polovina srbije, ceo sns neinformisani? ti i kez ste istoricari, nema sansi da ste neinformisani, ali sa logikom ne stojite bas najbolje cak iako ste na suprotnim stranama, izvini, opet ulazim u konflikt sa tobom

pola srbije i cela dijaspora neinformisano? ti si naivan isuvise, izvini

pa i ja sam isti broj godina u usa kao i on; onda sam i ja neinformisan? onda su svi, ta polovina srbije, ceo sns neinformisani? ti i kez ste istoricari, nema sansi da ste neinformisani, ali sa logikom ne stojite bas najbolje cak iako ste na suprotnim stranama, izvini, opet ulazim u konflikt sa tobom

Proputovao sam malo po svetu i video sam svojim očima da je mnogima gotovo jedina dodirna tačka sa maticom TV Happy I praktično ništa više.

Proputovao sam malo po svetu i video sam svojim očima da je mnogima gotovo jedina dodirna tačka sa maticom TV Happy I praktično ništa više.
pogledaj malo kezualko nas koji dijapazon tema ima, pa razmisli opet - ljudi kao sto smo on i ja ne gledaju televiziju uopste, informisu se citanjem, samo sto je on profesionalac, a ja amater

da, on npr. zna da se svaka televizija bavi proizvodnjom vesti, da se preko tv-a ne informise, tako da dok te cita kako spominjes happy, verovatno ti se smeje, a ja ti otvoreno kazem da ne budes naivan, imas kredita jer si istoricar, ali njjega potcenjujes

Ne deluje mi ništa tu profesionalno; neko ubacivanje nekih fotki one studentkinje da farbom po licu, pa neki intervju Čede Jovanovića iz 2009. godine (?), itd.

Ništa tu meni ne deluje čak ni koherentno.

ali imaju prilično ozbiljne probleme da jednostavno pronađu studente u svojim redovima u iole značajnijem broju.
ajde jos jedan osvrt, paralela, digresija na tvoje da imamo generacijski bunt, revoluciju
ja mislim, a zanimljivo za tebe istoricara, da imamo

Children's Crusade

i onda pravim poredjenje sa maskovim timom u americi koji takodje sprovodi svojevrsnu revoluciju
kad vidim studente kako blokiraju ulicu to me više podseća na "balvan revoluciju"- Belgrade edition nego na neku ozbiljnu političku reakciju.
kada vide od amerike kako se radi posao, naucice, mene podsecaju na ove mlade maskove klince koji fajruju drzavne sluzbenike

An unnamed worker complains that 19 to 21-year-olds from the DOGE team are demanding employees prove their worth (Screenshot: NBC4 Washington / Youtube)

Federal Worker Reveals 19-21-Year-Old DOGE Team Members Conduct 15-Minute Job Justification Interviews with Grown-Up Employees Before Deciding Whether They Should Be Fired

Otkada tamo postoji sama institucija plenuma? Po kom je tačno zakonskom osnovu formirana? Čemu služi studentski parlament?

P.S. Odlično se sećam svih procedura i metoda i glasanja dok se ne izabere studentski odbor ili kako se već to zvalo. Zainteresovani lepo krenu okolo, pokupe sve koje poznaju, onda objasne kada se diže ruka i pokažu šta treba zakružiti.
Obzerveru, ti si toliko udbaski indoktriniran, da ne razumes da zakoni ne sluze da daju nekome pravo da osniva nesto.

Zamisli, u demokratskim drustvima su moguci kolektivititeti i organizacije 'odozdo-nagora'.

Ovo je KLASICNI primer takvog organizovanja.

To sto ti mislis da zakoni sluze za to, to je protivustavno. Postoji ustavna prava gradjana da se udruzuju.

Back