- Poruka
- 2.536
strashno ili strasno?ovo je stvarno strashno![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
strashno ili strasno?ovo je stvarno strashno![]()
E ovde kad neko izrazi želju za udajom...završi sa etiketom ko u uvodnom postu...kao to je nešto nenormalno i sve su žene kurwe...sa obaveznim ‚‚izvini mama‚‚![]()
E svaka cast!!!![]()
Mani se ti tih fazona o mami...Tema je kurvestine,koje bi da se udaju.I koje su imale samo "jednog " momka.I koje imaju 20 godina staza na birou rada(cekajuci neki posao u banci ili posti).A sto se tice mame..pa ta mama bi trebalo da postane i tvoja mama.Ili je Tvoja mama,samo novcanik buduceg?
Tačno. I ja čim sam napunila 28 počela sam da razmišljam o tim stvarima (udaji, da ne bude zabune)![]()
poštujem tvoje mišljenje, al debelo generalizuješ...
Mani se ti tih fazona o mami...Tema je kurvestine,koje bi da se udaju.I koje su imale samo "jednog " momka.I koje imaju 20 godina staza na birou rada(cekajuci neki posao u banci ili posti).A sto se tice mame..pa ta mama bi trebalo da postane i tvoja mama.Ili je Tvoja mama,samo novcanik buduceg?
To nisu fazoni to su tužne činjenice.....i onda su vam sve žene kurwe, osim naravno vaše mame.![]()
E pa,kad si vec pocela razmisljati o tome,da Te pitam:Sta zelis?Da se udas ili da se zenis?Ili zelis ravnopravan zajednicki zivot.RAVNOPRAVAN.Dakle ti 100 dindzi,on 100,ti kasiku on viljusku..itd..Razmisli o tome.To su 3 solucije buduceg zivota.Sasvim odvojene i razlicite.Ko ih pomesa,brak nestaje.Te solucije obavezno pratneru predoci.Izaberete..i napred.
Tema je takva..nista ja ne generalizujem.Mozemo mi i o onim pravim devojkama..ali kad bude tema takva.
Idi na temu...ili otvaraj drugu..tu o mami..