Udavače..

E ovde kad neko izrazi želju za udajom...završi sa etiketom ko u uvodnom postu...kao to je nešto nenormalno i sve su žene kurwe...sa obaveznim ‚‚izvini mama‚‚:mrgreen:

Mani se ti tih fazona o mami...Tema je kurvestine,koje bi da se udaju.I koje su imale samo "jednog " momka.I koje imaju 20 godina staza na birou rada(cekajuci neki posao u banci ili posti).A sto se tice mame..pa ta mama bi trebalo da postane i tvoja mama.Ili je Tvoja mama,samo novcanik buduceg?

Mani se ti tih fazona o mami...Tema je kurvestine,koje bi da se udaju.I koje su imale samo "jednog " momka.I koje imaju 20 godina staza na birou rada(cekajuci neki posao u banci ili posti).A sto se tice mame..pa ta mama bi trebalo da postane i tvoja mama.Ili je Tvoja mama,samo novcanik buduceg?

poštujem tvoje mišljenje, al debelo generalizuješ...

Tačno. I ja čim sam napunila 28 počela sam da razmišljam o tim stvarima (udaji, da ne bude zabune) :lol:

E pa,kad si vec pocela razmisljati o tome,da Te pitam:Sta zelis?Da se udas ili da se zenis?Ili zelis ravnopravan zajednicki zivot.RAVNOPRAVAN.Dakle ti 100 dindzi,on 100,ti kasiku on viljusku..itd..Razmisli o tome.To su 3 solucije buduceg zivota.Sasvim odvojene i razlicite.Ko ih pomesa,brak nestaje.Te solucije obavezno pratneru predoci.Izaberete..i napred.

To nisu fazoni to su tužne činjenice.....i onda su vam sve žene kurwe, osim naravno vaše mame.:mrgreen:

E pa,kad si vec pocela razmisljati o tome,da Te pitam:Sta zelis?Da se udas ili da se zenis?Ili zelis ravnopravan zajednicki zivot.RAVNOPRAVAN.Dakle ti 100 dindzi,on 100,ti kasiku on viljusku..itd..Razmisli o tome.To su 3 solucije buduceg zivota.Sasvim odvojene i razlicite.Ko ih pomesa,brak nestaje.Te solucije obavezno pratneru predoci.Izaberete..i napred.

Ja ne znam odakle tebi te debilštine...u mojoj kući oba roditelja su radila, naravno da je moj otac uvek imao veću platu od majke ali nikad nije rekao ‚‚e ovo je moje‚‚ ili da je ona rekla ‚‚ovo je moje‚‚... lovu su zajednički i po dogovoru trošili.Eto ja imam takav model a koji je tvoj nemam pojma ali mogu da zamislim.:roll:

Back