Ovdasnje zene kada se udaju zaborave na sex. Pa jel znas ti da je najkoriscenije kontraceptivno sredsto kod nas recenica >>Boli me glava?<<"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koko:Izvini,a odakle si ti?
Mislim da to nije istina, nisu sve zene iste.Cak sta vise,mislim da je sex u braku jos bolji,jer tada je stvarno sve dopusteno.
Koko:Izvini,a odakle si ti?
Mislim da to nije istina, nisu sve zene iste.Cak sta vise,mislim da je sex u braku jos bolji,jer tada je stvarno sve dopusteno.
Postoji jedan dobar fazon bas na temu sexa i kontraceptivnog sredstva zvanog "boli me glava"RL:...rece mi jedan coek: "ovde ne smes da se zenis ako nisi naucio dobro da ga ... da se samozadovoljavas
.
Ovdasnje zene kada se udaju zaborave na sex. Pa jel znas ti da je najkoriscenije kontraceptivno sredsto kod nas recenica >>Boli me glava?<<"Sta ti mislis o tome
![]()
komsija:Da,pa teniski lakat je trazeni element.Kada dodje leto ,sve se ribe lepe za mene misle da sam sportista![]()
![]()
![]()
DedaMraz:Sto se mene tice najbolje je biti sam svoj majstor. Sednes na ruku dok ne utrne pa onda ko tudjom
RL:...rece mi jedan coek: "ovde ne smes da se zenis ako nisi naucio dobro da ga ... da se samozadovoljavas
.
Ovdasnje zene kada se udaju zaborave na sex. Pa jel znas ti da je najkoriscenije kontraceptivno sredsto kod nas recenica >>Boli me glava?<<"Sta ti mislis o tome
![]()
Poljubac_pauka:Koko:Izvini,a odakle si ti?
"Jer tada je sve dopusteno"...
????????????????
Sta,ovako nije,a? Ma daj oladi bre,iz kog vremena nam stizes ti?