gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Ako mu je lakse, mrzim i taksiste, i vozace dacije.
I bicikliste i pesake.
бициклисти арррррррггггггххххххх
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako mu je lakse, mrzim i taksiste, i vozace dacije.
I bicikliste i pesake.
бициклисти арррррррггггггххххххх
Znas kada mi neko kaze: "ma sta ce ti auto, svuda mozes biciklom, a imas i javni prevoz" ili tako nesto... Odsekao bih mu glavu.
A za voznju kolovozom tamo gde ima staza za bicikliste - streljao bih!
Fina neka domacica, muz digao ruke od nje, a vama prpa sto radi u policiji,
valjda je zato i digao ruke od nje....nece da se prlja.
Nego, kako curica zamislja razmisljanje muskarca....pusenje krucijalni problem....i da,
kao sto rekoh, pravnik, nasao budalu da mu uvali neupotrebljivu zenu....
Hocu reci, da je upotrebljiva cuvao bi je valjda za sebe...trebalo bi da se razume u ucenu...
Pa ne, ta žena je stvarno žena zmaj, jer se udala u 20-oj, rađala decu u 23-oj i 25-oj, i pored svega toga, završila neki fakultet, sigurno u roku, ako ne i pre. A sad ima i mlađeg hebača. Pa kul, nego koji je to film, da gledam?
по суботици ти треба шест очију у глави да не набациш неког на хаубу, они су ми најгора ноћна мора у саобраћају хД
Moj rodjak,koji ima 28 godina,stupio je u redovne seksualne odnose,sa udatom zenom.Ona je u braku 1O godina.Imaju dvoje
dvoje . dece,od 5 i 7 godina.Njen muz je dobro pozicioniran u politici.Ima relativno,vrlo dobra primanja.Ona je Profesor na jednom
privatno fakultetu u Beogradu.Prilikom upoznavanja,kod zajednickih prijatelja,ona je otvoreno dala do znajnja mom rodjaku,
da zeli da se nadju.Nije tu bilo nikakvih duzih okolisenja.Kao inteligentna obrazovana zena,jasno i glasno mu je rekla,da je
njen seksualni zivot,u zadnji dve godine,veoma los.Nalaze se iskljucivo pre podne,u stanu mog rodjaka.Ona odmah ide pod tus,baca se u krevet i veoma sofisticirano,praktikuje sve najbolje finese,koje seks moze da pruzi.Na pitanje mog rodjaka,sta
ne valja u seksualnom smislu,kod njenog muza,rekla mu je,da poslednje dve godine,muz sa njom ima seks,iskljucivo jednom
nedeljno.Ali ono,sto je nju totalno odbilo da uziva u seksu sa muzem,je sledece.Muz znaci poslednje dve godine,sa svojom
zenom vodi ljubav,iskljucivo od pozadi.Ne zeli nikako misionarski polozaj,vec je samo privuce guzu,i bez milovanja i dodoirivanja
zavuce joj penis u vaginu,i posle dva tri jaka trzaja svrsi vrlo obilno.Zena ostane totalno nezadovoljena.On ima 35 godina,ona
3O.Pokusala je vise puta,da sa njim razgovara,o svom nezadovoljstvu,na sta joj je on rekao,meni tako odgovara.Ako ti nisi
zadovoljena,slobodno onanisi,meni to ne smeta.Rodjak me je pitao,sta da radi,da li da nastavi ovu cudnu vezu.Boji se da
se stvari ne iskomplikuju,jer njen muz izgleda radi u policiji,kao diplomirani pravnik.Ne znam ni sam,kakav savet da mu dam.
to ste vi ljubomorne na tu ženu, muški takve žene prosto obožavaju, te "ućiteljice" života - raspuštenice
- - - - - - - - - -
nekad se i znalo, momak kad dodje u vreme za ženidbu, otac ga odvede do prve raspuštenice na obuku
lepo njoj a poučno i za momka
daštaNekad se znao red...
svako ima svoju ciljnu grupu. pa tako i edipovci.
šta te muči? sve je pod kontrolom. posle dojenja pusti je da ide kući zar ne?
Ti prevrci oci, pa se za koju godinu pitaj, "Gde su mi bile oci?"
Imam 2 golema sina, ako si za baci na pp....pa se dogovaramo,,,,nemo da trepkas samo sa smajlica, ki sojka.
Moj rodjak,koji ima 28 godina,stupio je u redovne seksualne odnose,sa udatom zenom.Ona je u braku 1O godina.Imaju dvoje
dvoje . dece,od 5 i 7 godina.Njen muz je dobro pozicioniran u politici.Ima relativno,vrlo dobra primanja.Ona je Profesor na jednom
privatno fakultetu u Beogradu.Prilikom upoznavanja,kod zajednickih prijatelja,ona je otvoreno dala do znajnja mom rodjaku,
da zeli da se nadju.Nije tu bilo nikakvih duzih okolisenja.Kao inteligentna obrazovana zena,jasno i glasno mu je rekla,da je
njen seksualni zivot,u zadnji dve godine,veoma los.Nalaze se iskljucivo pre podne,u stanu mog rodjaka.Ona odmah ide pod tus,baca se u krevet i veoma sofisticirano,praktikuje sve najbolje finese,koje seks moze da pruzi.Na pitanje mog rodjaka,sta
ne valja u seksualnom smislu,kod njenog muza,rekla mu je,da poslednje dve godine,muz sa njom ima seks,iskljucivo jednom
nedeljno.Ali ono,sto je nju totalno odbilo da uziva u seksu sa muzem,je sledece.Muz znaci poslednje dve godine,sa svojom
zenom vodi ljubav,iskljucivo od pozadi.Ne zeli nikako misionarski polozaj,vec je samo privuce guzu,i bez milovanja i dodoirivanja
zavuce joj penis u vaginu,i posle dva tri jaka trzaja svrsi vrlo obilno.Zena ostane totalno nezadovoljena.On ima 35 godina,ona
3O.Pokusala je vise puta,da sa njim razgovara,o svom nezadovoljstvu,na sta joj je on rekao,meni tako odgovara.Ako ti nisi
zadovoljena,slobodno onanisi,meni to ne smeta.Rodjak me je pitao,sta da radi,da li da nastavi ovu cudnu vezu.Boji se da
se stvari ne iskomplikuju,jer njen muz izgleda radi u policiji,kao diplomirani pravnik.Ne znam ni sam,kakav savet da mu dam.
10 godina u braku
2 dece (5 i 7)
prof na fakultetu (privatnom)
ona 30 godina