UDARNO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA! Vučić večeras otkriva istinu! Sve će se promeniti

Сваки његов иступ у јавности ме подсећа на покварену грамофонску плочу, која на слици има "куцова поред фонографа" и пише на њој оно :"Хиз мастер воис".....а друге кере га гутају, а она се врти (плоча) до бесвести....!?
 
...

VUČIĆ RADI ZA HRVATSKU SLUŽBU:


kurir-23-11-2019-830x0.jpg
 
VANREDNO OBRAĆANJE!
Vučić izvadio kompletnu dokumentaciju! Sve crno na belo - svaki papir, svako slovo!

AUTOR:Alo.rs/ M. I DATUM :23.11.2019.

Vučić se obratio javnosti nakon Regionalnog foruma mladih lidera u Novom Sadu.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Severne Makedonije i predsednik Slovenije Borut Pahor učestvovali su danas na četvrtom Regionalnom forumu mladih lidera u Novom Sadu.
Nakon toga, predsednik se obratio javnosti.

Predsednik se osvrnuo na sramne optužbe da država Srbija prodaje oružje Ukrajini.
- Optužili su nas da ubijamo rusku decu tako što Srbija zarađuje prodajući granate Ukrajini. Hteli su dodatno da otežaju svojoj zemlji odnos sa Rusijom. Noćas sam se zapitao dokle to može da ide? Dragan Đilas i Marinika Tepić su pokazali dokument koji je trebao da dokaže krivicu Srbije - da smo mi izvozili oružje. Pokazali su jednu osminu dokumenata, ali nama nije bilo teško da ih pronađemo - rekao je Vučić i izvadio kompletnu dokumentaciju!

Vučić je novinarima pokazao papir za koji tvrdi da ga imaju i opozicioni političari, ali da su sakrili njegov sadržaj.
- Sakrili su dve stranice dokumenta u kojem se kaže da je prisutan bio Dementijev i izvesni Jeličić iz Krušika, kao i Slavica Milošević-Gračanin. Tražene su minobacačke mine, a krajnji korisnik je Natan iz Poljske. Dakle dolazi trgovac koji pregovara za Natan iz Poljske, oni su u vezi sa mamom uzbunjivača iz Valjeva - rekao je Vučić.
Vučić je pokazao i ugovor i dozvolu koje je dalo Ministarstvo trgovine firmi Tehnoremont Petra Crnogorca i majke, kako je Vučić rekao, "lažnog uzbunjivača iz Krušika".


- Srbja je uradila sve po zakonu, krajnji korisnik je Natan, kompanija ''gospođe Mame'' i gospodina Petra Crnogorca, a mi, sa osnovnom sumnje da će to neko da reeksportuje upoznajemo pripadnike ruske službe - rekao je Vučić.
 
Željski je rekao da je ustanovljeno više kontakata tog ruskog obaveštajca ali ovu primpredaju naša služba nije snimila jer je bila prisutna kontrapratnja, odnosno lica koja je ruski obaveštajac angažovao da obezbede događaj i utvrde da li su srpske službe prisutne.
“To su ljudi koje je on onagažovao, ne moraju nužno da budu Rusi”, rekao je Željski, navodeći da su u svakom slučaju angažovani sa preciznim zadacima.
 
Slučaj obeveštajca Georgija Klebana, koji je uhvaćen kako daje novac srpskom potpukovniku Z. K., razbesneo je predsednika Rusije Vladimira Putin. Stoga je Moskva rešena da uzvrati udarac i obznani prljave poslove zapadnih špijuna koji pokušavaju da uzdrmaju ne samo Srbiju već još neke balkanske države.
Izvori iz diplomatskih krugova ističu da ruskom lideru posebno smeta pokušaj narušavanja odnosa Moskve i Beograda.
- Šef Kremlja Srbe smatra bratskim narodom i izuzetno ceni istrajnost Beograda da sačuva prijateljstvo sa Rusijom. Putin je svestan da je Srbija pod žestokim pritiscima Zapada kako bi Beograd primorali da uvede sankcije... Uprkos svemu, Beograd je ostao dosledan prijatelj Moskve, a Putin to izuzetno ceni. Stoga ne čudi što je spreman da obelodani snimke i pokaže ko se zapravo služi zakulisnim radnjama, čime se sve služe zapadni špijuni kako bi prekinuli veze dva bratska pravoslavna naroda - navode upućeni sagovornici.
Vladimir Putin
Vladimir Putin, Foto: Tanjug/AP
DODATNI PRITISAK
Prema ovim navodima, šef Kremlja želi da na ove spekulacije stavi tačku pre 4. decembra, kada će se u Sočiju sresti sa Aleksandrom Vučićem, predsednikom Srbije.
- Ruska služba je jedna od najinformisanijih, imaju precizne informacije, znaju konkretno šta su radili, s kim su se viđali, šta su davali i, što je najvažnije, šta su tražili. Ovaj snimak je ništa s obzirom na to šta će se sve saznati kad Rusi objave snimke koji oni imaju - ističu izvori.
Tvrde i da je puštanje snimka imalo za cilj da dodatno izvrši pritisak na Srbiju i "otrgne je od štetnog ruskog uticaja".
Bes ruskog predsednika zbog diranja u viševekovno bratstvo sa Srbima osetio se gotovo odmah po objavljivanju snimka sa Klebanovim, kada je portparol Kremlja Dmitrij Peskov konstatovao da su odnosi dve države toliko posebni da nikakvi skandali ne mogu da utiču na njih.
- Siguran sam da su odnosi Rusije i Srbije toliko posebni, partnerski, bratski i saveznički da na to ništa ne može da utiče, pa ni ovaj snimak - preneo je Peskov Putinove reči.
"Svaka obaveštajna služba ima svoju igru i trudi se da nadmudri konkurente iz inostranstva. U tim igrama uvek postoji sumnja za koga zapravo određeni agent radi", kaže Dragan nikolić, kriminolog.
 
- Srbja je uradila sve po zakonu, krajnji korisnik je Natan, kompanija ''gospođe Mame'' i gospodina Petra Crnogorca, a mi, sa osnovnom sumnje da će to neko da reeksportuje upoznajemo pripadnike ruske službe - rekao je Vučić.

Kako je to Srbija radila sve po zakonu, ako je krajnji korisnik Natan?
Nije bitno sad da li je taj Natan u vlasnistvu "gospodje mame" ili Sv. Petra.
Krivica je iskljucivo na rukovodstvu "Krusika", i svim relevantnim ministarstvima koja su ucestvovala u izdavanju dozvole za izvoz.
 

Back
Top