Ako si žensko nikada te nijedan muškarac nije blago udario ili štipnuo za zadnjicu?procitaj ponovo temu koju si postavio...u ozbiljnim vezama i brakovima ovo pitanje je smesno, pa i u neozbiljnim.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ako si žensko nikada te nijedan muškarac nije blago udario ili štipnuo za zadnjicu?procitaj ponovo temu koju si postavio...u ozbiljnim vezama i brakovima ovo pitanje je smesno, pa i u neozbiljnim.
naravno da jesu, a i ja njih, sta nije jasno?Ako si žensko nikada te nijedan muškarac nije blago udario ili štipnuo za zadnjicu?
Pa ništa, baš o tome govorimo u ovoj temi. I kakva ti je reakcija kada ti se to desi?naravno da jesu, a i ja njih, sta nije jasno?
padam u nesvest, dobijam tikove i turetov sindromPa ništa, baš o tome govorimo u ovoj temi. I kakva ti je reakcija kada ti se to desi?![]()
Preteruješ malo, ali stisneš doope i kažeš ,,ju" verovatno.padam u nesvest, dobijam tikove i turetov sindrom![]()
Normalno je da da. Nekada mi prija, nekada mi je ok, nekada ni ne konstatujem...Pitanje za žene - udari vas vaša voljena osoba blago po zadnjici i šta onda? Kako reagujete, da li se zbunite ili se ponašate kao da se ništa nije desilo? Kako ste reagovali kada vam se to prvi put desilo? Samo da se ogradim ovo nije tema o zlostavljanju žena već se misli da blago lupkanje po zadnjici, da ne bude zabune.
Mene su devojke kritikovale što ne lupkam po zadnjici...Pitanje za žene - udari vas vaša voljena osoba blago po zadnjici i šta onda? Kako reagujete, da li se zbunite ili se ponašate kao da se ništa nije desilo? Kako ste reagovali kada vam se to prvi put desilo? Samo da se ogradim ovo nije tema o zlostavljanju žena već se misli da blago lupkanje po zadnjici, da ne bude zabune.
Tako je. Ko to ne radiMene su devojke kritikovale što ne lupkam po zadnjici...![]()
U javnosti je bezveze, bar po meni. Viđao sam situaciju gde idu dvoje i muškarac drži devojku (ili ženu) umesto oko struka za zadnjicu. Džiberski malo i sa njegove i njene strane što to dozvoljava.Pa u principu nikada nisam tražila ali mi je drago kada me dragi blago pljesne. Ako je u javnosti nekad ga skroziram oštrim pogledom![]()
Odakle znaš da iz nekog žbunja ne vire znatiželjni pogledi? Posle izađeš na youtube-u ili tik-toku.Pa šta znam. Ne mora da znači. Kad sam na moru, ili šetamo pored reke, ili tako nešto ne smeta mi ni da mi se desi ni da vidim kod nekoga.
Može biti degute u nekim urbanijim varijantama.
I brat te vidi ili neki rođak i pita te da li si to ti?Pa neka vide. Nike to ništa strašno niti protiv zakonito![]()
Ali to ne mogu da vide njihovi roditelji ako ih jedino ti ne odaš. Ovako kad je video zapis mogu ili deca ili roditelji da vide.E zamisli scenu:
Šetam pored reke i ispred mene, na 20tak metara, vidim rođaka kako drži ruku u zadnjem dzepu fsrmerica od njegove devojke.
Ili ista situacija ona se sagla da veže pertlu a taj isti je pljesne nežno po guzi.
I sramota za celu familiju.
Hahahaha
Bla la bla
Mislim...
Kuku dje ti je obraz bez izkuceE zamisli scenu:
Šetam pored reke i ispred mene, na 20tak metara, vidim rođaka kako drži ruku u zadnjem dzepu fsrmerica od njegove devojke.
Ili ista situacija ona se sagla da veže pertlu a taj isti je pljesne nežno po guzi.
Hahahaha
Bla la bla
Mislim...
ja da tako vidim rođaka pomislio bih o bože kako romantično!E zamisli scenu:
Hahahaha
Bla la bla
Mislim...
bas sam se nasmijalaMeni jedino degutantno sto u javnosti mogu da vidim je pokazivanje nekakve klase u bilo kom smislu. Da li je materijalna, da li je onaj fazon parova - mi smo bekamovi - da li je nekakav besmislen bonton van konteksta. I to ima svoje mesto. Batice, pravac jahta pa bele cape i sorcic zlatno izvezeno Nole, a zenska nek se sunca okacena na jarbol i pravi one face: mljee, mljeee, sve mi je mljeee.
A ovo ide zaljubljen par i uhvate se za dupe, pa haha super, Bogu hvala lov iz in d eir.
Sex je zabava za sirotinjuMeni jedino degutantno sto u javnosti mogu da vidim je pokazivanje nekakve klase u bilo kom smislu. Da li je materijalna, da li je onaj fazon parova - mi smo bekamovi - da li je nekakav besmislen bonton van konteksta. I to ima svoje mesto. Batice, pravac jahta pa bele cape i sorcic zlatno izvezeno Nole, a zenska nek se sunca okacena na jarbol i pravi one face: mljee, mljeee, sve mi je mljeee.
A ovo ide zaljubljen par i uhvate se za dupe, pa haha super, Bogu hvala lov iz in d eir.
Danas ima seksa samo onaj ko ima keša. I za još malo mora sobro da se iscima da zaradi. Nema opuštanja. I treba tako da bude, jer tako je odavnina. Nijedna neće za propalicu.Sex je zabava za sirotinju