Udario vas je po zadnjici?

Pitanje za žene - udari vas vaša voljena osoba blago po zadnjici i šta onda? Kako reagujete, da li se zbunite ili se ponašate kao da se ništa nije desilo? Kako ste reagovali kada vam se to prvi put desilo? Samo da se ogradim ovo nije tema o zlostavljanju žena već se misli da blago lupkanje po zadnjici, da ne bude zabune.
Normalno je da da. Nekada mi prija, nekada mi je ok, nekada ni ne konstatujem...
Nekad je lepo videti kad su dvoje zajedno pa tip malo stipne ili pipne ili lupne devojku po guzi.
Pre neko leto sam videla više puta, kao da je to bio neki trend, da tip provuče devojci prste između guzova. Onako u šetnji da kažem iz čista mira.

Pitanje za žene - udari vas vaša voljena osoba blago po zadnjici i šta onda? Kako reagujete, da li se zbunite ili se ponašate kao da se ništa nije desilo? Kako ste reagovali kada vam se to prvi put desilo? Samo da se ogradim ovo nije tema o zlostavljanju žena već se misli da blago lupkanje po zadnjici, da ne bude zabune.
Mene su devojke kritikovale što ne lupkam po zadnjici...:kafa:

E zamisli scenu:
Šetam pored reke i ispred mene, na 20tak metara, vidim rođaka kako drži ruku u zadnjem dzepu fsrmerica od njegove devojke.
Ili ista situacija ona se sagla da veže pertlu a taj isti je pljesne nežno po guzi.
I sramota za celu familiju.
Hahahaha
Bla la bla
Mislim...

...'udariti ' po zadnjici lagano tj. meko
mnogo uljudnije i izazovnije nego ovlas po licu
po zadnjici nikad ne moze biti ponizavajuce
dok po licu bilo kakvom njeznoscu
moze asocirati mnogoliko...
po zadnjici kratko i odmjerujuce
moze zvoniti vruce ali
viseputno i ostrije
iazovno je kad je bas,- v r u c e ...:rumenko:

E zamisli scenu:
Šetam pored reke i ispred mene, na 20tak metara, vidim rođaka kako drži ruku u zadnjem dzepu fsrmerica od njegove devojke.
Ili ista situacija ona se sagla da veže pertlu a taj isti je pljesne nežno po guzi.
I sramota za celu familiju.
Hahahaha
Bla la bla
Mislim...
Ali to ne mogu da vide njihovi roditelji ako ih jedino ti ne odaš. Ovako kad je video zapis mogu ili deca ili roditelji da vide.

Meni jedino degutantno sto u javnosti mogu da vidim je pokazivanje nekakve klase u bilo kom smislu. Da li je materijalna, da li je onaj fazon parova - mi smo bekamovi - da li je nekakav besmislen bonton van konteksta. I to ima svoje mesto. Batice, pravac jahta pa bele cape i sorcic zlatno izvezeno Nole, a zenska nek se sunca okacena na jarbol i pravi one face: mljee, mljeee, sve mi je mljeee.
A ovo ide zaljubljen par i uhvate se za dupe, pa haha super, Bogu hvala lov iz in d eir.

Meni jedino degutantno sto u javnosti mogu da vidim je pokazivanje nekakve klase u bilo kom smislu. Da li je materijalna, da li je onaj fazon parova - mi smo bekamovi - da li je nekakav besmislen bonton van konteksta. I to ima svoje mesto. Batice, pravac jahta pa bele cape i sorcic zlatno izvezeno Nole, a zenska nek se sunca okacena na jarbol i pravi one face: mljee, mljeee, sve mi je mljeee.
A ovo ide zaljubljen par i uhvate se za dupe, pa haha super, Bogu hvala lov iz in d eir.
bas sam se nasmijala :rotf:

Sex je zabava za sirotinju

Back