DeTro_bbb
Primećen član
- Poruka
- 644
Kad god se penjemo negde uz stepenice ja ovu svoju udarim,onoo jednostavno ne mogu da odolim,a njoj jednostavno to ne smeta tako da je sve okej
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Samo ne smeta?Kad god se penjemo negde uz stepenice ja ovu svoju udarim,onoo jednostavno ne mogu da odolim,a njoj jednostavno to ne smeta tako da je sve okej
Lupaju te tim spravama po dupetu po kozmetickim salonima okolo?kada me udari blago po zadnjici zamolim ga da nastavi tako 15 tak minuta a onda da pojača intenzitet
to mi j eodlična zamjena za masažu oklagijama ako ne stignem svakih par dana
osim toga muškarci su nježni i to fino nježno rade za razliku od onih žena u kozmetičkom salonu kad ufate one oklagije
Pogledajte prilog 1409790
vidi pa razmisli jer bolji muški dlan ili ove sprave za mučenje![]()
A fak jea a fak jea a fak jea
Ijao kakve su lepotekako održavaš ovolko perje![]()
Daj neku sliku s mora pejsazeIjao kakve su lepote
Pazi da ti ne platiA fak jea a fak jea a fak jea
Ti njemu ili on tebi?Loš sex je kad se ne opali guza![]()
Ma volite. Obostrani uzitak.Samo ne smeta?![]()
ne okoloLupaju te tim spravama po dupetu po kozmetickim salonima okolo?
Mogu da dodjem da gledam?ne okolosamo po bedrima i goozi
i zapravo ne lupaju nego više valjaju zato se i zove masaža oklagijama
![]()
mozesMogu da dodjem da gledam?
daj mu i nek lupka
ovo je tema za tinejdzerePitanje za žene - udari vas vaša voljena osoba blago po zadnjici i šta onda? Kako reagujete, da li se zbunite ili se ponašate kao da se ništa nije desilo? Kako ste reagovali kada vam se to prvi put desilo? Samo da se ogradim ovo nije tema o zlostavljanju žena već se misli da blago lupkanje po zadnjici, da ne bude zabune.
Pa nije, i u ozbiljnim vezama i brakovima muškarci udaraju žene po zadnjici.ovo je tema za tinejdzere
procitaj ponovo temu koju si postavio...u ozbiljnim vezama i brakovima ovo pitanje je smesno, pa i u neozbiljnim.Pa nije, i u ozbiljnim vezama i brakovima muškarci udaraju žene po zadnjici.