bernardo
Veoma poznat
- Poruka
- 11.480
А и после да опустиш атлетичарке...Znaš kad se okrenem postrance može da posluži i za preskakanje,ono utrka sa preponama
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
А и после да опустиш атлетичарке...Znaš kad se okrenem postrance može da posluži i za preskakanje,ono utrka sa preponama
Ma uvijek ostane poneka zakačena na preponiА и после да опустиш атлетичарке...
Dobre kao LebankeDevojke u teksas šortsevima volim.mp3
Nema vremena za strap on, hebe ga ko stigne.Ма нека је и премијер ко оће да буде него шта мислиш
Одвали ли брнаба некад вучка по гузи???
Ma uvijek ostane poneka zakačena na preponi
Јеси вато лебанке, ил оне тебе?Dobre kao Lebanke
И то видим и будде ми жаоNema vremena za strap on, hebe ga ko stigne.
Ako je decko udario devojčicu po zadnjici pitanje je čime. Mene su devojčice u skoli dok ulazimo na čas lupale po guzzi. Srećom pare sam nosio u prednjem dzepu.Ударио те је по дупету?!
Једна поприлично вулгарна тема, и ја као онај ко је започео тему стварно не препоручујем овако нешто.
Али већини се десило. Да ли сте икада у младости "ударили девојку по дупету". Девојке, да ли сте ви некада биле ухваћене и да ли вам је и колико било непријатно?
Или пријатно?![]()
Брате једна риба ме је сликала и показала ми како ме је сликала.... Уфф..Ako je decko udario devojčicu po zadnjici pitanje je čime. Mene su devojčice u skoli dok ulazimo na čas lupale po guzzi. Srećom pare sam nosio u prednjem dzepu.
Искрено, шта ти је теже пало од та два, Сизифе?Meni se u USA desilo da mene devojka uhvati za dupe. Pritom, bila je crnkinja.
У основној школи девојчице су имале урођени рефлекс да ти аутоматски звекну шамарчину на тако нешто. После протресеш главу и свако на своју страну. У средњој је тај рефлекс нагло слабио.U osnovnoj školi nisam to radio. Gledao sam ih kao drugarice i nisam hteo da ih dovodim u situaciju da im bude neprijatno.
A u srednjoj je bila jedna u razredu što je volela da se vaćarimo, i ja nju i ona mene.
Каже се - "у хладној води".ne budi skroman, 50cm, i to na loš dan
ХахахахахахаИскрено, шта ти је теже пало од та два, Сизифе?
Слично запажање сам и ја уочио.У основној школи девојчице су имале урођени рефлекс да ти аутоматски звекну шамарчину на тако нешто. После протресеш главу и свако на своју страну. У средњој је тај рефлекс нагло слабио.
Ovo je vec super teska kategorija.To ne moze samo tako i udaris, to mora suptilnije, pridjes iza ledja i provuces prsticima izmedju guze i usmina i kad cujes onaj uzdah ahhhhhh onda znas da si uradio pravu stvar.
Ako si klinac , nece tako reagovati , pravilo istog godista....Остаје ми мистерија како реагују згодњикаве старије жене? Да ли те ухвате за руку и приведу или зову полицију? Пошто више нисам у стању да поднесем шамаре, није ми ни пало на памет да пробам.
Ма каква црна иронија @Black_star? Сада би се то звало "невербална комуникација". Штип - пљас. Све без речи.У основној школи девојчице су имале урођени рефлекс да ти аутоматски звекну шамарчину на тако нешто. После протресеш главу и свако на своју страну. У средњој је тај рефлекс нагло слабио.
Па нека бар се љубав и на том пољу родилаzavisi ko ali nije se razvilo u nešto bitnijei nije baš mnogo
ne spadam valjda u mlade
Мислим да би 75% звале полицију а 25% добео реаговале. Но што их виш знаш и познајеш, тј дуже, то су шансе за полицијом мањеОстаје ми мистерија како реагују згодњикаве старије жене? Да ли те ухвате за руку и приведу или зову полицију? Пошто више нисам у стању да поднесем шамаре, није ми ни пало на памет да пробам.
Категорија џо фрејзерOvo je vec super teska kategorija.
Такоје мада било је и случајева да уживају чак и у средњојAko si klinac , nece tako reagovati , pravilo istog godista....