gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Ја увек навијам за љубавn i k a d.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја увек навијам за љубавn i k a d.
Ko je pijan zaspao za stolom.mp3ti meni ne
pa nisam k u r v a pa da me svaka susa sljapne po dupetuPa naravno da nisi, ako čovek zna za tvoje stavove o šljapkanju po dupetu, da je to no no teritorija
Ко други, па искапа!Ko je pijan zaspao za stolom.mp3
Зна сеpa nisam k u r v a pa da me svaka susa sljapne po dupetu
decko naravno da moze
ja neЈа увек навијам за љубав
mrsKo je pijan zaspao za stolom.mp3
Pa neko ko ti se sviđa 12 godina ne može biti "svaka šuša", čovek mora imati neke kvalitete kad ne gubiš interesovanje toliko dugo. Ne pričam da treba svakom da dozvoliš.pa nisam k u r v a pa da me svaka susa sljapne po dupetu
decko naravno da moze
Има једна лепа турска комедија нмг да се сетим како се зове
Нененене нема свађања, искапа се спрда, полако људи
Искапа кажи да се спрдаш @IskapaНененене нема свађања, искапа се спрда, полако људи
pa nije mi decko pa da moze da me sljepaPa neko ko ti se sviđa 12 godina ne može biti "svaka šuša", čovek mora imati neke kvalitete kad ne gubiš interesovanje toliko dugo. Ne pričam da treba svakom da dozvoliš.
Pa kako ti misliš da se ljudi smuvaju, ako nikad ne dođe do nekog fizičkog kontakta? Kažu: "Mi smo sad u vezi" i tek onda sme da bude neki zagrljaj, poljubac, vaćarenje? Dok ne definišu odnos kao vezu, samo na distanci?pa nije mi decko pa da moze da me sljepa
srmНененене нема свађања, искапа се спрда, полако људи
naravno. zasto bi se povatala sa nekim ko mi nije deckoPa kako ti misliš da se ljudi smuvaju, ako nikad ne dođe do nekog fizičkog kontakta? Kažu mi smo sad u vezi i tek onda sme da bude neki zagrljaj, poljubac, vaćarenje? Dok ne definišu odnos kao vezu, samo na distanci?
A kako si ti onda sebi dozvolila da njega vataš za dupe? To mi je sad nejasno.naravno. zasto bi se povatala sa nekim ko mi nije decko
da li je moguce da podrzavas generacije koje se na prvom sastanku poj*bu?
ja ne treba da se vatam za guzove sa njim kako bi smo se smuvali
jedno je kada ja njega uhvatim za dupe a drugo je ako on zeli meneA kako si ti onda sebi dozvolila da njega vataš za dupe? To mi je sad nejasno.
I ne pričam o seksu na prvom sastanku, ne idi odmah u ekstreme.
Ali uradila si nešto što ne bi uradila nekoj tamo šuši, nego nekom s kim si koliko toliko bliska, plus ti se taj i sviđa i ne bi ti smetalo da ste se smuvali.jedno je kada ja njega uhvatim za dupe a drugo je ako on zeli mene
ja sam zensko i u vecini slucajeva nije pozeljno da iz cista mira devojku sa kojom nisi zajedno uhvatis za dupe
a ja ga nisam hvatala za dupe kako bih se smuvala sa njim, glupost
da kao zensko dozvolim da me sljepi po dupetu nije fleksibilnostAli uradila si nešto što ne bi uradila nekoj tamo šuši, nego nekom s kim si koliko toliko bliska, plus ti se taj i sviđa i ne bi ti smetalo da ste se smuvali.
Neću ja da te učim kako treba s momcima, ali malo fleksibilnosti s vremena na vreme nije na odmet.
Gledaj, ne pipaj?da kao zensko dozvolim da me sljepi po dupetu nije fleksibilnost
odignorisan siJa popio jesam al nisam budala.mp3
koja si ti seljacinaGledaj ne pipaj?
Ил обратноJa popio jesam al nisam budala.mp3
Слажем сеpa nije mi decko pa da moze da me sljepa