gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
А можда и би? @WhiteWarg100 није она наивнаMožda je trebalo da mu objasniš da njega ne bi prebila da te ćapi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А можда и би? @WhiteWarg100 није она наивнаMožda je trebalo da mu objasniš da njega ne bi prebila da te ćapi
Јесам вам рекоni njemu ne dopustam da me capi : )
u osnovki je bilo 2-3 devojke koje su na svakom odmoru bile polu-napastvovaneЈесам пар пута у основној, на изазов другова. Била једна гузата коју су сви шљапали, али она се и није бунила.
Једна друга је у седмом основне чак дозволила и без икаквог негодовања се смешкала, док је седела на вртешци истуреног дупета а друг је окретао и "шљепао"
У средњој, друг и другарица у основној сгално су се лупали и хватали. И он њу, а и она њега бгм.
И то је истина!Ne treba biti zadrt, postoje situacije kad treba olabaviti s principima zarad višeg cilja
Ja sam sigma,a ne kukavni alfaА значи волиш да удариш ал кад ти се врати онда црвц милојка
Е мој искапа....а ја мислио ти прави алфа
Уфффф. Господски.u osnovki je bilo 2-3 devojke koje su na svakom odmoru bile polu-napastvovane
to debili se medjusobno koorcili sa vatanjem.
mi koji smo bili malo posavetovaniji, smo to radili kada niko ne gleda sa sve lepim pristupom.
kada se setim kako sam se fino navacario jos u 7. razredu
ne verujem da cu doci do cilja ako dopustim da me sljepaju po dupetuNe treba biti zadrt, postoje situacije kad treba olabaviti s principima zarad višeg cilja
detetu u pravo vreme treba dati dobre savete da bi mogao da "nauci" da razmislja.Уфффф. Господски.
Паметно и сналажљиво. 5+.
Ne da te šljapa bilo ko, ali taj što ti se sviđa 12 godina je valjda zaslužio da ima neke posebne privilegije.ne verujem da cu doci do cilja ako dopustim da me sljepaju po dupetu
Слажем се. Браво!ne verujem da cu doci do cilja ako dopustim da me sljepaju po dupetu
naravno da nijeNe da te šljapa bilo ko, ali taj što ti se sviđa 12 godina je valjda zaslužio da ima neke posebne privilegije.
Мени си мало касно дао саветdetetu u pravo vreme treba dati dobre savete da bi mogao da "nauci" da razmislja.
bilo je dosta situacija u zivotu kada sam nesto sam naucio a zalio sto me neko nije na vreme posavetovao.
brze ide kada imas smernice
A tebe poebu xixiIli u tvom slučaju samo te prebiju
Тај твој је ћорав и полудебилnaravno da nije
koja je to logika?
svako ko mi se svidi moze da me sljepne?
ne vidim cilj.
sta kao free ticket for butt slap?
ne.
ХаххахахахахахахаA tebe poebu xixi
ti meni neMa pusti njega,ko ga iebe,sviđaš se meni
Sad bolje razumem čoveka. Nikad ne bih bio s devojkom koja mi ne dozvoljava da je ćapim s vremena na vremenaravno da nije
koja je to logika?
svako ko mi se svidi moze da me sljepne?
ne vidim cilj.
sta kao free ticket for butt slap?
ne.
mani me se molim teТај твој је ћорав и полудебил
Нврјм да би ти се потпуни дебил свидео
Лепо резонујеш и леп став. Ал ако ипак неће па неће, @Iskapa је ту
Па брате мсм делимично си у правуMojoj generaciji je to bilo normalno. Nije bilo normalno da dečak šljapi dečaka a sada je to normalno a devojku ne smeš ni da pogledaš u dupe.
(Šta ću ja na ovoj temi? )
А добро они нису зај. Он јој је симпатија. Да су зај, најврв би му дала?Sad bolje razumem čoveka. Nikad ne bih bio s devojkom koja mi ne dozvoljava da je ćapim s vremena na vreme
ja mu nisam devojkaSad bolje razumem čoveka. Nikad ne bih bio s devojkom koja mi ne dozvoljava da je ćapim s vremena na vreme
Ахахахахахахахаха никад не реци никад !!!!mani me se molim te
ja mu nisam devojka
n i k a d.Ахахахахахахахаха никад не реци никад !!!!