qryak
Iskusan
- Poruka
- 6.728
A ti se njemu sviđaš zbog dupeta, ili vaša priča nema veze s ovom temom?pa ne svidja se on meni zbog dupeta bolan
... doduse
nije za bacanje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti se njemu sviđaš zbog dupeta, ili vaša priča nema veze s ovom temom?pa ne svidja se on meni zbog dupeta bolan
... doduse
nije za bacanje
Ево га, џорџ јун, право из времеплова. Долази нам по претпоставкама из 1960тихTo su bila vremena bajo uvatis za dupe,pobijete se i posle poebete
То сам радио мојој девојциTo ne moze samo tako i udaris, to mora suptilnije, pridjes iza ledja i provuces prsticima izmedju guze i usmina i kad cujes onaj uzdah ahhhhhh onda znas da si uradio pravu stvar.
Ili u tvom slučaju samo te prebijuTo su bila vremena bajo uvatis za dupe,pobijete se i posle poebete
Uvek su mi pricali da sa dzentlmen,ali ja to nisam prihvatao.Jednostavno je to bio moj stav i postovanje prema tim devojkama.Пристојан човек. Подршка.
Господин
Нећу ја ништа да се оглашавам. Но записујем како одржати заљубљеност.A ti se njemu sviđaš zbog dupeta, ili vaša priča nema veze s ovom temom?
А у твом случају??Ili u tvom slučaju samo te prebiju
nema veze sa temomA ti se njemu sviđaš zbog dupeta, ili vaša priča nema veze s ovom temom?
Фала Богу. Ја сам такво схватање усвојио када сам сазрео. Као мали само сам био попаљен и жељан тога да ме неко јури а да му ја умакнемUvek su mi pricali da sa dzentlmen,ali ja to nisam prihvatao.Jednostavno je to bio moj stav i postovanje prema tim devojkama.
Биће, верујемnema veze sa temom
a ja se njemu ne svidjam : )
Ono ko klinac cela moja generacija tada decaka,do neke 4 osnovne,je svaku devojcicu udaralo po dupetu,ono ne znam kako je bilo kod vas,al mi smo to redovno radili...Ударио те је по дупету?!
Једна поприлично вулгарна тема, и ја као онај ко је започео тему стварно не препоручујем овако нешто.
Али већини се десило. Да ли сте икада у младости "ударили девојку по дупету". Девојке, да ли сте ви некада биле ухваћене и да ли вам је и колико било непријатно?
Или пријатно?
ne neБиће, верујем
Pljasne i ona mene,bude mi baš neprijatno,seksualno nasilje nije smiješnoА у твом случају??
Pa u redu je,decija posla.Imalo je devojcica koje su to volele.Фала Богу. Ја сам такво схватање усвојио када сам сазрео. Као мали само сам био попаљен и жељан тога да ме неко јури а да му ја умакнем
Ma pusti njega,ko ga iebe,sviđaš se meninema veze sa temom
pa pocnes sa primitivizmom a zavrsis sa "pozeljno".Uhvatiti neku tamo devojku za dupe je primitivizam. Uhvatiti svoju devojku za dupe je poželjno.
Možda je trebalo da mu objasniš da njega ne bi prebila da te ćapinema veze sa temom
ni njemu ne dopustam da me capi : )Možda je trebalo da mu objasniš da njega ne bi prebila da te ćapi
Ма целу основну је тако билоOno ko klinac cela moja generacija tada decaka,do neke 4 osnovne,je svaku devojcicu udaralo po dupetu,ono ne znam kako je bilo kod vas,al mi smo to redovno radili...
Sad mnogo godina kasnije nema dana da ovu svoju devojku ne udarim po dupetu,pogotovo kad se penje uz stepenice
А значи волиш да удариш ал кад ти се врати онда црвц милојкаPljasne i ona mene,bude mi baš neprijatno,seksualno nasilje nije smiješno
Ђе не , пријатељу. Ево ти у уводном посту за средњу школу. Од прве до четвррте године....Imalo je devojcica koje su to volele.
Ne treba biti zadrt, postoje situacije kad treba olabaviti s principima zarad višeg ciljani njemu ne dopustam da me capi : )
Искапа би сваку форумашицу....Ma pusti njega,ko ga iebe,sviđaš se meni
Није правило ал није ни немогућеpa pocnes sa primitivizmom a zavrsis sa "pozeljno".