Ударио ме је по дупету!!

Uvek su mi pricali da sa dzentlmen,ali ja to nisam prihvatao.Jednostavno je to bio moj stav i postovanje prema tim devojkama.
Фала Богу. Ја сам такво схватање усвојио када сам сазрео. Као мали само сам био попаљен и жељан тога да ме неко јури а да му ја умакнем

Ударио те је по дупету?!

Једна поприлично вулгарна тема, и ја као онај ко је започео тему стварно не препоручујем овако нешто.

Али већини се десило. Да ли сте икада у младости "ударили девојку по дупету". Девојке, да ли сте ви некада биле ухваћене и да ли вам је и колико било непријатно?

Или пријатно?🤔
Ono ko klinac cela moja generacija tada decaka,do neke 4 osnovne,je svaku devojcicu udaralo po dupetu,ono ne znam kako je bilo kod vas,al mi smo to redovno radili...
Sad mnogo godina kasnije nema dana da ovu svoju devojku ne udarim po dupetu,pogotovo kad se penje uz stepenice :zbalavi:

Ono ko klinac cela moja generacija tada decaka,do neke 4 osnovne,je svaku devojcicu udaralo po dupetu,ono ne znam kako je bilo kod vas,al mi smo to redovno radili...
Sad mnogo godina kasnije nema dana da ovu svoju devojku ne udarim po dupetu,pogotovo kad se penje uz stepenice :zbalavi:
Ма целу основну је тако било

Сећам се 5тог разееда када се један друг спријатељио са девојком, седмакињом

Након што је шлепио по дупету

Back