Ударио ме је по дупету!!

bernardo

Veoma poznat
Poruka
11.480
Ударио те је по дупету?!

Једна поприлично вулгарна тема, и ја као онај ко је започео тему стварно не препоручујем овако нешто.

Али већини се десило. Да ли сте икада у младости "ударили девојку по дупету". Девојке, да ли сте ви некада биле ухваћене и да ли вам је и колико било непријатно?

Или пријатно?🤔

Јесам пар пута у основној, на изазов другова. Била једна гузата коју су сви шљапали, али она се и није бунила.

Једна друга је у седмом основне чак дозволила и без икаквог негодовања се смешкала, док је седела на вртешци истуреног дупета а друг је окретао и "шљепао"

У средњој, друг и другарица у основној сгално су се лупали и хватали. И он њу, а и она њега бгм.

sine sa kojim si ti bolidima isao u skolu :hahaha:
dobro si normalan
Релативно нормалан

Уфф, чекај да се сетим још нечега.

Мене су нпр девојке ударале по дупету чак и сликале, ал ја им нисам узвраћо. Јбт, ово тако геј звучи

Релативно нормалан

Мене су нпр девојке ударале по дупету чак и сликале, ал ја им нисам узвраћо. Јбт, ово тако геј звучи
pa cuj, i ja sam ovog sto mi se 12 godina svidja takodje a on se nije bunio :hahaha:

Релативно нормалан

Момци у мојој основној су у седмом разреду направили "жетон коалицију"

То је значило, да кадаа те девојчица удари, а ти пошто си мушко немаш право да је вратиш, добијаш ново право

Да је удариш по дупету.

Жетон коалиција је брзо распичкана, јер се много жетона ту нагомилало🤣

Имао си среће брате

Ја лично када сам ударио ту девојку по дупету нисам осетио никакво задовољство сем адреналина и оног занимњивог осећаја да утекнеш кад те неко вија
To ne moze samo tako i udaris, to mora suptilnije, pridjes iza ledja i provuces prsticima izmedju guze i usmina i kad cujes onaj uzdah ahhhhhh onda znas da si uradio pravu stvar.

Back