- Poruka
- 29.307
Šta?Još jedna samoreklama?Oooohhh..
Dokle?
Dokle?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se zna identitet vozaca vozila koje je udarilo u ono u kome je bio Vucic? Mene licno to zanima.
to on pati od tih scena
mogao bi neki shou realiti kao vucic kuva kod kuce
Postoje snage u ovoj državi koje su van kontrole ! ! ! Prebijanje Vučićevog brata,brojni propusti
i smušenost oko parade i ova saobraćajka,verujem da će konačno naterati Vučića da pokrene akciju i konačno
te snage da budu lustrirane! A koje su snage u pitanju,zar treba crtati?
Da li su Rumuni lustrirali Sekuritatea?Te snage NE MOGU biti lustrirane. Ali, ti kao i svaki poštovalac pokretnih stepenica ne kapiraš. Žao mi je, ebg.
Da li su Rumuni lustrirali Sekuritatea?
Sami nisu mogli,naravno...
Pa šta-mi ne možemo od Eu dobiti stručnu i operativnu pomoć za to?
Čiji je čovek Kosmajac,Šarić,Hamović i slični? Ko upravlja specijalcima,žandarmerijom,petim odelenjem VBA,BIA...? ? ?
Mislim da ne treba da se pitamo,već pomoć da se pohapse,strpaju u istražni dok ne propevaju,a onda na odsluženja!
U Češkoj su komandovali književnici,Slovenci su ih ladno penzionisali do poslednjeg,
Mađari su neke pozatvarali,a neki im pobegli u Brazil i sl.,Istočni Nemci im ni penzije nisu dali-moraju da šljakaju,
ali su procesuirani samo najgori...
Biraj scenario...
Ja sam za književnički scenario!
Baš bih rado s Basarom kao s predsednikom i Vidojkovićem kao premijerom popio po pivkana!![]()
Baš bih rado s Basarom kao s predsednikom i Vidojkovićem kao premijerom popio po pivkana!
Postoje snage u ovoj državi koje su van kontrole ! ! ! Prebijanje Vučićevog brata,brojni propusti
i smušenost oko parade i ova saobraćajka,verujem da će konačno naterati Vučića da pokrene akciju i konačno
te snage da budu lustrirane! A koje su snage u pitanju,zar treba crtati?
U Češkoj su komandovali književnici,Slovenci su ih ladno penzionisali do poslednjeg,
Mađari su neke pozatvarali,a neki im pobegli u Brazil i sl.,Istočni Nemci im ni penzije nisu dali-moraju da šljakaju,
ali su procesuirani samo najgori...
Biraj scenario...
Ja sam za književnički scenario!
Baš bih rado s Basarom kao s predsednikom i Vidojkovićem kao premijerom popio po pivkana!![]()
zna se ko je ovde udarena. pozivas se na brata lazova
ako imas dokaze idi pravo u policiju.
Da znas! Nek nas obaveste i ako mu se golub pokakio na glavu, i vojnu analizu takvog incidenta, da li je golub bio dresiran da to ucini ili je puka slucajnost. Jos ako je golub "promasio" pa se pokakio na glavu jednog od Vuckove gorile, e to bi tek zahtevalo podrobnu analizu, kako je premijer za dlaku izbegao pokusaj goluba da mu isprlja kosu!
cuj svedok... izgleda to bila zurka a obezbedjenje stajalo nemo dok su se ocevici muvali okolo.... a stvarnost je kad prolaze nasi veliki "drzavnici" ni muve nema na 50metara od njih....
Ne obavestava nas Vucic i SNS, neo oni koji kontrolisu medije. A to nije ova vlast.
Ko po tebi kontroliše Kurir i Tešku reč
Ne obavestava nas Vucic i SNS, neo oni koji kontrolisu medije. A to nije ova vlast.
Zato sto veliki vodja ima vojno obezbedjenje. Vojna policija je iznad "obicne".
Pa što jest-jest .... Angela diktira ....
Hbte, ovoga VU (u medijima) ubijaju svaki treći dan i nikako da im uspe .... Valda nemaju čime drugim da pune naslovne strane ....
Kao nije beda, nemaština ...
Kao bar 20 gradova ne može da pokrene grejanje ...
Kao Obrenovčani (i ne samo oni) čekaju zimu pod vedrim nebom ....
Kao Dinar doživeo istorijski minimum (a JorgoBanka se češlja) ....
Ne znam da li da se smejem ili da plačem .....
- - - - - - - - - -
Džabe ja pišem kad mi svaki treći post "prođe" ....
- - - - - - - - - -
I ostane ....