Udaren Vučićev automobil, premijer se oseća dobro

to on pati od tih scena
mogao bi neki shou realiti kao vucic kuva kod kuce

Da znas! Nek nas obaveste i ako mu se golub pokakio na glavu, i vojnu analizu takvog incidenta, da li je golub bio dresiran da to ucini ili je puka slucajnost. Jos ako je golub "promasio" pa se pokakio na glavu jednog od Vuckove gorile, e to bi tek zahtevalo podrobnu analizu, kako je premijer za dlaku izbegao pokusaj goluba da mu isprlja kosu!

Postoje snage u ovoj državi koje su van kontrole ! ! ! Prebijanje Vučićevog brata,brojni propusti
i smušenost oko parade i ova saobraćajka,verujem da će konačno naterati Vučića da pokrene akciju i konačno
te snage da budu lustrirane!
A koje su snage u pitanju,zar treba crtati?

Te snage NE MOGU biti lustrirane. Ali, ti kao i svaki poštovalac pokretnih stepenica ne kapiraš. Žao mi je, ebg.

Te snage NE MOGU biti lustrirane. Ali, ti kao i svaki poštovalac pokretnih stepenica ne kapiraš. Žao mi je, ebg.
Da li su Rumuni lustrirali Sekuritatea?
Sami nisu mogli,naravno...
Pa šta-mi ne možemo od Eu dobiti stručnu i operativnu pomoć za to?
Čiji je čovek Kosmajac,Šarić,Hamović i slični? Ko upravlja specijalcima,žandarmerijom,petim odelenjem VBA,BIA...? ? ?
Mislim da ne treba da se pitamo,već pomoć da se pohapse,strpaju u istražni dok ne propevaju,a onda na odsluženja!
Koliko su te snage proizvele ološa,koliko štete nanele,narkomana napravile,ljudi poubijale...?

Poslednja izmena:
Da li su Rumuni lustrirali Sekuritatea?
Sami nisu mogli,naravno...
Pa šta-mi ne možemo od Eu dobiti stručnu i operativnu pomoć za to?
Čiji je čovek Kosmajac,Šarić,Hamović i slični? Ko upravlja specijalcima,žandarmerijom,petim odelenjem VBA,BIA...? ? ?
Mislim da ne treba da se pitamo,već pomoć da se pohapse,strpaju u istražni dok ne propevaju,a onda na odsluženja!

Ko će da ih zameni?
Onda nam ne trebaju ni premijeri ni Vlada, neka nam komanduju ti koje prizivaš u pomoć.

U Češkoj su komandovali književnici,Slovenci su ih ladno penzionisali do poslednjeg,
Mađari su neke pozatvarali,a neki im pobegli u Brazil i sl.,Istočni Nemci im ni penzije nisu dali-moraju da šljakaju,
ali su procesuirani samo najgori...
Biraj scenario...
Ja sam za književnički scenario!
Baš bih rado s Basarom kao s predsednikom i Vidojkovićem kao premijerom popio po pivkana!:mrgreen::pivce:

U Češkoj su komandovali književnici,Slovenci su ih ladno penzionisali do poslednjeg,
Mađari su neke pozatvarali,a neki im pobegli u Brazil i sl.,Istočni Nemci im ni penzije nisu dali-moraju da šljakaju,
Biraj scenario...
Baš bih rado s Basarom kao s predsednikom i Vidojkovićem kao premijerom popio po pivkana!:mrgreen::pivce:

Овде људи полуде кад се дочепају власти, од књижевника до продавца новина тако да би ја неког српског Путина.

Baš bih rado s Basarom kao s predsednikom i Vidojkovićem kao premijerom popio po pivkana!

Значи, алкохол и вутра. :lol:

Biraj scenario...

samo nam jos to nedostajalo

Poslednja izmena od moderatora:
DOPIS SVEDOKA UDESA

Dobio sam pismo od jednog citaoca, koji je prisustvovao sudaru vozila.

Kasnije je saznao da je to" atentat" na premijera.

Evo pisma u originalu:

Postovani gospodine Dragas,

Sad o tzv "atentatu". Juce, dakle petak, prepodne, vozio sam rodjake na VMA. Bilo nas je troje u kolima. Bulevarom
Neznanog Junaka (mislim da ta ide od onog kruznog toka gde zgrada Pinka, pa prema VMA), i koja se nastavlja kao Crnotravska. Ulica nije bila blokirana, mada je bilo dosta Policije, pa smo isli malo sporije, i nije bilo zastoja.

Crna Skoda Superb, i za njom crni Audi 8, sa ukljucenim rotacijama, preticali su nas sve, (koji smo milili, da tako kazem) i to ne nekom suludom brzinom. (50tak km/h recimo). Negde, pre VMA, par stotina metara, odjednom, sa moje leve strane, dakle 10-15m recimo, dok su nas preticali, Skoda koci i staje, a Audi ne uspeva da zakoci na vreme, zbog malog rastojanja, i uz skripu kocnica, udara u zadnji deo Skode.

Skodi skoro nikakva steta pozadi, Audiju se desna prednja strana, branik, far i hauba, zguzvali, ali do desnog prednjeg tocka recimo, ne vise, jer i brzina nije bila mnogo velika. Izlazi vozas Skode, okrece mobilni, i isto to radi neki kratkokosi koji iz Audija izasao sa strane suvozaca. Niti se raspravljaju, niti se pozdravljaju, nista, a i zasto bi kada su zajedno. Zbog zatamnjenih stakala se i ne vidi ko je u vozilu uopste. Nas komentar bio, Boze sta rade ove drzavne budale, mi iz dzepa treba da placamo njihovu bahatost i nepaznju. To sam i ispricao supruzi uvece, u stilu kakvi nepazljivi/bahati glupaci, tako nesto. Zasto Skoda stala, da li zbog neke prepreke na putu, ili je neko isao tj preticao iz suprotnog pravca, nisam obratio paznju, bice da je ovo drugo, ali verujte, nije me ni zanimalo mnogo, jer sam vec vidjao slicne scene, gde se vozila drzavne pratnje, sa malim rastojanjem, malo udare medjusobno.

Poenta je da su oba vozila bila ZAJEDNO, i isli su ISTIM pravcem, Skoda prva, Audi drugi.(sa Vucicem kako kazu, ja od zatamnjenih stakala nisam video ko je u tom Audiju, a ni Skodi) Oba sa rotacijom, i nije bilo nikakve kolone, vec samo ta dva vozila. Ostala, ako su i bila u nekakvoj koloni, dosla su kasnije.Dakle, tipican spin, laz, medijska manipulacija psihoticnog nam Premijera.
Na VMA smo ostali nekih 40min, izlazeci sa parkinga, Policija je zabranjivala skretanje levo u Crnotravsku, vec je samo pustala ka Banjici. Desetine ako ne stotinjak ljudi, vozaca, prolaznika, policajaca, videlo je ovo sto sam i ja video. Kako se ovakve lazi tako bezobzirno plasiraju, meni ipak nije jasno. Probao sam da ovo napisem i u komentarima u Blic-u, da sam video rodjenim ocima sta se dogodilo, i naravno da mi nisu objavili komentar. Vas ipak citaju, te eto istine, za neka buduca reagovanja.

Srdacan Pozdrav i sve najbolje vam zelim,
Stefan.

http://www.dragas.biz/gardisti-2/

https://www.facebook.com/branko.dragas?fref=ts

Poslednja izmena:
Da znas! Nek nas obaveste i ako mu se golub pokakio na glavu, i vojnu analizu takvog incidenta, da li je golub bio dresiran da to ucini ili je puka slucajnost. Jos ako je golub "promasio" pa se pokakio na glavu jednog od Vuckove gorile, e to bi tek zahtevalo podrobnu analizu, kako je premijer za dlaku izbegao pokusaj goluba da mu isprlja kosu!

Ne obavestava nas Vucic i SNS, neo oni koji kontrolisu medije. A to nije ova vlast.

Ne obavestava nas Vucic i SNS, neo oni koji kontrolisu medije. A to nije ova vlast.

Pa što jest-jest .... Angela diktira ....

Hbte, ovoga VU (u medijima) ubijaju svaki treći dan i nikako da im uspe .... Valda nemaju čime drugim da pune naslovne strane ....
Kao nije beda, nemaština ...
Kao bar 20 gradova ne može da pokrene grejanje ...
Kao Obrenovčani (i ne samo oni) čekaju zimu pod vedrim nebom ....
Kao Dinar doživeo istorijski minimum (a JorgoBanka se češlja) ....

Ne znam da li da se smejem ili da plačem .....

- - - - - - - - - -

Džabe ja pišem kad mi svaki treći post "prođe" ....

- - - - - - - - - -

I ostane ....

superherojima.jpg

Pa što jest-jest .... Angela diktira ....

Hbte, ovoga VU (u medijima) ubijaju svaki treći dan i nikako da im uspe .... Valda nemaju čime drugim da pune naslovne strane ....
Kao nije beda, nemaština ...
Kao bar 20 gradova ne može da pokrene grejanje ...
Kao Obrenovčani (i ne samo oni) čekaju zimu pod vedrim nebom ....
Kao Dinar doživeo istorijski minimum (a JorgoBanka se češlja) ....

Ne znam da li da se smejem ili da plačem .....

- - - - - - - - - -

Džabe ja pišem kad mi svaki treći post "prođe" ....

- - - - - - - - - -

I ostane ....

Al cekaj, sta ste vi ocekivali uopste, da vam potece med i mleko posle godinu il dve?
12 godina su svesno stvarani uslovi za ovo sta se sad desava. 12 godina se kralo i sakom i kapom i sad treba madjionicar da sve stvori iz vazduha. 12 godina ste cutali ko bubice, niste ni jednom izasli na ulice. Jel znas zasto, zato sto vam niko sa zapada nije organizovao demonstracije i izlazak na ulicu. A sad ste sebi umislili da cete Vucica da srusite na ulici- jer ovo sto sad ovde na forumu radite, to ide u tom pravcu. Ovo sto se desava u medijima, policiji, stadionima, siptarskim pekarama, i ovde na forumu, nije spontani revolt naroda ili puka slucajnost. Sve je to davno smisljen plan za rusenje ove vlasti. Pre nego sto su ih doveli na vlast, oni su smislili i kad i kako ce ih srusiti. Zasto Tadic nije rusen na ulici, nego "demokratskim" izborima? Pa zato sto im Tadic opet treba. Tadic je promenio stranku i kaze - ja sam cist, ja necu da imam nista sa mafijasima iz DS-a . Ma nemoj, tako lako misli da se opere, i da tako "cist" opet dodje na politicku scenu, i to uskoro. Posle dve godine se pre neki dan prvi put oglasio, sad cemo ga cuti cesce.
Nije Vucic zlato, ali oni drugi su milion puta gori.

Back