Udaren Vučićev automobil, premijer se oseća dobro

Ovde su se mnogi smejali kada sam pre neki dan napisao da je napad na premijerovog brata uvod u atentat što je i minstar Vulin potvrdio. Isto tako su se smejali na brutalan napad preko tv prensa .
Tako je bilo i sa Đinđićem , prvo mu polome noge , ha ha a to nije ništa , pa kod hale limes (danas arene) pokušaj atentata, ha ha ni to nije nijšta obično foliranje. Neprijateljske snage su specijalno obučene za takve delatnosti, a mnogi su uvučeni i na ovaj forum.

Ovde su se mnogi smejali kada sam pre neki dan napisao da je napad na premijerovog brata uvod u atentat što je i minstar Vulin potvrdio. Isto tako su se smejali na brutalan napad preko tv prensa .
Tako je bilo i sa Đinđićem , prvo mu polome noge , ha ha a to nije ništa , pa kod hale limes (danas arene) pokušaj atentata, ha ha ni to nije nijšta obično foliranje. Neprijateljske snage su specijalno obučene za takve delatnosti, a mnogi su uvučeni i na ovaj forum.

Naravno, meni ovo uopste ne izgleda ni na foliranje, ni na slucajnost a jos manje na zahebanciju. Atakovanje na Vucica je pocelo odmah po dolasku na vlast. Ja bih cak pomenula da ni smrt bebe u utrobi njegove zene, koja je trebala da se porodi za nedelju dana nije bila slucajnost. Jednostavno previse slucajnosti

E, dok glasacka masinerija SNS bude ukapirala sta je vodja ucinio... Trebace nam 20 ili 50 godina da se oporavimo ali nama drugog puta izgleda nema.
Mnogi ovde prihvataju bilo sta, samo ako se prvo pokrije veliko-turbo-patriotskom zastavom.

Vidim kako ste vi ukapirali sta su vas vizionar i flekavi vodja ucinili. Kako vas nije sramota da svoje greske svaljujete na druge. A vi prihvatate zutu ideologiju zbog cega tacno,.....................zbog peeder bala

Pa to ti dodje kao iz one price sa decakom i vukom...koliko ej atentata imao,na kraju mu nitko vise nece verovati..atenatat se ne prijavljuje..on se desava..kakvo mu je okruzenje,toliko je i zasticen

И ја се бојим за будућност своје деце са оваквим премијерима.

Kolega zar ne brinete da bi našeg premjera mogli ubiti snajperom , postaviti mu bombu , izazvati saobraćajku sa kamionom ubicom, otrovati ga, zapaliti mu stan ili objekat u kome boravi ili živi ?
Ali najviše me brine što bi mogao okončati život pre nego što sagradi Beograd na vodi :(

Kolega zar ne brinete da bi našeg premjera mogli ubiti snajperom , postaviti mu bombu , izazvati saobraćajku sa kamionom ubicom, otrovati ga, zapaliti mu stan ili objekat u kome boravi ili živi ?
Ali najviše me brine što bi mogao okončati život pre nego što sagradi Beograd na vodi :(

Kakve ideje..onda ne sumnjam u mastu atentatora,kad su ovakve ideje forumasa:zper:

Снајпер и камион су проваљени. Бомба ми звучи терористички а комуњаре су тровале. Највише ме брине "смедеревски намештај".

Back