- Poruka
- 28.887
Sve to što si nabrojao mogu da podmire 2 prosečne plate. Pitanje je da li ona, koja se udaje za bogatog muškarca, želi da glumi vazu u kući i maskotu u porodici ili da aktivno učestvuje u tom odnosu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako si uspeo tako idealan da ostaneš samZnači da sam ja idealan, jer sam bogat u svemu navedenom, a još imam i para![]()
Narocito za nas koji smo rodjeni i odrasli u gradu na asfaltu ..Ako imaš na selu stado ovaca, koju kravu, svinja, kokoši bude tu pun džep.
Zato što žene nisu idealne. Velika je to muka.kako si uspeo tako idealan da ostaneš sam
Zato što mnoge žene ne prepoznaju kvalitetne muškarce na vreme, a i ja imam svoje kriterijume.kako si uspeo tako idealan da ostaneš sam
baš nijedna?Zato što žene nisu idealne. Velika je to muka.
jel si pokušao van foruma da potražiš ženu?Zato što mnoge žene ne prepoznaju kvalitetne muškarce na vreme, a i ja imam svoje kriterijume.
Nina, pročitaj cijelu temu. Malo sam se šalio za selo. Ko se primio - primio se, šta ću mu ja.Narocito za nas koji smo rodjeni i odrasli u gradu na asfaltu ..

Udaj se za bogatog muškarca..
za onog koji je bogat u dobrroti, bogat u humoru, bogat u snazi, bogat u ljubavi..
Nikada ne zaboravi da pravo bogatstvo muškarca se ne nalazi u njegovom džepu več u njegovom karakteru, a to u većini garantuje dug i srećan život.
Medjutim.. tako nešto danas izgleda ne postoji. Pare, pare i samo pare.. bez njih džaba i karakter, zavodljiv osmijeh, dobrota duše. Naći će se samo ako su im sve ladje propale..
Naravno, neka pravila ne isključuju izuzetke a prava, iskrena ljubav je"slijepa" i ne vidi nikakve jahte, Maldive, Ferarije.. niti joj trebaju za sreću i život pun ljubavi i pažnje i uzajamnog poštovanja.
Ja mislim da je ovaj forum jedno od manje pogodnih mesta za traženje žene. Ali, u radno vreme može da posluži i u tu svrhu, iako je verovatnije da ću je naći negde drugde. Na drugim mestima sam barem upoznao dosta žena.jel si pokušao van foruma da potražiš ženu?
Idealan je samo sebi i nikom više.kako si uspeo tako idealan da ostaneš sam
To ti misliš. Realno gledano, jesam idealna prilika.
Već sam napravio pomak time što sam prestao sa lažnom skromnošću i počeo da se hvalim, ali ne bez osnova, već na osnovu činjeničnog stanja.Да, али мислим да ти сад треба бољи маркетинг, да истакнеш своје врлине.
treba mu PRДа, али мислим да ти сад треба бољи маркетинг, да истакнеш своје врлине.

Da i ondak ne znas sta izabratiKomplikovano je to. Bogat, želi da me vodi na Maldive, Sejšele, safari u Africi... a ja samo 22 dana odmora godišnje. Najbolje ne upuštati se u to.
Ravnogorac ti li si?Ako imaš na selu stado ovaca, koju kravu, svinja, kokoši bude tu pun džep.
Ne. Imam ovaj nick 13 godina. Nemam klon nalog.Ravnogorac ti li si?
Uf dobro jeNe. Imam ovaj nick 13 godina. Nemam klon nalog.
Vidim da nešto voliš ovakve teme. Ako nije da pratiš i pišeš samo informativno, već nemaš i planiraš brak i decu, možeš da mi se javiš porukom pa da te uzmem u dalje razmatranje![]()
IjuuuuSta bre seres

…definiši imas pare? Koliko je to?Znači da sam ja idealan, jer sam bogat u svemu navedenom, a još imam i para![]()