- Poruka
- 28.887
SavršenaZdravo se hrani. Ljepša je ishrana na selu, nego po restoranima. I seljanka nije velikih prohtjeva, odlična je domaćica. Kud ćeš bolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SavršenaZdravo se hrani. Ljepša je ishrana na selu, nego po restoranima. I seljanka nije velikih prohtjeva, odlična je domaćica. Kud ćeš bolje.
Nešto mi privlačnija seljanka koja ustaje u 4 ujutro da muze krave od tih koji ne izlaze od kozmetičara i ostalih prohtjeva za svoj izgled.
Kad čeljad nisu bijesna ni kuća nije tijesna.
Zaboravio sam reći, uvijek je rumena u licu, od kajmaka, sira, pršuta.Savršena

U pravu si za boldovano skroz ali ima nešto i u džepu, pored karakteraUdaj se za bogatog muškarca..
za onog koji je bogat u dobrroti, bogat u humoru, bogat u snazi, bogat u ljubavi..
Nikada ne zaboravi da pravo bogatstvo muškarca se ne nalazi u njegovom džepu več u njegovom karakteru, a to u većini garantuje dug i srećan život.
Medjutim.. tako nešto danas izgleda ne postoji. Pare, pare i samo pare.. bez njih džaba i karakter, zavodljiv osmijeh, dobrota duše. Naći će se samo ako su im sve ladje propale..
Naravno, neka pravila ne isključuju izuzetke a prava, iskrena ljubav je"slijepa" i ne vidi nikakve jahte, Maldive, Ferarije.. niti joj trebaju za sreću i život pun ljubavi i pažnje i uzajamnog poštovanja.

Leba i sleba sama stvoriЦениш да сељанкама не треба:
Жена тражи да се има кров над главом, покућство које ће да се мења након 7-8 година, кречење тог крова над главом на пар година, поправке, леба и слеба (месо, млеко, јаја, воће, поврће, тестенина, нешто слатко). Да се има да се деца обуку и пресвуку, да се има за квалитетну исхрану деце. Па мора за школу свеске, оловке, бојице, темпере, блок, патике, па мора ваннаставна активност (гиманстика, шах, аикидо, математика, енглески...). Онда једном или два пута месечно да се породично оде у биоскоп, па да се оде породично једном или два пута месечно на ручак или вечеру, па вас двоје једном недељно да изађете, па да она има да се обуче (ти можеш и к'о клошар да идеш), па рођендани, па веш машина, ТВ, лаптоп, мобител, машина за ово, машина за оно, суперсецко, суперкецко, па мора једном годишње да се оде на море (због деце), па ред је три пута годишње викенд у бању, па једном месечно спа центар. Мора, посебно, за њу козметика, фарба, фризер, лакирер, педикир (осим ако нећеш да ти жена буде ружна), па мора да се има породични ауто, па да се сипа гориво у тај ауто, уље, да се полирају огреботине са паркинга, казна за брзу вожњу, порез на имовину, осигурање (разна). И тако даље, и ако даље.....
Mada on liči na jare. Izvini, morala samNeke ubodu oboje i jare i pare.

Ako imaš na selu stado ovaca, koju kravu, svinja, kokoši bude tu pun džep.
Имаш ли?
Чујем, ђевојке сваки дан трче да буду чобанице овцама и музачице кравама. А тек прасенцету кад треба да очисте шталу...ммм....секси!!!
Nemam. Živim u gradu. Ali ozbiljno draže su mi seljanke od ovih nafuranih, koje su uobražene do panja i misle, ako su se sredile, da se svijet okreće oko njih.Имаш ли?
Чујем, ђевојке сваки дан трче да буду чобанице овцама и музачице кравама. А тек прасенцету кад треба да очисте шталу...ммм....секси!!!
A što izvini? Bilo mi prigodno za temu,pa ubacila.Mada on liči na jare. Izvini, morala sam![]()
Daj otkaz...Komplikovano je to. Bogat, želi da me vodi na Maldive, Sejšele, safari u Africi... a ja samo 22 dana odmora godišnje. Najbolje ne upuštati se u to.
Daj otkaz...
Pa kad nećeš da daš otkaz i zavisiš od njegovih para, ko ti krivKomplikovano je to. Bogat, želi da me vodi na Maldive, Sejšele, safari u Africi... a ja samo 22 dana odmora godišnje. Najbolje ne upuštati se u to.
Vidim da taj ne pominje bioskopKomplikovano je to. Bogat, želi da me vodi na Maldive, Sejšele, safari u Africi... a ja samo 22 dana odmora godišnje. Najbolje ne upuštati se u to.

Najbolje da živiš u prirodi pored grada, imaš svoj parking i kolima odeš u smog, na posao. Naravno i jazz svirke.Ko živi u BG najbolje da ne kupuje auto, već da živi bolje nego onaj što ga je kupio.
Ma ja se izvinjavam tebi na komentaru.A što izvini? Bilo mi prigodno za temu,pa ubacila.Oni i slični njima su kao neki zaseban svijet. Njima normalnost,za mene strano,hladno-izvještačena stvarnost.
Taj ima projektor u stanuVidim da taj ne pominje bioskop![]()
Misliš da mi to nije palo na um.Daj otkaz...
Po pominje partnera uopšte?А шта после да ради кад овај нађе млађу?
Да пита претходног послодавца:"Еј, је л' нисте примили неког на оно моје место?"
Jeste vala baš. Tako mi i treba.Pa kad nećeš da daš otkaz i zavisiš od njegovih para, ko ti kriv
Pored ovakvog pogleda ni ne treba mu.Vidim da taj ne pominje bioskop![]()
Pa ako je taj bogat razviće svoj biznis i biti nezavisna...А шта после да ради кад овај нађе млађу?
Да пита претходног послодавца:"Еј, је л' нисте примили неког на оно моје место?"
Ne treba meni da on bude bogat već da meni neki dobar biznis padne na um.Pa ako je taj bogat razviće svoj biznis i biti nezavisna...
Истина је да није реална за већину становништва,Nemam. Živim u gradu. Ali ozbiljno draže su mi seljanke od ovih nafuranih, koje su uobražene do panja i misle, ako su se sredile, da se svijet okreće oko njih.
To što si nabrojao da treba da ima svaka porodica nije realna priča za većinu familija. Zamisli brak dvoje fakultetskski obrazovanih, sa dvoje djece. Može se lijepo živjeti bez pola toga što si nabrojao.