Udaj se za bogatog muškarca

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
28.684
Udaj se za bogatog muškarca..
za onog koji je bogat u dobrroti, bogat u humoru, bogat u snazi, bogat u ljubavi..
Nikada ne zaboravi da pravo bogatstvo muškarca se ne nalazi u njegovom džepu več u njegovom karakteru, a to u većini garantuje dug i srećan život.

Medjutim.. tako nešto danas izgleda ne postoji. Pare, pare i samo pare.. bez njih džaba i karakter, zavodljiv osmijeh, dobrota duše. Naći će se samo ako su im sve ladje propale..
Naravno, neka pravila ne isključuju izuzetke a prava, iskrena ljubav je"slijepa" i ne vidi nikakve jahte, Maldive, Ferarije.. niti joj trebaju za sreću i život pun ljubavi i pažnje i uzajamnog poštovanja.

Ja mislila bogatog u smislu love, kad ono rec o duhovnom bogatstvu, humoru, ljubavi...:smor:

Ми сиротиња се лажемо да је богатство оно горе што је Нијено навео, шта ли је навео.

А то свако има.

Е, право богатство је лова, па кад спојиш оно што је навео + лову, е то је живот.

Ako ona traži debeo novčanik, skupa kola i sve što ide uz to, tada nemam šanse kod takvih.
Ма, не траже дебео новчаник и скупа кола.

Ал...опет мора много да се има.

Ево ти, рачунај.

Жена тражи да се има кров над главом, покућство које ће да се мења након 7-8 година, кречење тог крова над главом на пар година, поправке, леба и слеба (месо, млеко, јаја, воће, поврће, тестенина, нешто слатко). Да се има да се деца обуку и пресвуку, да се има за квалитетну исхрану деце. Па мора за школу свеске, оловке, бојице, темпере, блок, патике, па мора ваннаставна активност (гиманстика, шах, аикидо, математика, енглески...). Онда једном или два пута месечно да се породично оде у биоскоп, па да се оде породично једном или два пута месечно на ручак или вечеру, па вас двоје једном недељно да изађете, па да она има да се обуче (ти можеш и к'о клошар да идеш), па рођендани, па веш машина, ТВ, лаптоп, мобител, машина за ово, машина за оно, суперсецко, суперкецко, па мора једном годишње да се оде на море (због деце), па ред је три пута годишње викенд у бању, па једном месечно спа центар. Мора, посебно, за њу козметика, фарба, фризер, лакирер, педикир (осим ако нећеш да ти жена буде ружна), па мора да се има породични ауто, па да се сипа гориво у тај ауто, уље, да се полирају огреботине са паркинга, казна за брзу вожњу, порез на имовину, осигурање (разна). И тако даље, и ако даље.....

Знаш за ово горенаведено колики новчаник мора да буде?

Poslednja izmena:
Ми сиротиња се лажемо да је богатство оно горе што је Нијено навео, шта ли је навео.

А то свако има.

Е, право богатство је лова, па кад спојиш оно што је навео + лову, е то је живот.
Kada izgustiras ideale shvatis da se racuni moraju placati na vreme.
:cry:

Ма, не траже дебео новчаник и скупа кола.

Ал...опет мора много да се има.

Ево ти, рачунај.

Жена тражи да се има кров над главом, покућство које ће да се мења након 7-8 година, кречење тог крова над главом на пар година, поправке, леба и слеба (месо, млеко, јаја, воће, поврће, тестенина, нешто слатко). Да се има да се деца обуку и пресвуку, да се има за квалитетну исхрану деце. Па мора за школу свеске, оловке, бојице, темпере, блок, патике, па мора ваннаставна активност (гиманстика, шах, аикидо, математика, енглески...). Онда једном или два пута месечно да се породично оде у биоскоп, па да се оде породично једном или два пута месечно на ручак или вечеру, па вас двоје једном недељно да изађете, па да она има да се обуче (ти можеш и к'о клошар да идеш), па рођендани, па веш машина, ТВ, лаптоп, мобител, машина за ово, машина за оно, суперсецко, суперкецко, па мора једном годишње да се оде на море (због деце), па ред је три пута годишње викенд у бању, па једном месечно спа центар. Мора, посебно, за њу козметика, фарба, фризер, лакирер, педикир (осим ако нећеш да ти жена буде ружна), па мора да се има породични ауто, па да се сипа гориво у тај ауто, уље, да се полирају огреботине са паркинга, казна за брзу вожњу, порез на имовину, осигурање (разна). И тако даље, и ако даље.....

Знаш за ово горенаведено колики новчаник мора да буде?
A muškarac sve sam finansira?

ali: "...lakirer..." :D Podrazumeva se da je žena koja nema lakirera ružna?

A muškarac sve sam finansira?

ali: "...lakirer..." :D Podrazumeva se da je žena koja nema lakirera ružna?

Не мора све сам. Ако има среће да нађе добру жену, па и она потегне релативно пола од тога, можда се и покрпе.

Што се лакирера тиче, не знам тачно како иду козметичке и остале женске процедуре, али да то мора да се финансира, зарад добробити обе стране - мора!

Не мора све сам. Ако има среће да нађе добру жену, па и она потегне релативно пола од тога, можда се и покрпе.
E to je već druga priča. Sada se vraćamo na pojam sponzorstva.
Што се лакирера тиче, не знам тачно како иду козметичке и остале женске процедуре, али да то мора да се финансира, зарад добробити обе стране - мора!
Da te malo utešim - ne mora.

Back