Stupid Witch
Primećen član
- Poruka
- 548
Kazaće ljudi glupa je veštica mrš sa foruma ali ja imam gurua koji ce me naučiti da budem pametna. @Baba_Beba
Od koga vi učite?
Od koga vi učite?
Kod mene nije slučaj. Teškoe. Kazače demoni glupa ali svaki dan nešto novo naučim zahvaljujući velikoj gospodji baba bebi.Viči ja ne učim ja upijam ki sundjer![]()
Kod mene nije slučaj. Teškoe. Kazače demoni glupa ali svaki dan nešto novo naučim zahvaljujući velikoj gospodji baba bebi.
Za gospodina sam čula sve najbolje.@Darth Vader
Nisam mogao da odolim čarima tamne strane...
Biče da sam trol.Za nekog ko je tek na nivou zainteresovanog člana dobro si informisana o forumašima/cama...![]()
Ili više voliš da spremaš veštičije napitke u pp-u...Biče da sam trol.![]()
Ma jok samo sam previše glupa.Il
Ili više voliš da spremaš veštičije napitke u pp-u...![]()
Takve na kraju ispadnu najpametnije...Ma jok samo sam previše glupa.![]()
Takve na kraju ispadnu najpametnije...
Od @možeKazaće ljudi glupa je veštica mrš sa foruma ali ja imam gurua koji ce me naučiti da budem pametna. @Baba_Beba
Od koga vi učite?
Ne sumnjam da se radi o velikom gospodinu.
Јер је то @može mada mslm da je to klon od moderne pevacice, sta ti kazes?Ne sumnjam da se radi o velikom gospodinu.
Јер је то @može mada mslm da je to klon od moderne pevacice, sta ti kazes?![]()
Pogledajte prilog 1260966
Izuzetno mudro ste povezali, imate njuh za klonove, i ovaj gospodin grejt gejzbi je primer od koga se uči.![]()
Jedan gospodin je umislio da je mastermajnd foruma pa smara žene sa više profila, tema je u njegovu čast (u šaljivom tonu svakako).Ja sam pala s Marsa....![]()
Pozdrav za gospodinaJedan gospodin je umislio da je mastermajnd foruma pa smara žene sa više profila, tema je u njegovu čast (u šaljivom tonu svakako).
Zna on da se ja zekim. 🤗🤗
Hvala mila. Preneću pozdrave.Pozdrav za gospodina![]()
Kako je bilo dok si visila gore?Ja sam pala s Marsa....![]()
LucidnoKako je bilo dok si visila gore?
Ako nekad odlucis da se vratis, povedi me.Lucidno![]()
U jednom smeru, m?Ako nekad odlucis da se vratis, povedi me.
Ilon Musk će nam pozajmiti letelicu. 😁