Učiteljica dobila otkaz, opet OnlyFans

Ovako obučene gospođe nam vode razne tv emisije, a da ne govorim o 'elitnim' gošćama raznih tv programa, o čemu mi to pričamo? Standardima? Nama ne treba taj Ukrajinac, imamo to besplatno :mrgreen:
ma ovde samo kake kako se ne ocekuje da se uciterljica tako ponasa.. primitivci :D

u svim sferama drustva imas zene visih i nizih moralnih kodeksa i ponasanja.
 
Happy I Love You GIF by Warner Bros. Deutschland
 

Učiteljica dobila otkaz zbog obnaženih snimaka: OnlyFans joj "došao glave"​


kristin-macdonald.jpeg


Učiteljica Kristin MekDonald dobila je otkaz nakon što je otkriveno da ima nalog na OnlyFans-u.

petak, 17.11.2023. | 16:11 -> 18:17


Kristin otkriva da je konačno pokrenula tužbu za diskriminaciju. Ona je ranije ove godine dobila ultimatum - ili da obriše nalog na stranici za odrasle ili da se suoči sa otkazom. U školi je radila od 2015., a bivša učiteljica, sada kreatorka sadržaja za odrasle, otkrila je da je nalog na OnlyFansu otvorila kako bi "podebljala" iznos na svom bankovnom računu.

Bila je nezadovoljna svojom učiteljskom platom jer, nakon što bi podmirila sve svoje troškove, ostalo bi joj samo 1.000 kanadskih dolara, što je otprilike 685 evra.

A kako se glasine brzo šire, nije prošlo puno vremena da sve stigne do škole i njenih nadređenih. Mnoge je posebno uzenimirio hashtag koji je koristila, #schoolgirl, što znači da je spomenuta učiteljica na određeni način podsticala seksualizaciju učenica, oblačivši se u provokativne školske uniforme.

"Osećam se kao da me povezuju sa klevetom obrazovnog sistema jer sam nosila takvu odeću. Meni je to tako nategnuto. Čini mi se vrlo sitničavim“, rekla je Kristin.

Dodala je kako je bila usredsređena isključivo na pomoć učenicima i da njeno ponašanje nikada nije bilo predmet pritužbi. Međutim, škola ne popušta pa su joj poručili da će dobiti otkaz ako ne ugasi svoj profil na OnlyFansu.

Na kraju je Kristin podelila video o zahtevima okruga te je pozvala da sve da prestanu da stvaraju stigmu oko kreiranja sadržaja za odrasle.

"Čvrsto osećam da bismo u današnje vreme trebali da budemo u mogužnosti da radimo sve što želimo sve dok to nije protivzakonito. Nikome ne štetim“, izjavila je i dodala: “Nadam se da danas… kao društvo trebamo ili biti potpuno otvorenog uma i prihvatiti različite stilove života i drugačije načine življenja ili suprotno. Mislim da smo, posebno u školskom okrugu, napravili korake u pravcu otvorenog uma, ali jasno je da postoje elementi u kojima nismo.“

35-godišnja učiteljica otkrila je da je njena pravna bitka započela.

"Sa sindikatom prolazim kroz žalbe na odluku, kao i podnošenje tužbe Tribunalu za ljudska prava zbog diskriminacije", rekla je u razgovoru za City News i dodala da za sve to ‘treba vremena‘.

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2023&mm=11&dd=17&nav_id=2435372

Još jedna karijera učiteljice propala zbog OnlyFans.
@marsijaner vidi jel može šta da se pomogne

@Reefer i ja navijamo za teb... učiteljicu
 
ту учитељицу треба отпустити.. било би немогуће да ученик обраћа пажњу на часовима.

Узгред, то ми јако привлачи пажњу, ја сам на шпанском форуму баш као што се и ова иста ствар каже и за другу учитељицу која је напустила наставу да би се посветила стварању само фанова, заиста је невероватно да су исте теме отворена са различитим темама у обе земље.
 

Back
Top