Učitelj sa devojačkom dušom

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
19.701
Moram priznati da me je ovaj baja u pravom smislu oduševio...

Nisam oka skinula sa njega.

Takvo vladanje telom, takvu elegancija pokreta, takvu harizmu odaaaavno ne videh...
Ne videh kod devojaka, žena, pa ni manekenki za koje strahujem da će svakim novim korakom pasti...

Ali, sve to ima muškarac sa devojačkom dušom...

"He is a professional manner instructor for Miss International, Miss World, and Miss Universe.
He is known as a master of body art, godfather of international supermodels, and a man who
makes women more feminine"...

Ovu harmoniju muzike i pokreta nam je priredio
Godfather i njegov cat walk...
Ovaj učitelj uči žene da budu ženstvenije...

:vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj:

spongebob-eyes.gif

Moram priznati da me je ovaj baja u pravom smislu oduševio...

Nisam oka skinula sa njega.

Takvo vladanje telom, takvu elegancija pokreta, takvu harizmu odaaaavno ne videh...
Ne videh kod devojaka, žena, pa ni manekenki za koje strahujem da će svakim novim korakom pasti...

Ali, sve to ima muškarac sa devojačkom dušom...

"He is a professional manner instructor for Miss International, Miss World, and Miss Universe.
He is known as a master of body art, godfather of international supermodels, and a man who
makes women more feminine"...

Ovu harmoniju muzike i pokreta nam je priredio
Godfather i njegov cat walk...
Ovaj učitelj uči žene da budu ženstvenije...

:vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj:
Uči žene da budu ženstvenije. Šmekerski posao. :worth: :Nije da im ne treba to.

:rida:
Možda sam prvih par puta video gledala sa pogrešne strane... zamišljajući devojke bilo gde da ovako hodaju. Na pola kilometra hoda svojim gradom ovako, neko bi se već našao, muško ili žensko da me i verbalno, i fizički napadne.
Za scensko ponašanje je i više nego poželjno i pohvalno.
Mimo modelinga i profesionalnog bavljenja lepotom, gracioznost i lepotu pokreta sam viđala kod devojaka i žena koje su se u nekom trenutku svog života bavile baletom. To zaista ostavlja u navici vladanje telom koje... sasvim suptilno pravi veliku razliku.

Back