Učitaj ponovno ovu stranicu She's got attitude-Mišljenja i sl. ?

Evo pogledajte video, pa mi recite što mislite o takvim curama, mislim da sve više ima takvih cura u današnje doba, bahatih i sl.:mrgreen:

evo linka
Zbog ovog se ponekad sramim što sam žensko.
Ne znam šta su ostali pisali ali ako se radi o tom Sajmonu na koga mislim on ne da je nevaspitan i bezobrazan (po pozivu!) nego je nadmašio i onog našeg slepca koji dovodi retarde i ponižava ih da bi povećao gledanost na TV Pinku :neutral:

Dakle, kakav god da im je bio nastup prilično sam sigurna da je zaslužio :kafa: pun mi je q emisija u kojima treba da se prijaviš da budeš mazohista, ko onaj odvratni kviz gde je voditeljka dužna da ponižava takmičare :bljak:

Enivej, najverovatnije je ceo događaj izrežiran od strane tog istog Sajmona ili onog ko njega već vrti.....

OK, odgledala sam :kafa:

Opažanje 1: lik ima reakcije na njihove komentare koje još nisu izgovorile :roll:
Opažanje 2: devojke umeju da pevaju i imaju lepe glasove, ali se prave da ne umeju, nije nikakav problem prepoznati :neutral:
Opažanje 3: nisu besne a koriste rečenice koje bi trebale da oslikavaju bes (iliti - ne umeju ni da glume... to se, doduše, često dešava i sa domaćim glumcima kada scenario ne valja, zato je improvizacija neophodna, ali to ne shvata svako)

Opažanje 4:

Jedna od najgore izrežiranih gluposti koje sam ikada videla, za nijansu bolje od "menjam ženu" i to u domaćoj verziji.

Ovo je toliko očigledno da mi je na vr' jezika da kažem da je i astricu poslao Sajmon lično da bude predstavnik za Jugoistočnu Evropu :neutral:

OK, odgledala sam :kafa:

Opažanje 1: lik ima reakcije na njihove komentare koje još nisu izgovorile :roll:
Opažanje 2: devojke umeju da pevaju i imaju lepe glasove, ali se prave da ne umeju, nije nikakav problem prepoznati :neutral:
Opažanje 3: nisu besne a koriste rečenice koje bi trebale da oslikavaju bes (iliti - ne umeju ni da glume... to se, doduše, često dešava i sa domaćim glumcima kada scenario ne valja, zato je improvizacija neophodna, ali to ne shvata svako)

Opažanje 4:

Jedna od najgore izrežiranih gluposti koje sam ikada videla, za nijansu bolje od "menjam ženu" i to u domaćoj verziji.

Ovo je toliko očigledno da mi je na vr' jezika da kažem da je i astricu poslao Sajmon lično da bude predstavnik za Jugoistočnu Evropu :neutral:

Imaš dobar smisao za humor :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
samo ja sam ipak luđakinja sa potvrdom psihijatra

Back