Ucini joj dobro - postace losa....tripologija...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Pera_Zdera

Domaćin
Poruka
3.555
Znaci upozna tip devojku koja je imala prilicno skromnu i konzervativnu sexualnu istoriju. On njoj zeli dobro, zeli da joj bude lepo. Postepeno joj otvara oci i prosiruje njene sexualne vidike...oslobadja je. Ona pocinje istinski da uziva i svakim danom njena zelja i sloboda je sve jaca i jaca.
Jednog dana prevazilazi njega u sexualnim apetitima...jer zene su po prirodi sposbne za vecu glad nego muskaraci. Ona je krenula putem vatre i gladi...i pocinje svoje sirom novootvorene i gladne oci da okrece u nekim novim(citaj drugim) pravcima.
Ona od konzervativne devojke postaje nimfomanka i promiskvitetna. Za svoju novu drogu vise ne bira ni nacin ni sredstvo.
U svojoj zelji da njoj bude dobro i lepo....stvorio je cudoviste.

Znaci:
...ako je sexualno oslobadja...izgubice je...
...ako je drzi konzervativnu...imace je ...ali sex je los i nekako ce oboje biti nezadovoljni...
Sta on da radi...

Da li ovako ide ova prica? Kako promeniti njen tok? Jel ste ikad imali ovakve tripologije?

ako je sexualno oslobadja-ne znaci da ce je izgubiti.moze da bude ali ne mora da znaci.uglavnom se to desi ako joj je on prvi-onda ga prevazidje i te fore.ali ako nije-bude sretna valjda sto je nasla konacno nekog ko je "oslobodio" 8)
ako je drzi konzervativnu:lose i njemu i njoj!tek sto tad postoji sansa da se ona zapita "zar ne postoji nesto vise od ovoga?!",a i njemu krene zelja da prosiruje vidike s nekim drugim cicama :lol:
NARAVOUCENIJE:rizikuj! go,play! :wink:

ako ti tripujesh da cesh je izgubiti ... znachi da znash da neshto kod tebe ne valja
ili mislish da je nisi vredan... shto znachi da se pocenjujesh...
shto mozda znachi da imash problem koji samo ti mozesh da reshish...
ali je preporuka ici otvorenog srca....ne kalkulisati... dati sve od sebe...
pa ako na kraju budesh ostavljen... znachi da ...it was`nt meant to be...
jbg-a
...

alexandrra:
Ja sam samo napisala da bi ona posle svega toga 100% pozelela da se vrati njemu, a ne da bi im veza sex ili sta vec postalo ukusnije.

hello!
hajde opet prochitaj shta sam napisala...
ili ne znash za metaforu???
veza jednom kada se raskine... (pritom mislim na ozbiljan raskid koji podrazumeva prestanak vidjanja kao i neku drugu vezu u medjuvremenu) nikada nije ono sto je bila...
poenta, a to je i moje misljenje, jeste da ne treba obnavljati vezu koja je jednom prekinuta...
jer sigurno postoji razlog zasto je prekinuta.

Kelis:
alexandrra:
Ja sam samo napisala da bi ona posle svega toga 100% pozelela da se vrati njemu, a ne da bi im veza sex ili sta vec postalo ukusnije.

hello!
hajde opet prochitaj shta sam napisala...
ili ne znash za metaforu???
veza jednom kada se raskine... (pritom mislim na ozbiljan raskid koji podrazumeva prestanak vidjanja kao i neku drugu vezu u medjuvremenu) nikada nije ono sto je bila...
poenta, a to je i moje misljenje, jeste da ne treba obnavljati vezu koja je jednom prekinuta...
jer sigurno postoji razlog zasto je prekinuta.

Naravno da sam ukapirala, ali ocigledno da ti mene ne razumes.By the way, znam sve o tim sarmama, podgrejanom krompiru (naravno sve to metaforicno).
Samo sam zelela da kazem da ce pozeleti da mu se vrati jer :arrow: ce ukapirati da se ne moze sa svakim tipom na koga naidje ostvariti takva veza. Ako sa jednim imas super dobar sex, ne znaci da ces imati i sa svakim sledecim.Moze biti, ali obicno ne biva.
Ako me razumes.
A obnavljanje veze je nesto sasvim drugo i kao sto svi znamo, to nikada ne moze biti kao sto je bilo pre.Ok?

Nestasna Ameba:
Kelis, ne budi tako isključiva.

Postoje IZUZECI, jesu retki, ali su izuzeci :wink:
Ok mozda sam iskljuchiva…
ali bash iz razloga shto sam lichno proshla kroz slichne situacije
i zato shto su se oko mene deshavale takve stvari…
Veze su se obnavljale …I trajale neko vreme…na mishice…
i na kraju chak posle dosta godina… govorimo o decenijama, braku i deci…pucale zbog istog problema zbog kojeg su pukle i prvi put…

Pera_Zdera:
Znaci upozna tip devojku koja je imala prilicno skromnu i konzervativnu sexualnu istoriju. On njoj zeli dobro, zeli da joj bude lepo.

Kaко алтруистично! Значи, он се само жртвује да би њој помогао! :lol:

Postepeno joj otvara oci i prosiruje njene sexualne vidike...oslobadja je. Ona pocinje istinski da uziva i svakim danom njena zelja i sloboda je sve jaca i jaca.
Jednog dana prevazilazi njega u sexualnim apetitima...jer zene su po prirodi sposbne za vecu glad nego muskaraci.

:roll: :?

Ona je krenula putem vatre i gladi...i pocinje svoje sirom novootvorene i gladne oci da okrece u nekim novim(citaj drugim) pravcima.

Ма јеси ли сигуран да јој он једноставно није досадио?

Ona od konzervativne devojke postaje nimfomanka i promiskvitetna. Za svoju novu drogu vise ne bira ni nacin ni sredstvo.

Нимфоманија је болест. Ако је она заиста постала овисна о сексу онда треба да се лечи,а и који ће му таква риба?

U svojoj zelji da njoj bude dobro i lepo....stvorio je cudoviste.

Јао, јао, како мушкарци воле да себи да придају тако велики значај! :lol: :lol: :lol: Ма зар је могуће да је њен сексуални апетит зависио само од њега? Девојка је само мало стекла праксе и самопоуздања, а он већ умишља како ју је ''створио''! :lol:

Znaci:
...ako je sexualno oslobadja...izgubice je...
...ako je drzi konzervativnu...imace je ...ali sex je los i nekako ce oboje biti nezadovoljni...
Sta on da radi...'

Да ужива у вези и у сексу (док траје)...А то што га је оставила да би пробала и друге...само значи да јој више није интересантан и готово! Као и у толиким другим везама. Није он њен власник ни створитељ...шта значи ''да је држи конзервативну''? На шта би личио тај однос? Фуј!

Da li ovako ide ova prica? Kako promeniti njen tok? Jel ste ikad imali ovakve tripologije?

Прича се ту завршава! :wink:

...malog Perice zderice..mali pe. prepisiv'o: zene su po prirodi stvari gladnije od mushkarcica.. :) smeshnoliki nick, jezichak ovooliki...mogucnosti ovoliccc..khe
"Puste zeljice onemocalog Perice"

pojednostavisimus: od Singerovog otkrica perforirane igle, mozda najbolja stvar iz te oblasti, za koju je (prost) svet cuo..do dan danas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back