Ući u vezu sa ženom koja već ima poroda

mislio sam kao neki maskenbal, tome su skloni i stariji, ili da igramo Monopol, logorimo negde u prirodi kao izviđači i slično

drugo, zašto gledaš tako animalno, zar ćerke, ukoliko je vole, ne bi bile srećne što je majka našla nekog?

ćerke se bave sobom a ne mamom, i treba taj neki novi lik da im ne bude smetnja ili problem
možda bi babi bilo drago ako je majka našla nekog? a baba je mrtva?

Zanimljivo je kako u toj tvojoj izmisljenoj situaciji zena ima cerke od 16 i 17 godina koje bi zivele sa vama a pisao si da bi voleo da usvojis devojku od 16 godina. Jos kazes da ti se ta zena ne svidja nesto posebno. Ja mislim da tvoje namere nisu casne cim ti se tako nesto mota po glavi.

Kako vam zvuči ta ideja?

Hipotetička, izmišljena, situacija -
Ona, 38 god, je razvedena i ima dve ćerke koje žive sa njom, jednu od 17 i drugu 16 godina.
Praktično, ćerke idu sa njom u paketu. Prešle bi kod vas jer iznajmljuju stan i jedva sastavljaju kraj sa krajem.
S druge strane, vi ste se osamili u velikoj praznoj kući. Gejming, sport i ostali načini kojima ste ubijali vreme vas više ne privlače, te ne znate šta ćete sa sobom. Želite stvoriti porodicu, a ta žena vam se dopada mada ne nešto preterano.
konkretna situacija...zašto da ne, ukoliko sam ceo život solo i nemam svoje dece

ima jedna anegdota...
otisho chovek kod sveshtenika po savet
dal da ozeni devojku,raspushtenicu ili udovicu
otkud meni mudrost taka...reche mu dohovnik
no otidji ti kod cara solomona...imace on odgovor
i pokupi se ovaj chovek...dodje pred cara,kad tamo...dete jashe shtap i juri palatom
posle snebivanja,nepoverljivo mu izlozi svoju dilemu
i kaze njemu dete...
ako ozenish devojku...ti znash
ako ozenish razvedenu...ona zna
ako ozenish udovicu...chuvaj se moga konja
viknu djiiiiha...i odjuri na shtapu

Back