Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hello!
Ti imas neki bolji video?Super.
Ne mogu nikoji bolji video da nadjem o ucenju str. jez. ako neko ima neka stavi.
Mislim da ljudi treba da pocnu da uce strane jezike.
kao strani jezik... tek da kao uce!
Ja poznajem dosta njih sto uce HRVATSKIkao strani jezik... tek da kao uce!

Moderno Gohno ti je I primer tome!
Uce hrvatski, meni je to doista smijesno!
Mislis na modernu? Ona zna sve jezike.
Ne mislim na ''Moderno Gohno'', cak je postavio i temu da ga neko nauci hrvatskim, pa su je izbrisali!
Klikni Ovde ako hoces da vidis na koga tacno mislim
Verovatno je hteo da bude duhovit.
Ali ipak recimo postoji hrvatcski jezik. Za razliku od crnogorskog koga su izmislili.
Ima racnika englesko-srpskohrvatcski i obrnuto.
I hrvatski je izmisljen.
Hriccanine² brate on ti je komsija i neces da mu kazes da ima recnik za ucenje. Recnik je najbolja metoda, ni asmil ni rozen stoune nisu nesto i sl. programi,
... Meni je najbolji način ipak slušanje! Taj školski princip mi ne odgovara. bilo bi svima bolje da postoji samo srpski jezik "kao" nekada... Odnosno Yugoslavia u vreme Tita ali to svakako prelazi u politikcke teme nego u ovu tako da odustanete od izucavanja da li postoji ili ne hr.
Da je bolje, tako bi bilo i danas.
Nije ni cudno zasto su te banovali! Rekao sam da pises shodno sa temom a politiku na stranu. Ako mozes hriscaninu da objasnis da ne mislim na skolski recnik bio bi ti zahvalan.
Nije ni cudno zasto su te banovali! Rekao sam da pises shodno sa temom a politiku na stranu. Ako mozes hriscaninu da objasnis da ne mislim na skolski recnik bio bi ti zahvalan.
ne mozes ti @hriscanine "npr" da gledas "najjbolje godine" ako nemas adekvatnu sredinu... u kojoj se govori taj jezik, tako da nam ostaje recnik bio on skolski ili ne.