- Poruka
- 1.828
patike?? nadam se da ovo nije bilo sarkasticno malo.
I da, odlucila sam.. ipak upisujem japanski i nemacki kao izborni jezik. (=
Japanski?! Dosta je tezak pogotovo pisma hiraganu i katakanu. Sto ne kineski?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
patike?? nadam se da ovo nije bilo sarkasticno malo.
I da, odlucila sam.. ipak upisujem japanski i nemacki kao izborni jezik. (=
Neko je bio napisao da se preko tv isto moze nauciti strani jezik, naravno da moze ali pod uslovom da se taj "tv" nalazi recimo u kini.
Pa, nije vazno. Mnogi su naucili japanski, pa ce ga i ona nauciti. Menij japanski nije bio tezak, a ni kineski ni mandarinski i kantonski, koji radije koristim.
Ti si sigurno ucila jedan po jedan dok ona ima nemaci i japanski, aj dobro da je dva jezika ali japansko mi je pismo bilo izuzetno tesko da ga naucim, a pored toga ona ima i ostale predmete sa faxa.
Nije jos pocela. Ako si ti mucila dok si studirala, ne mora i ona uceci japanski. ;-)
Pa zar te neko tera da studiras japanski?
Neee >_<
Ja ZELIM da studiram japanski. Ali se plasim sad svega , mnogo mi je rizicno :/
Koliko ti uopste imas godina kada se plasis sta ces studirati? Studiraj malo zivot, prouci, polako zuri i sve ce biti ok.
@moderna pevacica bilakatzea neska bat naiz eta berehala jeloskor ;-)
Fax upisujem ove godineA ne plasim se sta cu studirati nego sta cu da radim posle. Znas, plan mi je bio da ugrabim stipendiju i odem u Japan..sve dok se nije desilo ono sto se desilo...
@ moderna pevacica hvala tiii![]()
Pusti ljubomorne.Prodavaj patike-dobro ti je rekla moderna a mozda mozes posle i cipele.
@moderna pevacica zavisi kako se procita...
Tako kako je napisano nije dobro.
Moracu da naucim baskijski ;-)
Ne znam baskijski. Ne znam ni engleski ni Italianski, nemacki takodje ne znam. Ni jedan jezik ne znam. Mada je lepo slusati srpski iako nas jezik vazi za jedan od najtezih jezika.
Uopsteno. Kada stranac dodje u Srbiju prvo kaze da je srpski jezik lep ali da je dosta tezak za nauciti. A kad Srbin dodje u stranu zemlju recimo Greece kaze da nije lep jezik da ga je lako nauciti.