Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Jel mozes da obrazlozis tvrdnju![]()
Ja, koja govorim sve jezike, mogu da kazem da ni Madjarima uskoro nece trebati madjarski, a ne nama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel mozes da obrazlozis tvrdnju![]()
Madjarska je vrlo dinamicna zemlja sa brojnim mogucnostima za poslove.Uz to je od svih nama susednih zemalja sa najboljom perspektivom.A veliki broj Madjara zivi u nasoj zemlji tako da sve to daje dobre sanse za uspeh ukoliko znate madjarski jezik.
a zasto ti mislis da bi englseki trebao biti univerzaln? dobro skoro da jeste, al eto meni NEMACKI vise sluzi u Evropi nego engleski, u severnoj italiji vise govore nemacki nego engleski i tako u i u francuskoj poljskoj ceskoj itd....
Nemacki je za evropu(koliko sam ja proso i vido) a proso sam sve sem: Danke, Holandije, i Belgije.
Pa, dobro ucicemo ono sto tebi koristi.
ne nego ce svako uciti onaj koji njemu treba,

Zivela sam u mnogim drzavama. Odrasla sam u visejezicnom komsiluku. Od rodjenja govorim hebrejski, spanski i srpski. Engleski govorim od 2 godine zivota, kao i nemacki.
ja bi voleo hebrejski da naucim ali nemam kad da idem na casove pa cu morati da kupim neki dvd sa casovima herbrejskog
Lep je jezik, ali sam ja veoma emotivno vezana sa njim.

Moderna bice ovo drugo
Mislim da je najbolji nacin za ucenje s.j. ako vec ides u tu zemlju gde govori pa da naucis. I najvise po duzini trajanja ucenja je ako ucis gramatiku prvo, a najkraci upravo sam naveo tj reci da ucis tako mozes nauciti za mesec dva, sve se moze kad se hoce.
Nemacki preko tv Holandski kroz njega svedski povezivanjem valda ustvari ne znam kako sam naucio svedski to mi je misterija..slusao sam pesme i i tako uglavno isto tv
To je zalosno onda.
Aj ne s...viraj...
moj srpski i nije nes al sam mislo da se kaze to je onda zalosno
Aj ne s...viraj...