Ucenio me...

Aseneta

Početnik
Poruka
16
Prosto moram se vama da podelim svoju situaciju i cujem vaše mišljenje.
Avaj zle sudbe moje... Radim u sjajnoj firmi i odlicno sam se slagala sa direktorom,koji ima nekih, ma skoro 100 god.i može otac da mi bude. Uvek se trudio da manipuliše sa mnom i da bude upoćen i u moj privatni život(prijateljski naravno jel)znao je onoliko koliko sam ja dopuštala... Pa, i kad je radio te svoje male manipulacije i servirao mi sitne laži, kulirala sam jel nije mi bilo loše, dobar posao,plata bez problema jednom rečju!
Sve do jednog lepog dana... Sve dok nisam odlučila da se udam!
Saznavši za to ON JE MENE UCENIO! UCENIO DA BIRAM IZMEDJU POSLA I DEČKA, IZMEDJU SREDJENIH PUTNIH TROŠKOVA(jer se selim) i PORODNIČNOG ŽIVOTA!Uslovio me je da dve god. ne smem da planiram decu.Neće da mi da otkazem,da mi dozvoli da uzmem otpremninu ili bilo šta slično. On je otkrilo se naložen na mene, i sve što je radio trebalo je da me odvuče u njegov krevet,da on omasti brk! Mog dečka poznaje i ispljuvao ga je užasno! Ovo doživljava kao poraz, jer sad kad su se kockice sklopile ostaje bez mene... Da ne dužim više...

Imam predlog...posto radis u sjajon firmi,kako sama kazes,pretpostavljam da imas i takvu platu.
Ja mogu da te povezem sa nekim ljudima koji uz odredjenu novcanu nadoknadu mogu da posalju tog tvog direktora na "sastanak sa ribama" . :D :D

Daj otkaz i reci sve decku a on neka ga raybije :
1. zato sto je ovaj o njemu pricao sve najgore
2. sto je hteo da te k....
Ma zezam se, ali nemoj da odes iy firme a da ga nesto ne izblamiras onako za pamcenje

Ma dečko bi ga zdrobio sigurno,ali ja jos uvek tu radim... i imam priliku da odem uz finu otpremninu,ali direktor neće da mi da,odlučio da mi se osveti; A sve to onako kurvanjski,prefinjeno da ne može prst da se uperi u njega. Njegovu sam ženu upoznala, i to je bio deo plana, da bi on u svakom pogledu bio zaštićen. Stoka!!!

A gde je bilo da u srbiji mozes za dzaba van....

Dinar das da udjes , 10 da izadjes....

Pitah ja ljude pre nekog vremena , da li postuju izreku ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se......
Ali Srbi su jednoglasni , ako je para dobra i sa djavolom nije loshe....

NIkad,ali NIKAD mi nece biti jasni likovi pickopacenici...posebno kao ovaj ovde navedeni. Ne mogu da verujem na sta su sve spremni. Pa i da mu da da je kresne...sta? Samo ce da drnda onako...nema strasti,**** palac...

Sto bi rekao Johhny...

Slinavi kurvari,bjedni genitalci
nezgodno potezu ukrucenu vernost
razbice ti licnost,slaniju od mora
odstupi korak zeno i gledaj
nezajazni andjeli
dolaze
kao krv crveni,kao znoj opori
brutalni
andjeli....

Kazi mu: " Matori, sta je?! Ti bi da j***s, jel? E, tebi ni vijagra ne bi pomogla, to su ti poslednji trzaji zivota." Onda dovedi decka u firmu, kre*nite se na stolu sefa, al da on naidje i nek matorog dilkana strefi srcka, konj jedan. :razz:

To je, po malo, chudna situacija . Direktor star 100god. ,radite slozno 2 godine ,upucen u intimu ,kuliranje na sitne lazi " jer je dobra plata " , brani Ti trudnocu u naredne dve godine , " napokon se otkrilo sta On hoce " - nakon dve godine ... ???
Zaista " chudna situacija " ...? Nakon dve godine kuliranja uz dooobru platu ...!?
Prava " trilema " ...

diktafon, diktafon, diktafon - super ideja stvarno...k'o u filmovima :D
e, sad treba biti maher pa sve izvuci od njega da kaze otvoreno - ako vec nije. ako jeste jednom, reci ce i drugi put.

to bi bila jedna ideja

druga - zovi advokata - to je sasvim banalno sto radi bez ikakvog PRAVOG razloga
ili zovi buduceg muza da raspravi zasto je to nemoguce, pa ako to ne uspe onda ponovo advokata.

Back