Učenici Zrenjaninske gimnazije od danas u potpunoj blokadi

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Plant

Poznat
Poruka
9.990
Učenici Zrenjaninske gimnazije su istakli da kao budući studenti i trenutni srednjoškolci osećaju moralnu odgovornost prema svojim vršnjacima i kolegama na fakultetima i da su zato doneli takvu odluku.
gimnazija-zrenjanin-blokada-009-676161a2827d6.webp

Moja gimnazija :)
„Ovim istrajno nastavljamo našu borbu za ispunjenje studentskih zahteva koji, podsećamo, još nisu ispunjeni. U našoj zajedničkoj borbi za istinu i pravdu dobrodošli su svi koji dele naše vrednosti, ali ne i oni koji bi da zloupotrebe našu snagu“, dodaje se u saopštenju.
link: izvor

po meni srednjoškolci ne bi trebalo da rade blokade svojih škola...
čak i Univerziteti bi trebalo da počnu sa skraćenom nastavom naprimer do 16h a da proteste organizuju posle nastave naprimer od 17h do 19h..
režimu će biti drago da svi padnu godinu....
mislim to je kao da pretiš sopstvenim samoubistvom psihopati
Pre je to poruka narodu koji još nije ustao.
Čitam danas ovde da penzioneri neće promeniti svoju privrženost Vučiću.
pa, neće biti da bake i deke više vole Vučića od svojih unuka.

Sve bih ja to dao na zanat,u fabriku,sutra da se nacrtaju u 06:30,da zaduže opremu i odelo i arbajt.Bili bi i mirniji i pametniji i korisniji.
Mozda blokade upravo doprinesu tome. Ko je lud sledece godine da upisuje gimnazije i fakultete?
Učenici Zrenjaninske gimnazije su istakli da kao budući studenti i trenutni srednjoškolci osećaju moralnu odgovornost prema svojim vršnjacima i kolegama na fakultetima i da su zato doneli
Od toga sto neka gimnazija na radi steta je ravna nuli, samo ce nastavnici doprineti budzetu svojim platama. Znaci ima i koristi.

Poslednja izmena:
Sve bih ja to dao na zanat,u fabriku,sutra da se nacrtaju u 06:30,da zaduže opremu i odelo i arbajt.Bili bi i mirniji i pametniji i korisniji.
I vode da ne piju ?

Narodna poslanica Sonja Pernat podnela je krivičnu prijavu protiv Gradonačelnika Zrenjanina, Sime Salapure, zbog njegovog nečinjenja, što je omogućilo direktoru JKP Vodovod i kanalizacija Zrenjanin, Predragu Bodirogi, da nastavi distribuciju nesigurne vode.
Time je građanima Zrenjanina naneta šteta od 2,2 milijarde dinara u samo jednoj godini. Gradonačelnik, kao nosilac izvršne vlasti, nije predložio Skupštini Grada Zrenjanina rešenje ovog problema, iako je zakonski obavezan da to učini.
Naime, još od 14. januara 2004. godine, na osnovu Rešenja sanitarne inspekcije, zabranjena je upotreba vode iz gradskog vodovoda za piće i pripremu

I vode da ne piju ?

Narodna poslanica Sonja Pernat podnela je krivičnu prijavu protiv Gradonačelnika Zrenjanina, Sime Salapure, zbog njegovog nečinjenja, što je omogućilo direktoru JKP Vodovod i kanalizacija Zrenjanin, Predragu Bodirogi, da nastavi distribuciju nesigurne vode.
Time je građanima Zrenjanina naneta šteta od 2,2 milijarde dinara u samo jednoj godini. Gradonačelnik, kao nosilac izvršne vlasti, nije predložio Skupštini Grada Zrenjanina rešenje ovog problema, iako je zakonski obavezan da to učini.
Naime, još od 14. januara 2004. godine, na osnovu Rešenja sanitarne inspekcije, zabranjena je upotreba vode iz gradskog vodovoda za piće i pripremu
Ja u klin,ti u ploču.

Mozda blokade upravo doprinesu tome. Ko je lud sledece godine da upisuje gimnazije i fakultete?

Od toga sto neka gimnazija na radi steta je ravna nuli, samo ce nastavnici doprineti budzetu svojim platama. Znaci ima i koristi.
Država treba da bude daleko,daleko strožija po pitanju ovakvih stvari.Omladina se otrgla kontroli.

Back