Ubiti dosadu ili biti fer u startu ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.420
Solo ste u jednom periodu vaseg zivota i nije vam to problem ali jednog lepog dana pojavi se osoba u vasem zivotu.
U startu procenite da tu nema nista ozbiljno i obavezujuce, ali osoba je dovoljno zanimljiva za malo bezbriznog druzenja i sexa.

Da li bi ubijali dosadu ili bili fer prema toj osobi a i prema sebi i ostavili se corava posla u startu.?

Solo ste u jednom periodu vaseg zivota i nije vam to problem ali jednog lepog dana pojavi se osoba u vasem zivotu.
U startu procenite da tu nema nista ozbiljno i obavezujuce, ali osoba je dovoljno zanimljiva za malo bezbriznog druzenja i sexa.

Da li bi ubijali dosadu ili bili fer prema toj osobi a i prema sebi i ostavili se corava posla u startu.?

Moze se ubijati dosada i biti fer prema nekom istovremeno ako mu se kaze kako stoje stvari, sve zavisi sta neko zeli.

Neozbiljna veza, ozbiljna veza i brak, 3 razlicite stvari. Ja bih to tako klasifikovao.

Neozbiljna- da svako ima pravo da raskine kad god zeli ili cak i da bude sa drugim ili trazi nekog drugog istovremeno, mada i to zavisi od dogovora sa nekim inace se klasifikuje kao varanje.

Ozbiljna- ozbiljna veza po meni treba da ima neki cilj. Ljubav moze da bude cilj bez zajednickog zivota pa dok traje, moze da bude cak i dete bez braka, ali to je dosta redje.

Brak- je po meni onda kada pocnu da zive zajedno nevezano da li su potpisali papir ili ne. Ne racunam tu toliko taj probni period, ali i to je vec probni brak fakticki.

Nikako bre da docekam da ti postane dosadno... :aha:
:D

Nikada nisam usao u neki odnos na taj racionalni nacin, ako mi je bilo stalo do neke osobe islo se u to bez ikakvih procena. Ne bih o posledicama, verovatno su uocljive. :rumenko: :)

Nina uzivaj dusho ne pitaj nikoga :cvet: Ako te neko uzbudjuje ne propustaj priliku :zper: :rotf:

To je okej, ali treba da se zna da se neko ne bi zavaravao. Mislim da treba postaviti neka pravila o tome da li su ozbiljnoj ili neozbiljnoj vezi i ako vidis da neko hoce ozbiljno, a ti samo neozbiljno onda je red da se to prekine, posteno bi bilo.

Isto ako ste u ozbiljnoj, ljubav i to, a neces brak, a druga strana hoce, treba da navedes to i odes sto pre ako vidis da si nekog zavukao, da on ceka da druga strana bude spremna, a druga strana nije spremna za to i nece biti.

Sve to dodje precutno,to jest',spontano.Tesko ces naci muskarca koji ce reci nekoj devojci "e,ja hocu samo da te _____,nista ozbiljno."Takve stvari se jednostavno ne govore i nema to veze sa tim da li je to fer ili ne.Obicno je situacija takva da im je oboma jasno na cemu su.

Ja sam budala uvek kretao u vezu nakon perioda opuštenog druženja i dobrog sexa...nisam ukapirao da treba u startu da bude drama i triler bez sexa inače se ne računa.

Ok znaću za sledeći put :lol:

To je okej, ali treba da se zna da se neko ne bi zavaravao. Mislim da treba postaviti neka pravila o tome da li su ozbiljnoj ili neozbiljnoj vezi i ako vidis da neko hoce ozbiljno, a ti samo neozbiljno onda je red da se to prekine, posteno bi bilo.

Isto ako ste u ozbiljnoj, ljubav i to, a neces brak, a druga strana hoce, treba da navedes to i odes sto pre ako vidis da si nekog zavukao, da on ceka da druga strana bude spremna, a druga strana nije spremna za to i nece biti.

O cemu pricas ? :lol:

Nema tu zavlacenja, kresete se iz dosade i zato sto se zelite :per: :aha: Na sta lici ozbiljan sex ? :manikir:

Eto ja 3 meseca neozbiljno skoro svaku noc sa devojkom i njoj super <3 :aha: sve je to do svesti devojke kako shvata sex , kao zabavu :zper: ili kao da je dala dusu :rotf:

Sa takvim preozbiljim devojkama i ne zelim da imam sex :malav:

Back