Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
............ jos jednom u zivotu kazem:
"Neka...ja cu..."
"Neka...ja cu..."

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikada vise necu kupiti komad garderobe samo zato sto je jeftin. To sam sam odlucila pre godinu-dve i drzim se toga. Kupujem skuplje i kvalitetnije stvari (to se odnosi i na kozmetiku) i ne dozvoljavam da mi se gomila po ionako malom stanu. U prvo vreme nakon takve odluke biva poprilicno tesko pridrzavati se iste, ali sa vremenom bude lakse..narocito kad pocnes da uocavas dobre strane-manji krs i lom od stvari koje ne nosis, vise novca za ono sto stvarno zelis, ili ti zaista treba...plus ponos i samozadovoljstvo sto nisi ocajna kupoholicarka![]()
Koja li si sad pa ti gospoja?![]()
Ubite me ako:
1. Ne diplomiram do leta...
2. Ne odem na ebene preglede već jednom...
3. Ne upišem kurs...
P.S. I ja treba da počnem da se pakujem...![]()
znam sto sedim za stolom u trpezariji i krivim kicmu kad imam prokleti lap top koji moze i u krevet da se nosi ???![]()
![]()
Po meni ovo je previse zadataka odjednom...kada ih toliko stavis na papir umoris se i od pisanja a kamoli od realizacije.Prioriteti-najvaznija i kljucna rec za tebe u ovom trenutku.
Bez depresije lutko,i javi koja je prva stvar realizovana.![]()
Hm, realizovano je - kuvanje!Ovaj, i to je jedino...
Sad odoh da peglam pošto je to jedna od stvari koje mi spadaju pod "pripremu za renoviranje"
A takodje danas bi trebalo da ponovim italijanski jer ponovo danas počinjem s kursom... Zašto imam utisak da mi se samo gomila...
(zato što još uvek sedim za forumom...
)
Odakle vam ti smajliji?
Ma ne boli ništa... zdrava sam... a znam da će mi dati samo upute za dalje, i nakrkati lekovima... a baš mi se ne piju...
Hoću da upišem kurs knjigovodstva... da vidim koliko znam i ne znam... bavim se ovim poslom, ali nemam teorijskog znanja...
Putujem u Rim... uskoro...![]()
Sad me podseti oko tih putovanja...
...ako ove godine ne odem u Firencu, makar morala da pošaljem sve dođavola i odem sama.