Ubite me ako.....

Nikada vise necu kupiti komad garderobe samo zato sto je jeftin. To sam sam odlucila pre godinu-dve i drzim se toga. Kupujem skuplje i kvalitetnije stvari (to se odnosi i na kozmetiku) i ne dozvoljavam da mi se gomila po ionako malom stanu. U prvo vreme nakon takve odluke biva poprilicno tesko pridrzavati se iste, ali sa vremenom bude lakse..narocito kad pocnes da uocavas dobre strane-manji krs i lom od stvari koje ne nosis, vise novca za ono sto stvarno zelis, ili ti zaista treba...plus ponos i samozadovoljstvo sto nisi ocajna kupoholicarka :lol:

Koja li si sad pa ti gospoja?:think:

Ako ne počnem danas sa bar jednom od ovih stvari: kuvanjem, radom na nekom zadatku (već trebala da ga predam :sad2:), pripremom stana za renoviranje, razmišljanjem o pakovanju za put :think: ... o maj gad padam u depresiju

Ako ne počnem danas sa bar jednom od ovih stvari: kuvanjem, radom na nekom zadatku (već trebala da ga predam :sad2:), pripremom stana za renoviranje, razmišljanjem o pakovanju za put :think: ... o maj gad padam u depresiju

Po meni ovo je previse zadataka odjednom...kada ih toliko stavis na papir umoris se i od pisanja a kamoli od realizacije.Prioriteti-najvaznija i kljucna rec za tebe u ovom trenutku.
Bez depresije lutko,i javi koja je prva stvar realizovana.;)

Po meni ovo je previse zadataka odjednom...kada ih toliko stavis na papir umoris se i od pisanja a kamoli od realizacije.Prioriteti-najvaznija i kljucna rec za tebe u ovom trenutku.
Bez depresije lutko,i javi koja je prva stvar realizovana.;)

Hm, realizovano je - kuvanje!:lol: Ovaj, i to je jedino...:rumenko: Sad odoh da peglam pošto je to jedna od stvari koje mi spadaju pod "pripremu za renoviranje" :think: A takodje danas bi trebalo da ponovim italijanski jer ponovo danas počinjem s kursom... Zašto imam utisak da mi se samo gomila... (zato što još uvek sedim za forumom... )

Idi na preglede!!!Valjda to treba da ti je prioritet!

A koji kurs? A gde ti putuješ? Opet se izvinjavam na zadiranju u intimu, al...zanima me...

Ma ne boli ništa... zdrava sam... a znam da će mi dati samo upute za dalje, i nakrkati lekovima... a baš mi se ne piju...

Hoću da upišem kurs knjigovodstva... da vidim koliko znam i ne znam... bavim se ovim poslom, ali nemam teorijskog znanja...

Putujem u Rim... uskoro...:metla:

prije pola godine sam sebi obecala da je to poslednji put da cu otvoriti orman a tomo zateci... nista
i nista se nije promijenilo
ja kao da nisam zena, pa i muskarci imaju vise garderobe od mene
da mi nije sestre i mog necujnog sunjanja po njenoj sobi i garderobi, ja bih gola setala

Ako ikad vise otvorim neke stare naloge
Ako ikad vise ostanem bez kakve takve ustedjevine
Ako ikad vise dopustim da predjem granicu u kg
Ako ikad vise progovorim rec o sebi
Ako ikad vise dopustim da bilo ko pomisli da se podrazumevam

Ma ne treba niko da me ubije, ubila bih se sama.

Ma ne boli ništa... zdrava sam... a znam da će mi dati samo upute za dalje, i nakrkati lekovima... a baš mi se ne piju...

Hoću da upišem kurs knjigovodstva... da vidim koliko znam i ne znam... bavim se ovim poslom, ali nemam teorijskog znanja...

Putujem u Rim... uskoro...:metla:

Pa ako treba da odeš na pregled evidentno razlog postoji, naravno da je smaranje, ko još voli doktore...tj odlazak kod istih...iz zdravstvenih razloga hoću reći :mrgreen: Idi...nemoj da ti podle bude žao

Super!Usavršavanje uvek dobro došlo ;)
Rim...nice...Mi treba da idemo u Veneciju i Austriju...I možda Berlin...Ako dobijem pasoš na vreme jer je bukvalno dan u pitanju (au opsednuta sam ovim smajlićima)

Sad me podseti oko tih putovanja...

...ako ove godine ne odem u Firencu, makar morala da pošaljem sve dođavola i odem sama.

Moja sveki...pošto je žena u penziji, muž joj nije fan putovanja, nema veliki izbor s kim bi išla da putuje a može joj se... Do skoro je bila u fazonu da čeka nekog, pa odustaje pa ovo pa ono...sad odlučila da pali sama.Prošle godine bila u Rumuniji sama, tamo upoznala ljude... Tako da, bolje i sama neg da propuštaš prilike čekajući na druge po meni.

Back