Ubistvo dr Zorana Đinđića

Khm khm .. propagandni narativ zapada, koji ga je i doveo na vlast, tj. njih.

To je tvoj lični "demokrtski" stav i mišljenje, ali se ne odnosi na "sve", "nas" ili "svima".

Ne vidim kakve veze ćaćiji imaju sa DOSom?
Dve epohe, isti gospodari.
Ćaćiji su došli na vlast 2012. ne zato što su dobri, već jer su žuti dozlogrdili i Bogu i narodu. Mada DS je ionko dobijao radikale preko kvazi koalicija, Radikali su imali ogromnu podrsku, ali su bili isključivi i zadrti, nesto ko studenti...
Nastaje SNS ubacuje se EU spika u igru, obmanjuju se svi, i eto, prešao igricu, pokupio glasače radikala koji su mislili ma prave se, oni su patriote moraju tako zbog zapada, pokupili i glasove evroliberala sto su samo bili siti mafijašluka i javašluka žute bande. I tako...
SNS je slika i prilika ovog naroda 2012...
Studenti su sa druge strane slike i prilika neleg što istorija ne pamti, ako je 2012. za vau, 2026. za 10 vau. Ne nude ništa, ne obecavaju ništa, nema ideologije, ne zna se ni ko pije ninko placa, ne zna se ni ko stoji iz njih .. al idemo pumpaj... Neverovatno... al to proći neće, izboro se na mrznji i iskljucivosti ne dobijaju.

Ah da, Djindjić... pa mislim bio sam dete, bilo mi je đao što su ubili čoveka... al i tu se videlo kakava su vremena, cela škola crtala flomastirima tetovaze da izgledaju ko Legija.

Al dal imam neko pozitivni mišljenje o Djindjicu kao političaru, ne,
bio je harizmatičan, slatkorečiv, znao da filozofira kad treba... al da intaligentntan, sofisticiran, lepuškat čovek, svakako.
Al koga je smuvao na spiku, smuvao je.

Zapad ga je postavio da izvršava naredjenja i to je to, on se jeste počeo joguniti posle, malo je i pokusavao da sedi na dve stolice, pa da suruje sa Putinom oko Kosova, a sad ne znam, on je bio ziv kad se ruska vojska povukla sa Kosova? Naravno, nazi zapadu su dve stolice no no.. ili si rob, ili po usima...
Da li je osudio separatiste u CG? al ajd to mu nije bila nadleznost.

Tako da mozda bi ga zapad i smenio da se nije desilo sta se desilo...

Tako da ne znam, ja definitivno nisam na istim talasnim duzinama sa "zapadnim igračima" , ali voleo bih da neko napiše šta je to on pa uradio? Vau?
Spika i to je to, krstko je bio na vlasti da ga se diže u nebesa i pravi Svetac od njega... nije imao vremena da se pokaze ni ovakav ni onakav .... idolizacija cista.
А који је први демократски премијер ?

Kao što znamo ti isti evropski nacisti su na lažnom sudu, a realno vojnoj jedinici haškog tribunala zvanog sud sudilo srpskim herojima, kao i srpsko nacidemokratski sudovi što su sudili srpskim junacima u Srbiji. Pa je smenjeno 50 generala, pukovnika i potpukovnika odmah po postavljanju angloguvernera koštunice, Zvezdana i Legiju nisu smeli da ubiju jer bi imali na vratu JSO, pa je sprovedeno "legalno" uklanjanje istih na lažnom sudjenju i ličnim ucenama obadvojice, Zvezdan je ucenjen deccom, a Legija je pristao da ide u zatvor da mu jedinicu ne bi slali u Hag...Znači mafijaška demokratskonaci vlast 2000. su posle svih kraljevih kolonijalnih vlasti postavljenih od postanka "slobodne" Srbije isključivo nacistička vlast pošto je "demokratska monarhija" prva naci država na svetu koja je kriva za sve svetske i lokalne ratove i naravno, amerika nikad nije oslobodjena kolonijalne vlasti nacističke britanske monarhije...već je proksi borbena jedinica iste engleske imperije...
mnogo srpskih heroja zavrsilo u hagu a svi iz bosne

nemacki forenzicari vam rekli da nije bilo zavere i da je bio samo zvezdan

najvise teorija zavera se cuje iz usta bivsih zutih koji su zaglavili u vode osokoljenog radikalnog patriotizma

Ubili su ga isti udbasi i udbaski mafijasi, pred cijim naslednicima klecite i danas.

Ne smete da pisnete pred tim mafijascinama, a zapad vam je kriv za sve, koji ste bre vi klovnovi.

Svi udbasi, od kafana, preko mafije, do politike, koji lupetaju iste udbaske narative vec decenijama.

Antizapadne placene bitange i ubice.

Dno dna, i potpuno udbasko blato od drustva i ljudi.

U naslovu dr. znači polupismeni, a demokratski predsednik znači kum sima iz berlinskog predgradja...Kao što znamo tog tupsona niko nikad nije birao već ga je postavio engleski car šćepan koštunjavi postavljen od ambasade engleske kao kolonijalni guverner, Petog oktobra su jedino spaljeni izborni listići i to je jedini razlog napada na skupštinu i arhivu RTS, čišćenje dokaza o lažnim izborima koje je izdejstvovala NATO naci engleska mafija... netačno je da Milošević nije hteo da preda vlast, pošto je na postubijanje naroda i uništavanje industrije i energetike Kumanovskim ultimatumom potpisao predaju vlasti, gde su izbori maska zbog naroda Srbije.
Dakle naci ili demonkratski pr. vlade je kum srpske mafije koja je na vlasti bila i ostala još od 71. pa je taj kum postavljen da bi bio ubijen i sakrivena srpska državna mafija od koje se otcepila crnogorska mafija u nemogućnosti da opstane.
Svi ti kriminalci su radili protiv svake srpske vlasti izabrane na izborima, jer su zbog svog imena morali da poštuju narod.
opet teorije zavere... hteo da preda vlast pa mu dolazili ruski emisari na noge valda da ga odvrate od tog cina :lol:

kolega, kako kazete nato i engleska mafija cistili dokaze o izborima u srbiji jer su bajagi ovi kako bi rekao nasi bili neznalice za taj posao....milosevic nije morao da predaje vlast jer je znao onog trenutka da je murtav kad su mu rekli ranije da ce sravniti bg na nivo aerodroma. ali imao je ludu zenu i jos ludje najblize saradnike pa da se deklarativno osetio prozvanim da kaze kako silazi sa trona oni bi mu prvi presudili...kao sto ce biti u slucaju ovih pajaca danas kada vucic ako je glup to javno kaze. nece ni do aviona stici od svojih.

crnogorska mafija :lol: pa ko je stvorio cg mafiju u srbiji i kada? ko je napravio db da bude lapo lapo crnogorsko i srpski, pa kad je poceo rat medju njima, jedini koji je zakuvavao corbu da shebe srbiju je bio broz sa svojim pajtosima kao i njihovim "demokratskim" naslednicima koji su srp cekic zamenili krstacom i postali demokratske srbende preko noci a neki bogami i istaknuti clanovi gradskog komiteta koji je imao ulogu mosta spasa u šaltovanju na novu bajku za glup ko q narod.

Ubili su ga isti udbasi i udbaski mafijasi, pred cijim naslednicima klecite i danas.

Ne smete da pisnete pred tim mafijascinama, a zapad vam je kriv za sve, koji ste bre vi klovnovi.

Svi udbasi, od kafana, preko mafije, do politike, koji lupetaju iste udbaske narative vec decenijama.

Antizapadne placene bitange i ubice.

Dno dna, i potpuno udbasko blato od drustva i ljudi.
kako rece neko na temi, videh kao gost jer sam 30 njih stavio na blok, bajden dono cvece a rusi i kinezi nista-znaci za maloumni mozak rusi i kinezi ubili naseg demokratskog knjaza je resenje te jednacine :lol: i to nam kaze neko ko je agitovao ovde za tog knjaza do patetike, a glavni krivac za njegovo ubistvo mu je bio kostun ciju ps fotku sa kalašom je postavljao na dnevnoj bazi 18 puta... valjda kao dokaz da je koštun ruski covek :hahaha:

istorija je kao matematika, samo treba pratiti sled dogadjaja i sve ce se citati izmedju redova ko imalo zna nesto dublje od politicke demagogije. onog trenutka kad je otkriveno da je zavera, a to su svi znali jer su kamere bile tamo od ranog jutra na tri mesta, vrata zamandaljena da ne moze zoran da udje, protokol promenjen da zaobilazi sa druge strane da bi sporije prisao sa stakom ulazu, jasno je bilo ko dan. jos jasnije mnogo ranije kada je rekao na kosovu polju da su ga iz evrope lagali kao mladog majmuna i da su ga prevarili. bicu nekulturan pa cu reci y. takog politicara koji nije znao sa kim ima posla. on je tragicna licnost i najcistiji kolateral budalastina koje nam se serviraju od svih, a najvise od ovih kriminalaca danas.

da zavrsim, kad nisu znali kako da utisaju price o zaveri jer niko nece da veruje olosu, onda su spasonosno resenje nasli u svapskim forenzicarima koji su to trebali da potvrde. i dosla trojica nacista i rekli ma kakva zavera, samo jedan je bio :lol:

bajka procitana, deco sad na spavanje, stizu vam novi oslobodioci bicete sad patriote i glavni zuti sljam ce vam jos gore raditi na rastakanju drzave u saglasju sa ovim ćacijima koji zele da uce dok pevate sa njima ko kalimero pesmice o nepravdama a istovremeno rasprodajete i poklanjate sve ono sto niste stigli pre.

Poslednja izmena:
Da, samo to ne opravdava njegovo ubistvo, kao uostalom, niciije.

Ionako bi "pao" na prvim izborima.
Не оправдавам убиство, само нисам за то да се од њега прави неки херој. Он је био у истој екипи када су почели приватизације, када је Србија стављена на добош, и тада се правио луд.

Немачки човек који је умео лепо да прича, али петљао се са мафијом.
Ne znam kolko je baš petljao sa našom kriminalnom mafijom, i ja sam poverovao u to u ono vreme, sad baš i ne toliko.
Ali da je petljao sa svetskom mafijom, tj. raznolikim službama, to da.
Zato je skinut.
To Vučić ima u svakom trenutku na umu.
A kako i ne bi imao kad je i sam proizvod službe.

Kad se sve to desilo i kad je prvi izveštaj bio da je pucano iz američkog snajpera što smo nas dvojica razmatrali na onoj temi na Teorijama, od ovog posta https://forum.krstarica.com/threads/metak-koji-kruzi-srbijom-teorija-zavera.1053290/post-52545361 pa naniže, išla je i priča da je on ubijen od strane Amera kao nemački čovek na Balkanu. A razlog je bio nemačko protivljenje ratu u Iraku u koji se Džordž Buš Mlađi upravo spremao da krene i koji je zvanično počeo tačno nedelju dana po Zoranovom ubistvu. To je trebalo da bude upozorenje Nemcima. Lakše je bilo da se skine njihove čovek ovde nego nekoga tamo da odrade, što bi diglo mnogo veću halabuku.
Malo klimavo zvuči taj razlog. S druge strane, nikad se ne zna šta sve nekome u nekoj službi može da padne na pamet.
Pre će biti da je on bio umešan u neke mnogo konkretnije radnje na relaciji istok - zapad i još više, na relaciji zapad - zapad pa je nekome zasmetao.
Priče o nekakvom Šiptaru i nekakvom Kumu koji su vođe nekog, kao, Zemunskog klana nemaju veze s mozgom.
Dvojica lokalnih kabadahija iz Medveđu koji dođu u Munze i kao postaju carevi.... može, al samo ako služba naloži Ulemeku da ih odvede prvo malo u Pariz, da vide seljačići sveta, da se malo izšlifuju, pa da ih vrne ovde, da im daju onu kućerdu u Šilerovoj, da kao, bude njihova.
Ta dvojica da naređuju nekome kao što su Cema ili Zveki... može, u crtanom filmu. Bili bi pojedeni u 2 sekunde, ne bi postojali. Visoko obučeni specijalci u najboljoj kondiciji, sa jakim vezama, da dopuste da im naređuju te prišipetlje, to nije moglo da se dogodi. Naravno, o pokojnicima sve najbolje.
Cema i zveki delju robiju zbog nekih drugih stvari koje su počinili devedesetih. Bog sveti zna ša je tu dogovoreno, koje su ucene bile u pitanju, koja obećanja. Sve je manje na ovom svetu onih koji znaju kako je to bilo.
Znam jeino da Ulemek i Jovanović nisu ista ekipa kao ovi što su sad na vlasti. Baš naprotiv.

Ne znam kolko je baš petljao sa našom kriminalnom mafijom, i ja sam poverovao u to u ono vreme, sad baš i ne toliko.
Ali da je petljao sa svetskom mafijom, tj. raznolikim službama, to da.
Zato je skinut.
To Vučić ima u svakom trenutku na umu.
A kako i ne bi imao kad je i sam proizvod službe.

Kad se sve to desilo i kad je prvi izveštaj bio da je pucano iz američkog snajpera što smo nas dvojica razmatrali na onoj temi na Teorijama, od ovog posta https://forum.krstarica.com/threads/metak-koji-kruzi-srbijom-teorija-zavera.1053290/post-52545361 pa naniže, išla je i priča da je on ubijen od strane Amera kao nemački čovek na Balkanu. A razlog je bio nemačko protivljenje ratu u Iraku u koji se Džordž Buš Mlađi upravo spremao da krene i koji je zvanično počeo tačno nedelju dana po Zoranovom ubistvu. To je trebalo da bude upozorenje Nemcima. Lakše je bilo da se skine njihove čovek ovde nego nekoga tamo da odrade, što bi diglo mnogo veću halabuku.
Malo klimavo zvuči taj razlog. S druge strane, nikad se ne zna šta sve nekome u nekoj službi može da padne na pamet.
Pre će biti da je on bio umešan u neke mnogo konkretnije radnje na relaciji istok - zapad i još više, na relaciji zapad - zapad pa je nekome zasmetao.
Priče o nekakvom Šiptaru i nekakvom Kumu koji su vođe nekog, kao, Zemunskog klana nemaju veze s mozgom.
Dvojica lokalnih kabadahija iz Medveđu koji dođu u Munze i kao postaju carevi.... može, al samo ako služba naloži Ulemeku da ih odvede prvo malo u Pariz, da vide seljačići sveta, da se malo izšlifuju, pa da ih vrne ovde, da im daju onu kućerdu u Šilerovoj, da kao, bude njihova.
Ta dvojica da naređuju nekome kao što su Cema ili Zveki... može, u crtanom filmu. Bili bi pojedeni u 2 sekunde, ne bi postojali. Visoko obučeni specijalci u najboljoj kondiciji, sa jakim vezama, da dopuste da im naređuju te prišipetlje, to nije moglo da se dogodi. Naravno, o pokojnicima sve najbolje.
Cema i zveki delju robiju zbog nekih drugih stvari koje su počinili devedesetih. Bog sveti zna ša je tu dogovoreno, koje su ucene bile u pitanju, koja obećanja. Sve je manje na ovom svetu onih koji znaju kako je to bilo.
Znam jeino da Ulemek i Jovanović nisu ista ekipa kao ovi što su sad na vlasti. Baš naprotiv.
Слажем се. Мислим да је спекулација била то да је Ђинђић најавио да ће Србија почети са отплатом дуга, и да је видео шта Запад намерава, и чим је постао непослушан, добио је пар метака.
Упозорење за остале. Мада знам да су у његову смрт били умешани мутави шеф полиције, јер се сећам и дан данас када је новинар питао њега ко је знао где ће Зоран бити тога дана, и овај се излајао и рекао да је само он знао.

Није то тачно, то је заблуда, превише прецењујеш њихово бирачко тело. Већина ћација нема велике материјалне користи. Кренимо од ромске популације која већински гласа за СНС за литар зејтина, кило брашна и слично. Па онда имаш те ликове из руралних средина који такође гласају за три црвене, али имаш и гомилу испраних мозгова пошто је тотални медијски мрак и који гласају за џабе, ако им дају нешто ок, али може и без поклона.
Тек на крају долазиш до те мањине која се бави криминалом, која је у сивој зони бизниса и све те ликове на положајима који једино у овом систему могу догурати тако високо.

Да сви његови гласачи добију само по 30е на прошлим изборима, то државу кошта преко 50 милиона евра.
А где су остали трошкови свакодневе кампање која траје скоро 15 година, па плати Алексића, Несторовића, Ђиласа, Милоша и остале да разбијају опозицију, замисли колико тек они коштају ... а ЕУ заврће славину и критикује, ударила економска криза.
Pa ne može ćaci da bude bilo koji glasač sns. Ćaci je onaj koji ima za njega značajnu korist, korist koja menja njegov položaj.

Ko kaže da se žalim? Ti vidiš krivicu u mom postu jer se osećaš krivim. Ja samo kažem da su mi tvoji nudili mogućnosti koje su bile takve da bi mi nebo bilo granica da sam ih prihvatila. Međutim, nemam jak želudac.
ja nemam moje i nisu ti mogli nista nuditi kad ih nemam , ti sigurno mislis na vladajucu garnituru da ti je nesto kobajage nudila a ti kobajage nisi htela i sad zalis za tom prpoustenom prilikom ...kobajage

ne može da se ubije premijer jedne zemlje bez podrške ili čak saučestvovanja velikih igrača na svetskoj sceni oličenih u vidu tajnih služni... Đinđić je verovatno imao viziju Srbije koja nije totalna kolonija i koja vraća Kosovo ili bar sever Kosova pod svoj suverenitet.... zato je Đinđićevo ubistvo bila pokazna vežba za političare u Srbiji da moraju apsolutno da slede zadatu agendu a kako će to da objasne svojim biračima to je njihov problem...Vučić vrlo uspešno sprovodi njihovu agendu a uspeva da zadrži kod polovine birača oreol patriote i spasioca...Đinđić ili bilo ko sa trunkom morala i integriteta to ne bi mogao...
sami izvršioci su verovatno bili mafija i deo domaće službe...ne treba zaboraviti da su zbog navodnog renoviranja bile isključene kamere na zgradi vlade a da su iz dozvoljenog ugla sve snimale prozapadne televizije...to je u suštini bilo streljanje, a ne kalsičan atentat

ne može da se ubije premijer jedne zemlje bez podrške ili čak saučestvovanja velikih igrača na svetskoj sceni oličenih u vidu tajnih služni... Đinđić je verovatno imao viziju Srbije koja nije totalna kolonija i koja vraća Kosovo ili bar sever Kosova pod svoj suverenitet.... zato je Đinđićevo ubistvo bila pokazna vežba za političare u Srbiji da moraju apsolutno da slede zadatu agendu a kako će to da objasne svojim biračima to je njihov problem...Vučić vrlo uspešno sprovodi njihovu agendu a uspeva da zadrži kod polovine birača oreol patriote i spasioca...Đinđić ili bilo ko sa trunkom morala i integriteta to ne bi mogao...
sami izvršioci su verovatno bili mafija i deo domaće službe...ne treba zaboraviti da su zbog navodnog renoviranja bile isključene kamere na zgradi vlade a da su iz dozvoljenog ugla sve snimale prozapadne televizije...to je u suštini bilo streljanje, a ne kalsičan atentat
Djindjić i DS su bili nepopularni dok je DSS bila u naletu pa na sledećim izborima je Koštunica postao glavni. Tako da ne vidim zašto bi morali fizički da ga uklone kada bi svakako pukao na izborima. Koštunica je posle odbio plan Ahtisarija i napustio proevropsku politiku što znači i da je on bio tvrda linija oko Kosova. Tek sa Tadićem i Vučićem se ulazi u pregovore oko Kosova van UN i preko EU.

Djindjić i DS su bili nepopularni dok je DSS bila u naletu pa na sledećim izborima je Koštunica postao glavni. Tako da ne vidim zašto bi morali fizički da ga uklone kada bi svakako pukao na izborima. Koštunica je posle odbio plan Ahtisarija i napustio proevropsku politiku što znači i da je on bio tvrda linija oko Kosova. Tek sa Tadićem i Vučićem se ulazi u pregovore oko Kosova van UN i preko EU.
kažem ti da je u pitanju pokazna vežba...moraš da sprovodiš njihovu agendu ili ode glava... ti misliš da mi slučajno nemamo više svoju privredu i lokalne slobodne medije i to štoje poljoprivreda sistematski uništena i to što nam vojska ima svega petnaest do dvadeset hiljada vojnika pod oružjem? sve je to deo agende...

kažem ti da je u pitanju pokazna vežba...moraš da sprovodiš njihovu agendu ili ode glava... ti misliš da mi slučajno nemamo više svoju privredu i lokalne slobodne medije i to štoje poljoprivreda sistematski uništena i to što nam vojska ima svega petnaest do dvadeset hiljada vojnika pod oružjem? sve je to deo agende...
Šta je to konkretno Srbija uspela protiv zapada dok je imala svoju privredu i obavezni vojni rok? Eto recimo za vreme tog nekog slobodarskog perioda Slobe ja vidim samo poraze. I sutra da dodje opet neki Sloba na čelo Srbije i udje u sukob sa zapadom oni bi opet isto radili i Srbija bi verovatno opet prošla isto.

Šta je to konkretno Srbija uspela protiv zapada dok je imala svoju privredu i obavezni vojni rok? Eto recimo za vreme tog nekog slobodarskog perioda Slobe ja vidim samo poraze. I sutra da dodje opet neki Sloba na čelo Srbije i udje u sukob sa zapadom oni bi opet isto radili i Srbija bi verovatno opet prošla isto.
nije uspela ništa..Slobina pobuna protiv NWO je bila uzaludna i skupo nas je koštala kao narod.....ali oni koji vladaju svetom kao i Vučić opsesivno žele apsolutnu kontrolu nad svima...političar koji se buni protiv zadate agende se eliminiše ako ne može da se uceni i zaplaši pretnjama...

evo da se podsetimo pisma Vilija Vimera koje je iscurelo u javnosti koje daje deo agende za nas
pitao sam AI šta je pisalo u tom pismu

Kontroverzno pismo Vilija Vimera (Willy Wimmer), bivšeg državnog sekretara nemačkog Ministarstva odbrane i potpredsednika Parlamentarne skupštine OEBS-a, upućeno je 2. maja 2000. godine tadašnjem nemačkom kancelaru Gerhardu Šrederu. [1, 2]
Pismo predstavlja izveštaj sa konferencije u Bratislavi, koju su organizovali američki Stejt department i American Enterprise Institute, a na kojoj su visoki zvaničnici SAD i evropskih zemalja raspravljali o budućnosti Balkana nakon NATO bombardovanja SR Jugoslavije. [1, 2]
Glavne tačke i tvrdnje iz pisma koje se često citiraju u srpskoj javnosti uključuju:
  • Srbija trajno van evropskog razvoja: Vimer navodi da je na skupu doneta odluka da Srbija bude trajno isključena iz evropskog razvoja kako bi se opravdala agresija NATO-a i osiguralo nesmetano američko vojno prisustvo na Balkanu.
  • Priznanje nezavisnosti Kosova: U pismu se tvrdi da je postavljen zahtev za što bržim međunarodnim priznanjem nezavisne države Kosovo kao strateškog cilja SAD.
  • Geopolitički interesi SAD: Vimer citira američke zvaničnike koji su navodno izjavili da je cilj uspostavljanje linije kontrole od Baltičkog mora do Anadolije (tzv. "ispravljanje Ajzenhauerove greške" iz Drugog svetskog rata).
  • Kršenje međunarodnog prava: Navodi se da su učesnici skupa bili svesni da je napad na SRJ bio protivan međunarodnom pravu, ali da je to urađeno svesno kako bi se stvorio presedan za buduće "humanitarne intervencije" bez mandata UN-a.
  • Propagandne izmišljotine: Vimer u pismu sugeriše da je "Operacija Potkovica", koja je služila kao opravdanje za rat, bila propagandna izmišljotina. [1, 2, 3, 4]
Pismo je postalo naročito aktuelno nakon što ga je 2007. godine objavio nedeljnik NIN, a često se koristi u debatama o karakteru NATO intervencije i evropskih integracija Srbije. [1, 2]

Poslednja izmena:
Pa ne može ćaci da bude bilo koji glasač sns. Ćaci je onaj koji ima za njega značajnu korist, korist koja menja njegov položaj.
Ma немој, значи ови који се продају за три црвене и они којима је испран мозак, они нису ћаци.
У ужем смислу, ћаци је сваки гласач СНСа, а у ширем смислу ћаци је постојао увек на овим просторима и постојаће и после ове одлазеће власти.

Свако може да има неко ћаци понашање, невезано за политичко опредељење, али проблем је ако то прихвати као нешто нормално, као што су напредњаци то прихватили ... ''сви су го%на и они пре нас, зашто нас не пустиш да будемо го%на, а ако ти се не свиђа, буди неутрално го&но''.

nije uspela ništa..Slobina pobuna protiv NWO je bila uzaludna i skupo nas je koštala kao narod.....ali oni koji vladaju svetom kao i Vučić opsesivno žele apsolutnu kontrolu nad svima...političar koji se buni protiv zadate agende se eliminiše ako ne može da se uceni i zaplaši pretnjama...
Није то била никаква борба против НСП, то је била само злоупотреба исте, како би СПСовци могли да што дуже остану на власти, чист популизам.
На исти начин се злоупотребљава русофилија и друге ствари, а циљ је увек исти, капитал, новац, освајање власти, што дуже остајање на власти по сваку цену и уз помоћ било које идеологије односно популизма који то омогућава.

Back