Ubistvo prvog demokratskog premijera u istoriji
Khm khm .. propagandni narativ zapada, koji ga je i doveo na vlast, tj. njih.
Ubistvo prvog demokratskog premijera u istoriji Srbije kao države je svima nama malj u glavu, bačeni smo 12.03.2003-e u jamu svi ...ako vam vas nije žao kako vam nije žao vaše dece bez budućnosti,života,ičega?
To je tvoj lični "demokrtski" stav i mišljenje, ali se ne odnosi na "sve", "nas" ili "svima".
Ne vidim kakve veze ćaćiji imaju sa DOSom?
Dve epohe, isti gospodari.
Ćaćiji su došli na vlast 2012. ne zato što su dobri, već jer su žuti dozlogrdili i Bogu i narodu. Mada DS je ionko dobijao radikale preko kvazi koalicija, Radikali su imali ogromnu podrsku, ali su bili isključivi i zadrti, nesto ko studenti...
Nastaje SNS ubacuje se EU spika u igru, obmanjuju se svi, i eto, prešao igricu, pokupio glasače radikala koji su mislili ma prave se, oni su patriote moraju tako zbog zapada, pokupili i glasove evroliberala sto su samo bili siti mafijašluka i javašluka žute bande. I tako...
SNS je slika i prilika ovog naroda 2012...
Studenti su sa druge strane slike i prilika neleg što istorija ne pamti, ako je 2012. za vau, 2026. za 10 vau. Ne nude ništa, ne obecavaju ništa, nema ideologije, ne zna se ni ko pije ninko placa, ne zna se ni ko stoji iz njih .. al idemo pumpaj... Neverovatno... al to proći neće, izboro se na mrznji i iskljucivosti ne dobijaju.
Ah da, Djindjić... pa mislim bio sam dete, bilo mi je đao što su ubili čoveka... al i tu se videlo kakava su vremena, cela škola crtala flomastirima tetovaze da izgledaju ko Legija.
Al dal imam neko pozitivni mišljenje o Djindjicu kao političaru, ne,
bio je harizmatičan, slatkorečiv, znao da filozofira kad treba... al da intaligentntan, sofisticiran, lepuškat čovek, svakako.
Al koga je smuvao na spiku, smuvao je.
Zapad ga je postavio da izvršava naredjenja i to je to, on se jeste počeo joguniti posle, malo je i pokusavao da sedi na dve stolice, pa da suruje sa Putinom oko Kosova, a sad ne znam, on je bio ziv kad se ruska vojska povukla sa Kosova? Naravno, nazi zapadu su dve stolice no no.. ili si rob, ili po usima...
Da li je osudio separatiste u CG? al ajd to mu nije bila nadleznost.
Tako da mozda bi ga zapad i smenio da se nije desilo sta se desilo...
Tako da ne znam, ja definitivno nisam na istim talasnim duzinama sa "zapadnim igračima" , ali voleo bih da neko napiše šta je to on pa uradio? Vau?
Spika i to je to, krstko je bio na vlasti da ga se diže u nebesa i pravi Svetac od njega... nije imao vremena da se pokaze ni ovakav ni onakav .... idolizacija cista.