Ubisoft najavljuje novu Assassin's Creed igru

Smarti

Buduća legenda
Moderator
Poruka
32.839
1588342637379.png


Ubisoft je na nekonvencionalan način, preko Photoshop lajvstrima, najavio Assassin's Creed: Valhalla igru. U pitanju je najnoviji naslov u popularnoj franšizi, koji nas ovoga puta vodi u eru vikinga (Viking Age).

Viking Age okruženje igre je nagoveštavano i pre objave naslova, a najavu je u jednom trenutku pratilo preko 50.000 ljudi, koji su gledali kako umetnik Kode Abdo stvara svet u kojem će igrači moći uskoro da uživaju.Više o Assassin's Creed: Valhalla naslovu ćemo saznati tokom dana, kada će Ubisoft objaviti i prvi trejler za igru, a možda i gejmplej. Za sada nije poznato za koje platforme će igra biti dostupna, ali se očekuje da će to biti PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X i PlayStation 5.

Izvor: Engadget
 
Ja znam za istoriske činjenice da su Vikinzi rušili sve pred sobom ali bar u ovoj jako dobroj vizuelnoj i grafičkoj igri, trebali su za pouku da ublaže reakciju da se napadaju tvrdjave kao u prošlim delovima za resurse a ne crkve . Da bude svakom prijatno da igra osveta stoji a ostalo kao primer da se više ne ponavlja za nauk.
 
Nemam ja dovoljno jak računar za ovako nešto. Inače mi se dopada pošto je u eri vikinga. Posebno trailer kad ovaj Englez krupan razbija vikinga i taman kad treba da ga ubije, dobije stealth stab. Dosta su ga napravili da liči na lika iz famozne serije Vikings.

Veruj mi da je ovih dana pravi trenutak da se nadogradite i vredno je toga tako da će automatski i stare igre da vam bljesnu novim sjajem, a ova igra i nije toliko zahtevna kao što piše i pruža vrhunski vizuelni i grafički efekat do bola.
 

Back
Top